Jolit@84
Sierpniowa mamusia 09
Hej...czytam tak o tej przepuklinie Twojej Anet bo ja tez mialam...pojawila sie w ciazy,ale nic z nia nie robilam bo lekarz kazal czekac az urodze...no i jak urodzilam to strasznie bolala mnie...tak,ze polozna mi brzuch bandazem zawijala...i kazala czekac,czy sie wchlonie czy nie,bo jak nie to mialam tez do lekarza isc...ale wchlonela sie.Ale tego bolu po porodzie to nie zapomne...chodzic nie moglam,a z lozka dzwigalam sie jak kaleka.
Tylko ktos mi kiedys powiedzial,ze taka przepuklina jak sie pojawi to sama nie znika ,pewien czas moze w ogole nie dawac sie we znaki ale potem i tak wraca
No nic,zobaczymy,narazie mam spokoj.
U mnie pogoda okropna...to ma byc Maj???
zimno,pizdzi...porazka.
Ale na spacer i tak pojdziemy,bo z psem trza wyjsc.Wiec bez wzgledu na pogode u mnie spacer jest zawsze...jak pada to folia na wozek,ja parasolke w reke i jazda...
Tylko ktos mi kiedys powiedzial,ze taka przepuklina jak sie pojawi to sama nie znika ,pewien czas moze w ogole nie dawac sie we znaki ale potem i tak wraca
No nic,zobaczymy,narazie mam spokoj.U mnie pogoda okropna...to ma byc Maj???
zimno,pizdzi...porazka.Ale na spacer i tak pojdziemy,bo z psem trza wyjsc.Wiec bez wzgledu na pogode u mnie spacer jest zawsze...jak pada to folia na wozek,ja parasolke w reke i jazda...

podczytuje Was(niezbyt na biezaco niestety
)
)ehhh

jak ja sobie poradze z kolejan geba do zywienia to ja nie wiem ....sami musielismy mu kupic bilet(bo tesciowa kasy nie ma-a my to chyba spimy na pieniadzach

jakos musimy dac rade.moj malzonek juz sklada tez podania gdzie indziej bo w tym banku to on emerytury doczeka a awansu nie
i po co ja sie tyle lat jezyka uczylam??!!