anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam,u mnie jeszcze sloneczko nadal
A wy tu o deszczu piszecie,cos do mnie dojsc nie moze,juz myslalam ze wczoraj na wieczor bedzie burza,bo daleko sie blyskalo,a u nas chmury czarne wyszly,ale nic z tego,pare kropel spadlo i tyle...a tak duszno jest ze szok
Piwonia,wspolczuje marudzenia Ali....moze to jednak na zabek,tylko przebic sie nie moze,bo na ucho to goraczka by byla i plakala by ci caly czas....
Moja spi,ale tez odczasu do czasu kaszle przez sen....
A mnie dzis znow migrena dopadla,juz wczoraj po poludniu zaczelo bolec i dzis jeszcze gorzej,oko mi zaraz wysadzi....cholercia,no!!!!!!
A co do plotek,to u nas na wsi to dopiero sie mozna nasluchac.....
....juz sie wcale ni przejmuje,ale byly takie czasy ze przykro sie robilo:-(
Taszka,sliczny avatarek....

A wy tu o deszczu piszecie,cos do mnie dojsc nie moze,juz myslalam ze wczoraj na wieczor bedzie burza,bo daleko sie blyskalo,a u nas chmury czarne wyszly,ale nic z tego,pare kropel spadlo i tyle...a tak duszno jest ze szok

Piwonia,wspolczuje marudzenia Ali....moze to jednak na zabek,tylko przebic sie nie moze,bo na ucho to goraczka by byla i plakala by ci caly czas....
Moja spi,ale tez odczasu do czasu kaszle przez sen....
A mnie dzis znow migrena dopadla,juz wczoraj po poludniu zaczelo bolec i dzis jeszcze gorzej,oko mi zaraz wysadzi....cholercia,no!!!!!!
A co do plotek,to u nas na wsi to dopiero sie mozna nasluchac.....
....juz sie wcale ni przejmuje,ale byly takie czasy ze przykro sie robilo:-(Taszka,sliczny avatarek....
;-)

)