reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam
słoneczko pięknie świeci i już tak cieplutko :)
Jak Wy to robicie, że macie czas coś tu naskrobać ja nie zawsze mam nawet jak poczytac co u Was słychać:zawstydzona/y: Dziewczyny czy pod spodenki zakładacie jeszcze dzieciakom rajstopy?

Zdrówka chorowitkom i powodzenia odchudzającym się :tak:

reklama
Hello:-)
Ja po wejściu na wage przezyłam szok odkąd rzucilam ziemniaki waga spadła sama bez ćwiczeń o 2 kg:szok::szok:Mimo jedzenia chleba, więc narazie chlebek zostawiam zobacze jak bedzie dalej, ale placuszki spróbuję bo brzmia smakowicie;-)
Aga ja nadal zakładam Miłoszkowi rajstopki, jakoś nie ywobrażam sobie go w samych spodenkach brrr jeszcze zimno dośc bywa:sorry2:
O foteliku narazie jeszcze nie myśle mój jest do 13kg wiec w sumie do roku nic mu jeszcze nie wystaje, pomyśle jak jakas kaska w domu bedzie żeby nie kupić byle czego
Hej a Iwonka gdzie sie podziewa nie było jej wczoraj wieczorem dzis tez jeszcze nie

juz sie melduję,wczoraj tyle sie nałaziłam,ze poprostu wieczorkiem padłam ze zmęczenia,emocji itp
a wogóle mam znowu atak wrzodów,chyba przez ten stres,bo wczoraj sie zwijałam i juz nie miałam sił zaglądnac do was,ale jestem jestem i cały czas o was myśle,dlatego juz z rana sie melduje
dzisiaj z Gabi w domku jestesmy,a jutro dla odmiany z Karolinka bo u nas rajd sie zaczął,a ze pogoda do kitu,a dziecko mam po chorobie to sobie leniuszkujemy,potem jak sie wypogodzi na spacer mykamy kolejne sprawy pozałatwiać
ja jak chciałam sie odchudzac to zamieniłam zwykły chleb na orkiszowy i tylko taki jadam

witam
Iwonka mój Rafał na 5dni jedzie na zieloną szkołe.

czekam na mame, posiedzi dzis z Alicją a ja mam dzis wizyte w Urzedzie Pracy, tylko nie wiem po co! swoje trzeba odstać!

a burza w nocy była z piorunami ze az strach było oczy otwierać i jak zwykle tylko mnie obudziła:-( reszta smacznie spała.

miłego dnia

witam
Iwonka mój Rafał na 5dni jedzie na zieloną szkołe.

czekam na mame, posiedzi dzis z Alicją a ja mam dzis wizyte w Urzedzie Pracy, tylko nie wiem po co! swoje trzeba odstać!

a burza w nocy była z piorunami ze az strach było oczy otwierać i jak zwykle tylko mnie obudziła:-( reszta smacznie spała.

miłego dnia

acha,czyli u was króciutko,dlatego taka cena
u nas burza była około 16 juz dugi dzien z rzędu i w pierwszy Alusia bardzo sie wystraszyła,wczoraj było juz lepiej

Co do głosowania na 3 moderatora.
Ze wzgledów osobistych zrezygnowałam z moderowania forum wiec nowymi moderatorami zostana Deli oraz Piwonia no i oczywiscie zostaje Aneczka. Takze ewentualne problemy z forum prosze kierowac do nich. Napewno jeszcze w tym tygodniu dziewczyny dostana uprawnienia do moderowania.
Miłego dnia

Witam sie z rana u mnie pogoda do kitu po raz któryś już z kolei .Młoda stoi mi przy nogach i jak zwykle miałczy brrrrrr.
Kaska na mnie nie działa ani pozbawienie ziemniaków ,słodyczy i makaronów musze badania na tarczyce zrobić bo coś tu jest nie tak hihihihiih.
Czytałam ostatnio ,że dzieci w wieku 9 miesiący i starsze czesto płaczą w tym wieku bo po raz pierwszy mają sny i tego nie rozumieją .Może to potrwać jakiś czas zanim sie przyzwyczają .
Mój też na 5 dni jedzie na tą szkołę zieloną ale i tak podziwiam panią ,że sie odważyła bo ja bym w zyciu nie pojechała z tymi diabłami

Ja tam nie mam na co zgonic badania w porzadku wiec niestety balast pociazowy, dobrze ze choc na ciaze da sie zgonic heheheAle ty zrob kto wie moze i cos tam nie daje ci schudnac, choc lepiej byc grubym a zdrowym.

reklama
Witam z kawusia...tzn,juz sie mi konczy w kubku:sorry2:
U nas pogoda dzis jeszcze ladna,sloneczko swieci,ale wiatr wiekszy niz wczoraj:tak:...ale pewnie do mnie zmierza teraz ta paskudna pogoda,no i burze powiadacie,brr,juz sie boje:szok:
A na dwor,do tej pory tez rajstopki wkladalam,ale wczoraj tak cieplutko bylo,ze w samych cienkich spodenkach byla i w jednej bluzce,bo goraco bylo strasznie:tak::-)
My z Karolina juz maly spacerek zaliczylysmy z rana,bo trzeba bylo Gosie odprowadzic do sasiada,(zawozil do szkoly dzieciaki),a dzis tesciowa z rana wybyla i nie mialam z kim malej zostawic,wiec poszla ze mna....;-)
Na obiad tez weny dzis brak:sorry2:....a w lodowce pustki....cos tam w zamrazarce jeszcze jest,tylko pomyslu nie mam...ehhh...
Co do placzu w nocy ,to moja (odpukac)spi ladnie ,nie placze,dzis nawet cala noc przespala,bez wstawania na jedzonko(bo zazwyczej ok.4 sie budzi na mlesio)
A i Kasia gratki za spadajace kg!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry