reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Tak was czytam i wiecie co,ja tez bez chleba to zyc bym nie potrafila,a zjadam wiecej niz Kasia,bo na sniadanie samo to ze 3-4 kromki , a jeszcze na kolacje tez przewaznie cos tam wszamie....a moj slubny to juz wogole,chleb musi byc codziennie,zjada pol na raz,a moze wiecej nawet,a chudy jest jak patyk :szok:,wiec nie wiem od czego to zalezy.....:sorry2:
Jestem Jolka,widzisz to ci fajnie ze przepuklina sie wchlonela,u mnie niestety nie:baffled:,najpredzej w piatek dopiero do chirurga dotre,to sie dowiec cos wiecej
Efe,no widzisz i macie wysypke,zobaczysz ze jutro bedzie wiecej....:tak:
Azorek,fajnie ze sie odezwalas;-)
Mika,gratuluje zabka kolejnego.....a wspolczuje choroby u Karolinki,moja tez przeziebiona,ale bez antybiotyku sie obylo
Dzis caly dzien prawie spedzilysmy na dworze,nawet panna dala mi opielaczowac szalwi troszke:szok:...siedziala grzecznie w wozku i chrupki wcinala....a ja sobie tak opalilam kark,ze teraz mnie az piecze:szok:...a z przodu jak zwykle nic:baffled:
Lece zrobic kasze i szykowac panne do spania.....

reklama
Witam, ale żeście naskrobały
Ja się spacerkuje z Oliwią, bo pogoda nam jak na razie dopieuje i całe dnia spędzamy na słoneczku :-)
Przykro mi dziewczyny z powodu choróbsk strasznych
Gratki z ząbka u Karolinki

No i miałam coś pisać i tyle poczytałam, ze już nie pamiętam.
Czekam na pizzę i idę jeść :-) Malusia już spi więc odpoczywam

A już wiem Podziwiam was za diety i MZ ja bym godziny nie wytrzymala

Lepiej jeść więcej posiłków, ale bardziej urozmaiconych, to podstawa każdego odchudzania:tak:
A najlepiej warzywa i tylko trochę owoców.

Zgadzam sie...bo jezeli ma sie zapas tluszczyku a nagle drastycznie zmniejszy sie porcje jedzenia to efekt bedzie odwrotny od zamierzonego,bo wtedy nasz organizm tymbardziej magazynuje,bo mysli,ze bida w kraju i lepiej magazynowac bo co jak bedzie jeszcze gorzej :-D:-D:-D heh,ja to umiem wytlumaczyc jak nic...cos mi nie wiem weny brak
Mowiac krotko lepiej jesc mniej a czesciej...Tak jak ja...u mnie pierwsze sniadanie okolo 9 drugie okolo 11 wtedy jak wracam ze spaceru okolo 15 to jakas kanapke jem no i pozniej obiadokolacje okolo 17-18,wiec 4 razy dziennie ale oprocz tego jeszcze jablko przegryze,banana lub mleczna kanapke...:-D

Ja własnie przez ten woreczek sie roztyłam bo do tej pory chleba nie cierpiałam a że tylko po chlebie czytaj kanapkach nie miałam ataku to go jadłam i schudnąć nie mogłam ...
A mojej wysypka zaczęła sie tez od twarzy ale dopiero na następny dzień zeszła na tułów.
Ja własnie czekam na rybe z pieca bo głodna jestem
No i my mamy wysypkę na dole pleców:sorry2: Odkryłam przy kąpieli.
Efe myslisz ze chleb? ja odstawilam ziemniaki. Bo ja chleba to tylko 4 kromki na dzien
Mika gratuluje
No ten chleb Kasiu właśnie to choćby i suchy nie pozwala schudnąć. Unikaj wszystkiego co ma mąke a szybciej waga ci poleci zobaczysz! Polecam placki dukanowskie, jak chcesz podeślę ci przepis. Zwykłą mąkę zamień na kukurydzianą, a śmietanę na jogurt naturalny (polecam Bałkański, bo gęsty jak śmietana i bardzo wydajny).

Ja słodkie zamieniłam na mleko w proszku. Jak mi się chce słodkiego to podżeram mleko a potem chłepcze wodę jak głupia. Niestety odtłuszczonego nie ma u nas:(

Mówię już dobranoc
Spokojnej nocy życzę
;-)

Podeslij Efe z checia wypróbuje. śmietany nie uzywam. w ogóle to mało jem i jak nie ćwicze to dupa z wagą. Słodkie nie ciągnie bo staram nie miec w domu. Gratuluje wysypki, przynajmniej wiesz że koniec z chorowaniem

Witam wieczornie,
ja dziś cały dzień na uczelni, a jutro też jade bo mam egzamin, a rano lecimy na bilans Zosi.

Dziś przyszedł fotelik dla Zosi. Zdecydowaliśmy się na Maxi-cosi priori xp i maxi pilota dostaliśmy:-) Kawałek się przejechałysmy i Zośka siedzi jak królowa tak wysoko :-) jakoś się nie mogę przyzwyczaić. A no i musze nauczyć się ją tam wkładać, bo już raz ją w główkę uderzyłam(niechcący oczywiście) całe szczescie leciutko i nie płakała.

Tyle naskrobałyście, że przeczytałam i padam wiec lece spać, dobranoc!

hejki!
Zdrówka dla chorowitków!!!!
i powodzenia dla odchudzaczy :-D
siedzę już w pracy i wpierniczam berliso na sniadanie :-p pewnie się nie najem ale co tam ;-) jak wpadnę w wir pracy to zapomnę o jedzeniu :sorry2:
u nas ok. tylko Zosia się cos nam od dwóch nocy budzi z płaczem :-( i nie wiem od czego :-( może jej górne ząbki wychodzą...? muszę dziś oblookać.... dopiero się przy (.) uspokaja.. ale to takie ciumkanie jest i znów zasypia.. czy Wasze bejbiki też tak mają? bo zaczynam się niepokoić :-(
poza tym nic ciekawego się nie dzieje.. jak zwykle praca dom.
Zosia sobie z moja mum chodzi na spacerki bawi się i rozrabia :-D jak wrócimy do domu to po 5 min mieszkanie wygląda jakby tornado przez nie przeszło :-D wszędzie naśmieci :-D ale jakie to jest fajowe :-D co tam że później mam sprzątanie :-D uwielbiam na nią patrzeć jak się bawi hihi :-D
a cwaniara nauczyła się co to znaczy "nie wolno" i wie że jak to powiem to zacznę paluszkiem grozić i kumajcie jak słyszy "nie wolno" to się do mnie odwraca i ona mi grozi :-p poza tym powtarza wszystko - tzn ktos kaszlnie to ona też hihi ktos popuka w podłogę ona też :-D kurde udała się nam nasza Zosia hihih :-D jestem z nas dumna :-D
ok nie przynudzam Wam :-)
buziaczki i miłego dnia!!!! ;-)

reklama
Dobry dzień
u mnie jak na razie słonko
dziecko marudzi od rana, chyba się nauczyła w tej chorobie?
po raz pierwszy puściłam ją na podłogę w sypialni
aż piszczy ze szczęścia! i nagle zapomniała jak się marudzi:szok:

Dżizes ja ciągle zapominam o tym foteliku, żeby się rozejrzeć i coś poczytać!
Na szczęście mała to kurdupel i jeszcze nie wystaje, bo jak sobie pomyślę o tej kasie...brrrr

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry