reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiu ona nie ma tyle co zezka :) tylko oczko czasem ucieka nei wiem jak napisać. Sąsiadki córa tez tam ma i ona była u okulisty i zaprosiła po 12 mc :-). Do tego czasu dziecku samo może się naprawić, ze tak powiem

Piwonko bardzo mi przykro i trzymam kciukasy za lepsze jutro

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny:-)
Ja się melduje po dwudniowych ćwiczeniach terenowych, wróciłam wczoraj ale ledwo żywa byłam;-) wyjazd fantastyczny, oj będzie co wspominać:cool2::cool2:
Tata z Jasiem jakoś sobie poradzili, tzn pierwszego dnia Jaś się grzecznie bawił ładnie jadł i spał no ale w nocy odezwał się głód cyckowy i musieli o 23,2 i 4 kaszką z łyżeczki się karmić:sorry2: Bo butli nie było szans żeby pociągnął... a drugi dzień to trochę marudkał i z niewyspania i z tęsknoty za mamusią pewnie:-p
A ja wróciłam z dwoma kamieniami zamiast cycków z którymi Jaś sobie o dziwo fantastycznie poradził ale od tego czasu laktację mam słabą... mam nadzieje że mleczko zacznie się niedługo znów produkować w odpowiedniej ilości.

Widzę że dużo chorowitków, więc życzę dużo zdrówka zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!
A leki to masakra my do teraz się nie odkuliśmy po naszym marcowym chorowaniu, jeszcze teraz mąż premii nie dostał, kilka stów na rower na komunię poszło no i kilka stów u dentysty zostanie:dry::dry: powoli się wypłukujemy z oszczędności przeznaczonych na wakacyjny wyjazd nad morze...

Kasiu ona nie ma tyle co zezka :) tylko oczko czasem ucieka nei wiem jak napisać. Sąsiadki córa tez tam ma i ona była u okulisty i zaprosiła po 12 mc :-). Do tego czasu dziecku samo może się naprawić, ze tak powiem

Piwonko bardzo mi przykro i trzymam kciukasy za lepsze jutro
moja strasza tez cos podobnego miała,uciekało jej oczko i samo przeszło w wieku ooło 15 miesiecy

witam wtorkowo,ja wstałam z humorem do dupy,mała przez godzinke nam non stop płakała po czym padła i niewiem co jej jest,zalamana jestem tym wszystkim,a jeszcze ta dobijająca pogoda:(

Hej
U nas tez pogoda nie za ciekawa. Do tego Mateusz od rana rozwala gdzie sie da i co sie da. Choć Miłoszek grzeczny narazie siedzi i sie bawi. Nic mi sie nie chce. A no i wstawiłam sobie dużo MZ i spoko efekt nawet jest a jaka oszczędność przy tym.
Nie wiem co dzis na obiad wymysleć chyba tradycyjnie sos, hmmm tylko ziemniaków chyba nie mam już

Magda spokojnie mleczko wróci jesli ssie sobie to i wróci. Ale tate podziwiam żeby w nocy karmic łyżeczką, pełen szacunek
Piwonia może mała tez juz ma dośc tej choroby i odreagowuje?

Hello
moje dziecko wstało bez gorączki:-D
nawet w nocy jej leku nie podawałam:-)
chyba zażegnaliśmy ten kryzys
NIGDY WIĘCEJ!
czekamy na wysypkę:nerd:

Dziewczyny strasznie mi przykro z powodu tych choróbsk. Życzę dużo zdrówka dla Was i dzieciaczków...

My dziś z Oliwią dzień prawie cały poza domem non stop spacerki, bo pogoda dopisała :-). Jak będzie ciut cieplej to butle 1,5l będę nosić z piciem dla Oliwii tyle mi pije, ze sama duża butelka na spacer to za mało :-( (butle mam na 210 ml). Co 1,5 -2 h muszę pędzić po picie, bo mała spragniona. No i co 3 godzinki dalej jemy. Je za trzech i nie wiem gdzei ona to mieści :-). Mój mały głodek i pijoczek :-).

Ciocia nas ostatnio widziała i Oli ma małego zezka, ale czekamy do roczku, bo jeszcze może samo przejść. Trzymajcie kciuki. Chodź genetycznie i tak obciążenie co do wzroku niestety jest. No nic będziemy się po 12 mc umawiać do okulisty. Ciocia mówiła, ze na razie nie ma sensu iść, bo i tak nam powie to co ciocia :-).

Co do drzemek to moja dalej ma trzy. Co do długości to różnie. Raz są około 2h, a czasami po 40 minut. Nie wiem od czego to zależy.

No to sobie popisałam :-).

Deli moja też pijak straszny, dlatego zawsze w torbie mam dużą butlę plus soczek, w razie czego zawsze mogę otworzyć. O obiadku nie wspomnę. Zresztą mój mówi że z połową domu zawsze chodzę. Ale ja inaczej nie potrafie:sorry2:
ja juz 300zł zostawiłam w aptece,a jutro musze reszte wykupić,na zieloną szkołe tez musiałam dać 50zł na leki i dodatkowe dokupić,dla mnie to jakieś chore wszystko,pokłóciłam sie z paniąo to dzisiaj,bo przesadziła deczko
zła dzisiaj jestem na maxa i wszystko mnie drażni,juz sie nawet poryczłam z tego wszystkiego,mój zadowolony bo niczym sie nie przejmuje,a ja musze o wszystkim myśleć ,załatwiac,tylko ciekawe kiedy i jak
dobra nie smece juz dzisiaj,bo jeszcze wiekszego doła łapie,zmykam juz
dobranoc,oby jutro był lepszy dzień
Iwonko mam nadzieję, że u Ali to był chwilowy kryzys?
A resztą się nie przejmuj. Jak dla mnie to ty jesteś wzór matki tak o wszystkim pamiętać! Mam nadzieję, że wszelkie załatwianie pójdzie ci jak spłatka.

Sempe śliczne miejsce! A domki fantastic! Daj znać jak wam tam będzie to może kiedyś też się wybierzemy;)

Kasiu ja makaron z sosem to bym codziennie mogła :D

Ostatnia edycja:
witam,

Kasia zamiast ziemniaków mozesz wszystko: makaron, ryz, kasza...

ja mam z wczoraj ogórkową.

Mój Rafał 24maja tez jedzie na zieloną szkołe do Czech koszt 410zł i ok1000 koron musi miec:-(

a tak poza tym to jesien w pełni a ja za 5tyg nad morze jade tu Gąski, Domki Letniskowe WESOŁA GĄSKA, wczasy nad morzem !!!!

spokojnego dnia i duzo zdrowia!

no to mały koszt u nas niedojz ,ze warunki nie zaciekawe to koszt tylko 950zł plus dodatkowe opłaty i kieszonkowe,masakra:(
tych domeczków juz zazdroszcze,my mielismy jechac nad morze,ale zrezygnowalismy i chcemy jechać na Mazury,ale jak tak dalej pójdzie to nigdzie nie pojedziemy,za dużo wydatków w tym miesiacu mamy,a choroby nas tez pochłonęły

Efe dobrze,ze Gabi juz nie ma goraczki
moja po czopku i Nurofenie chyba powoli wraca do równowagi,ale wystraszyła mnie na maxa,bo juz była po jednej drzemce,ja ja karmie w stołeczku a ona mi odpływa i poszła mi spac,ale pospała z 10 minut moze

moja też jakoś inaczej teraz śpi Iwonko
właśnie zasypia a wstałyśmy o 7:45! marudna już od pół godziny a nie przypuszczałam że śpiąca, bo zawsze po 3 h szła spać
widać choroba... nawet 100ml mleka nie wypiła:-(

ja nawet nie maże o wczasach
najwyżej do teściów na Mazury pojedziemy

a jak czytam o kosztach wycieczek dla dzieci to ja chyba dziś totka puszczę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry