reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam wieczorkiem.
My byłyśmy tylko na króciutkim spacerku bo jakoś dzisiaj więcej kupek idzie.
Już mi bidaka tak schudła że znowu będziemy cuda robić żeby z powrotem nadrobić wagę, a juz było tak dobrze.
U nas tez ciepło zbyt nie jest, ale na szczęście nie pada.
Co do ubierania, to mi wydaje się że nie przesadzam ani w jedną ani w drugą stronę, ale kiedyś widziałam coś co mi postawiło włosy na głowie. Zimno, lodówa, poszliśmy w trójkę na szybkie zakupy na miasto, oczywiście w kurtkach zimowych, a tu w wózku na przeciwko, dziecko może rocze, w krótkich spodenkach, gołe nóżki. Masakra.
Azorek, mówisz śnieg? No tak Szkocja. Współczuję. Miło cię zobaczyć.

reklama
Boszeeeeeeeee jak dzis jest duszno i parno, 2 burze przeszły i pada co chwila a ja zaraz wyzione ducha:-(
Alicja juz spi bo od 12tej mi nie spała, marudna była w 3dupy!!

Piwonia 2tyg zielonej szkoły:szok:
Rafał jedzie w lipcu na 2tyg za 900zł na obóz w las nad jezioro.
Nie martw się, córcia bedzie zadowolona a Ty daj sobie czas na pogodzenie się z tym ze rośnie Ci panna i czesciej bedzie wyjezdzać:-)

wymigałam się w UP z oferty pracy mieli 3 dla mnie: księgowa z doświadczeniem (ja mam go tyle co kot napłakał:-)), sekretarka z biegłym angielskim( ja znam średno na jeża:-)) i praca w punkcie lotto!!! za grosze i od 10 do 18tej. Podjęcie pracy u mnie w tej chwili nie wchodzi w rachube.

miłego wieczoru do jutra

Hej
a u nas grad padał wielki!
a my od 11 do 17 na dworku byliśmy

co do ubioru to ja i rajstopy i skarpetki dziecku zakładam! No poroniona jestem:szok:
A jeszcze po tej chorobie to sama nie wiem jak ją ubierać:dry:
Dziś normalnie lato było. Duchota nieziemska a ja małej dres założyłam!
Ciekawe ile z tej wysypki to będą potówki?!
Teraz mi dziabak padł ale ile się przy tym najęczała:blink: echhhhh....po chorobie jej tak zostało- tak sobie tłumaczę:tak:

Iwonko mam nadzieję, że to chwilowe kłopoty z Alusią.
Deli Winda?! Marzenie!
Malinka może Tomuś się wystraszył po ostatnich przeżyciach? Może go najpierw poweranduj?
Kasiu kibicuje, kibicuje!
ty juz z mała wyszłaś na polko:szok:,to ja ci powiem,że nam po 3 dniowce niepozwolono wychodzic przynajmniej do tygodnia,bo to można ponoc przeziębić
co do Ali mam nadzieje,że w końcu z tego wyjdzie
To chociaż Piwonia tobie się udało. Po długiej drzemce Oliwii zjechałyśmy windą na dół i lunęło. Wiec z powrotem do windy i do domu. Więc drugi spacerek około 4 minut trwał .....
Przykro mi z powodu małej Dużo zdrówka

wogóle to mam dość jej tego katarku i ciągłego charczenie,dobrze,ze z tym nie musimy w domku siedzieć,podejrzewam,że mała jak siostry będzie alergiczką bo już zasugerowała to lekarka:-(

co do ubierania na spacerek ja zakładam Ali rajstopki pod spodnie,bo nie wszystkie są grube, a czasami ma spódniczki,czapka zawsze obowiązkowo przynajmniej dopóki pogoda bardziej sie nieustabilizuje

sempe normalnie u nas Zielona szkoła trwa 3 tygodnie,ale od kilku lat skrócono do 2 tygodni

a i w końcu jedziemy na wakacje na Mazury,zaliczka przelana,wiec na razie odwrotu nie ma
miło bedzie tak po latach znow odwiedzic moje Mazury

i jeszcze chciałam dodac
deli sliczny masz podpisik:)

Ostatnia edycja:
Iwonko ja to nawet w tą trzydniówkę z nią wychodziłam, bo musiałam:szok:
A dziś cieplej na dworzu niż w domu było! Mam nadzieję, że nic jej nie będzie. Na razie wsio ok poza wysypką. Jak sobie pośpi to humorek ma aż miło.
Teraz też mi padła więc się już ewakuuje na seriale.
A u nas burza przeszła i od tej chwili co chwilkę pada, więc jest czym oddychać.
Jednak jest jeden plus wsiowego mieszkania;-)
Spokojnej nocki.
A ty Iwonko śnij o Mazurach!

Ps. Deli na twoją Oli słów brak!

Dziękuje dziewczyny.
Coś mi aniołek w diabełka się zamieniła na wieczór
Dałam do łóżeczka, bo oczka małe i śpiąca bardzo, a ona na chama spac nie. Troszeczkę popłakuje, ale niestety dziś limit wykorzystany i musi iść spać nie ma rączek. Gorzej jak mi się rozryczy wrrrr

My po 3 dniówce tez zakaz wychodzenia

Nie no teraz na karuzelę się wzieła.....

Witam,
Zosia już śpi wiec mam chwilkę, ale padam na twarz. Te dojazdy mnie wykańczają :-(

Egznamin pewnie obleje bo większość to były wykresy do narysowania a ja ich nawet w notatkach nie miałam :-( ale całe szczescie to była zerówka...uff..

A dzis mi mama powiedziała, że sie dowiedziała, że ludzie nas obserwują bo jakaś baba powiedziała do mamy znajomej jak to ja się dobrze wżeniłam, bo mój facet to na spacery z dzieckiem chodzi, pranie wiesza a ja to się na balkonie opalam :szok: a ja na balkon to wychodze żeby kwiatkki podlać i pranie powiesić i zdjac....ehhh uroki małej mieściny...jak mój chłop sobie raz uprał swoje ubrania to wszyscy widzieli ale jak ja przez 2 dni 8 pralek zrobiłam to oczywiście ja się opalam:crazy:

dominiczka baby jak się nudzą to się pierdołami zajmują , i po prostu zazdroszczą ci że twój mąż udziela się w obowiązkach domowych w końcu nie każda umie se chłopa wychować

Staram się nie przejmować, ale jak mam gorszy dzień bo już rady nie daje...zresztą same wiecie jak to jest mieć tyle obowiązków, jak chłopa w domu nie ma...

Taszka buziaki dla Kacperka na 9 miesiecy!

dominiczka baby jak się nudzą to się pierdołami zajmują , i po prostu zazdroszczą ci że twój mąż udziela się w obowiązkach domowych w końcu nie każda umie se chłopa wychować
Taszka fajny awatar. Dominiczka tak to jest my nic nie robimy całymi dniami za to nasi mezowie tyrają
Ja sie juz pozegnam dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry