reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam,u mnie jeszcze sloneczko nadal:szok:
A wy tu o deszczu piszecie,cos do mnie dojsc nie moze,juz myslalam ze wczoraj na wieczor bedzie burza,bo daleko sie blyskalo,a u nas chmury czarne wyszly,ale nic z tego,pare kropel spadlo i tyle...a tak duszno jest ze szok:szok:
Piwonia,wspolczuje marudzenia Ali....moze to jednak na zabek,tylko przebic sie nie moze,bo na ucho to goraczka by byla i plakala by ci caly czas....
Moja spi,ale tez odczasu do czasu kaszle przez sen....
A mnie dzis znow migrena dopadla,juz wczoraj po poludniu zaczelo bolec i dzis jeszcze gorzej,oko mi zaraz wysadzi....cholercia,no!!!!!!
A co do plotek,to u nas na wsi to dopiero sie mozna nasluchac.....:szok:....juz sie wcale ni przejmuje,ale byly takie czasy ze przykro sie robilo:-(
Taszka,sliczny avatarek....

reklama
hej dziewczyny:-D
korzystam pokim sama w domu:-D:-D:-D

5 tydzien ciazy:-D:-D:-D:-D:-D
jak narazie wszystko prawidlowo:-D:-D:-D:-D:-D

dzieci zdrowe, malej zabki dalej nie ida:-D:dry:
raczkuje i probuje juz chodzic, raczij trzyma sie i powoli przesuwa:-D

wszystkim mamusiom zdrowia i dzieciaczkom oczywiscie tez zdrowka zycze:-D:-D:-D:-D

Basia,super ze wszystko ok:tak:
Sempe,ja mam z wczoraj pulpety,ale w sosie pomidorowym z kasza.....ale sie Karolcia zajadala wczoraj:-D
A ona dalej spi:baffled:

Hejka!!
Dużo zdrówka dla chorowitków!
Iwonko przykro mi że Ala się tak męczy może to przez tego ząbka mój był dwa dni przed tym jak się wybił bardzo marudny!
Basiu ciesze się że wszystko dobrze i tak niech będzie już do końca!!
A my jak tylko mały jogurcik idziemy się pohuśtać bo tata dziś założył rano huśtawkę.Troszke wieje ale huśtawka jest pod daszkiem więc na troszke wyjść możemy :tak:
Wczoraj nawiedziliśmy drogerie bo już jak na złość wszystko mi się pokończyło płyn do garów proszek itp i nie dość że wybierałam najtańsze to i tak na kasie przeszło150 zł!!:szok: raju jakie to zycie jest drogie do bani i zaś do 10 będzie cieńko:-( i chyba nie damy rady odłożyć na wakacje:no:
a myślałam że będzie lepiej bo mój dostał w końcu awans na dobre z papierami i w ogóle ale jak zawsze coś sie zepsuje i padło na ciągnik i 500 zł trzeba na naprawe :no:
Deli Oli w tym serduszku no cudo:-D:tak:

Witam w brzydki czwartek.
Zawsze mam takie szczęśćie, że jak mnie nie ma to jest ładna pogoda a jak jestem w domu to brzydko i na spacer iść nie można. :-(
A co do plotek to ja wiem, że to są deikatne bo już przeszłam gorsze wiec też się nie przejmuje, tylko wkurza mnie, że jeszcze się nie odpierdzielili co niektórzy:angry:

Piwnonia mam nadzieje, ze to ząbek i juz niedługo wyjdzie i mała przestanie marudzić
Basia jeszcze raz gratki!

reklama
moja już drugą drzemkę strzela jak nigdy :szok:
nie wiem co jej jest dziś? może odsypia chorobę? albo przez tą pogodę?

nie mogę się ruszyć, bo znowu nie dośpi (wcześniej mi ją listonosz obudził- kurde skarbówka mnie wzywa:wściekła/y:)

Basiu gratulejszyn i liczę, że syn będzie!;-)
Sempe ja dziś strajkuje i obiadu nie budziet. Małej zupkę ugotowałam i murzynka zrobię, a co?! :sorry2:
Iwonko strasznie się Alusia męczy z tym zębem:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry