izabela...
Fanka BB :)
cześć dziewczyny ;-)
u mnie też rano padało, ale juz przestało, więc jak Maja wstanie, to idziemy na dwórek i przy okazji na zakupki, bo w lodówce pusto
ja wczoraj byłam u fryzjera, byłam umówiona na rano a musiałam przyjść po południu, bo fryzjerka w ciąży i ją mdliło i dojść do pracy nie mogła ;-)
basiu, jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku
musisz suwaczek nowy stworzyć, żebyśmy wiedziały, który to już tydzień 
zdrówka życzę, zwłaszcza Ali, aby się już nie męczyła
lecę czytać dalej, póki Maja śpi :-)
aaaa zapomniałam dodać, dostałam z pracy bezpłatne skierowanie na cytologię i usg piersi-tylko czy karmiąc mogę zrobić takie usg czy nie ma żadnych przeszkód? orientujecie się może?
u mnie też rano padało, ale juz przestało, więc jak Maja wstanie, to idziemy na dwórek i przy okazji na zakupki, bo w lodówce pusto

ja wczoraj byłam u fryzjera, byłam umówiona na rano a musiałam przyjść po południu, bo fryzjerka w ciąży i ją mdliło i dojść do pracy nie mogła ;-)
basiu, jeszcze raz gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku
musisz suwaczek nowy stworzyć, żebyśmy wiedziały, który to już tydzień 
zdrówka życzę, zwłaszcza Ali, aby się już nie męczyła

lecę czytać dalej, póki Maja śpi :-)
aaaa zapomniałam dodać, dostałam z pracy bezpłatne skierowanie na cytologię i usg piersi-tylko czy karmiąc mogę zrobić takie usg czy nie ma żadnych przeszkód? orientujecie się może?
Ostatnia edycja:
) i pewnie niebawem zacznie sie wiercic:-)
zawsze cos mnie dopada...ja juz nie mam sily do wlasnego organizmu
po wczorajszym wieczornym ataku bolu boje sie wyjsc na spacer zeby mnie mocniej nic nie podwialo