reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moja śpi już ponad dwie godziny:szok::szok::szok: To na prawdę jakaś anomalia u niej. Chyba ten deszcz stukający o parapet ją tak nastraja:dry:

Iwonko nie byłam dziś w lumpku. Ja to sprawdziłam zaraz po tym jak mnie Mewa prosiła ale mam taką sklerozę że zapomniałam napisać. Wątpie czy ktoś te książki kupił, bo u nas raczej nie ma fanów poczytaj mi mamo. A szkoda. Czekam teraz na nową dostawę, bo mają sprowadzić więcej przed dniem dziecka. Mój już się boi.

O gwiazda moja wstała!!!

Azorek mam nadzieję, że to jednak nic poważnego??

Ostatnia edycja:
reklama
my już po spacerku i obiadku i siedziemy sobie w domku i czekamy na tatusia ;-)
Maja po 2 drzemkach, a trzecią to miewa już sporadycznie :tak:
co do usg, to dzwoniłam do przychodni i pielęgniarka była zaskoczona moim pytaniem, ma się jutro podpytać lekarki i mi powie czy można czy nie :tak:
lecę czytać dalej, miłego wieczorku :-)

A moja panna dzis też jakoś dziwnie, wstała o 8 ok. 10 złapała drzemkę godzinną i od tamtej pory dopiero teraz zasnęła :szok:
a ja sobie nadciągnełam ścięgno i ciężko mi się chodzi. Jak tak mówicie o waszych dolegliwosciach to przypomniało mi się, że powinnam iść do chirurga umówić się na operację na woreczek :-(

A ja tylko wpadłam pogratulować nowym moderatorem, wierze ze forum będzie pod dobra opieką. Powodzenia dziewczyny poręczyłam za was głowa;-)
Mnie sie trafił awans na inna fuche, więc porządki będe robic gdzie indziej

hej ;)
Czyli skargi i zażalenia teraz do Deli i Piwoni kierowac tak? :) hihihi:) gratki Dziewczyny!:)
Ja już z łożka piszę:) fajnie jest miec wifi w telefonie :) Zosia spi od 19. Cos szybko nam dzis padła.. Mam nadzieję że dzis dobrze pospu bo ostatnia noc to masakra.. Nie dosc ze się cały czas kręciła to od 2 do 3.30 nie spała..wzięłam ją do siebie to zaczęła mi palce do oczu wkładac :/
Mężasty się uczy.. Jutro o 10 ma egzamin na uprawnienia budowlane.. Trzymajcie kciuki plizzz :)
Ok zmykam posnic o lodach bo mam straszną ochotę na nie :)
DoBrAnOc!

reksio jutro bede trzymała kciuki mocno
ja tez jestem,musialam cos dokończyć i znikłam
a zaraz na filmidło do wyrka lece
Kasiu szkoda,że juz modem nie bedziesz z nami,ale mam nadzieje,ze zawodu ci nie sprawimy
dobranoc i do jutra
oby tylko nocka była spokojna,bo jestem po ostatniej strasznie polamana

Witam sie i zarazem żegnam moja mała wczoraj jak siedziałam przy stajconarnym bawiła sie kabelkami i odłączyła nam neta .Dziś cały dzień bez niego ,nawet mąż zadzwonił z awanturą do operatora ,że se w kulki leci i niech neta w tej chwili podłącza ale jak sie okazało to nasza wina jest hihiihihii.I mam jeden dzień do tyłu z forum po nocy nadrobie może .Teraz z psem lece na dwór i kompu,kompu bo dziś wieczór przy świcach sie zapowiada.Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry