anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Tak was czytam i wiecie co,ja tez bez chleba to zyc bym nie potrafila,a zjadam wiecej niz Kasia,bo na sniadanie samo to ze 3-4 kromki , a jeszcze na kolacje tez przewaznie cos tam wszamie....a moj slubny to juz wogole,chleb musi byc codziennie,zjada pol na raz,a moze wiecej nawet,a chudy jest jak patyk
,wiec nie wiem od czego to zalezy.....
Jestem Jolka,widzisz to ci fajnie ze przepuklina sie wchlonela,u mnie niestety nie
,najpredzej w piatek dopiero do chirurga dotre,to sie dowiec cos wiecej
Efe,no widzisz i macie wysypke,zobaczysz ze jutro bedzie wiecej....
Azorek,fajnie ze sie odezwalas;-)
Mika,gratuluje zabka kolejnego.....a wspolczuje choroby u Karolinki,moja tez przeziebiona,ale bez antybiotyku sie obylo
Dzis caly dzien prawie spedzilysmy na dworze,nawet panna dala mi opielaczowac szalwi troszke
...siedziala grzecznie w wozku i chrupki wcinala....a ja sobie tak opalilam kark,ze teraz mnie az piecze
...a z przodu jak zwykle nic
Lece zrobic kasze i szykowac panne do spania.....
,wiec nie wiem od czego to zalezy.....
Jestem Jolka,widzisz to ci fajnie ze przepuklina sie wchlonela,u mnie niestety nie
,najpredzej w piatek dopiero do chirurga dotre,to sie dowiec cos wiecejEfe,no widzisz i macie wysypke,zobaczysz ze jutro bedzie wiecej....

Azorek,fajnie ze sie odezwalas;-)
Mika,gratuluje zabka kolejnego.....a wspolczuje choroby u Karolinki,moja tez przeziebiona,ale bez antybiotyku sie obylo
Dzis caly dzien prawie spedzilysmy na dworze,nawet panna dala mi opielaczowac szalwi troszke
...siedziala grzecznie w wozku i chrupki wcinala....a ja sobie tak opalilam kark,ze teraz mnie az piecze
...a z przodu jak zwykle nic
Lece zrobic kasze i szykowac panne do spania.....

pewnie się nie najem ale co tam ;-) jak wpadnę w wir pracy to zapomnę o jedzeniu