reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kamyki może z milimetr miały to raczej piasek był przynajmniej tak miałam w karcie usg napisane .Lekarztwierdził ,że niby piasek mocniej i częściej boli niż kamyki ale czy to prawda to nie wiem koleżanka tez ma po ciązy i czeka na zabieg (ponoć ma 2 duże kamloty ) i też mówi ,ze jak zje pierogi odsmazone to już moze jechać na pogotowie albo jak poliże czekoladę .Tylko ją aż tak mcno nie boli bo jej wystarczy zastrzyk z ketonalu a mi on wcale nie pomagał.

reklama
Cześć dziewczyny;-)
Zdrówka dla chorowitków, szczególnie dla Alusi żeby ją już choróbska i zęby pierońskie nie męczyły!! Mój Jasio juz lepiej, w ogóle on jest bardzo pogodny pomimo choroby:tak: ładnie je, bawi się, jeszcze troszku gorączkuje ale na szczęście już przeszedł mu ten kaszel duszący. W ogóle dzisiaj moje dzieciaki były fantastyczne grzeczne, tylko nie nadążałam za wycieraniem smarków:-D:-D
I Efe mój Jaś dzisiaj spał w tych samych godzinach co Twoja Gabi:-D też dwie godziny pomiędzy 3 a 5:tak:
Basia gratuluje fasolki!!
A ja dzisiaj miałam dzień pierogowy, nalepiłam cholerstwa ponad sto sztuk:tak::-D Zamroziłam i będzie na zaś;-) A jutro jakieś ciacho trzeba zrobić ale nie chce mi się piec i będzie takie: Torcik hiszpański wg Margarytki - Coś pysznego czyli kulinarny blog Margarytki - Onet.pl Blog :-D

Dobra ja mykam na "Silent Hill" - wczoraj oglądaliśmy ale mężasty zasnął a sama się bałam dooglądać:sorry2: dobranoc!!!

Bo ja jak miałam w lipcu '09 robione usg to miałam cały worek kamieni o śr. 10 mm a teraz w styczniu miały już 15 mm i chirurg który robił usg powiedział, że ciąża z takim workiem jest wykluczona.
Ogólnie to mnie nie boli wiec tak zwlekam, jedynie po jajecznicy mam ataki.

oczy mi sie kleją wiec lece spać!
buźka! Dobranoc

Ostatnia edycja:
Prędzej czy póxniej Cię dopadną nie masz na co czekac rozumiem twój strach ale to zaden ból .Zabieg w narkozie nic nie czujesz i jak dobrze zrobią zabieg to po też nic nie boli mnie za mocno napompowali więc kregosłu bolał a musisz leżac na wznak więc słaby komfort ale co dobe po zabiegu do domu poszłam .Teraz pozostały tylko mini blizny i mam świety spokój.

Jeżu KAWY!!!
Moje dziecko skoro się w dzień wyspało to sobie wstało o 3:34:szok::wściekła/y::no::szok:
Przebrałam, nakarmiłam i zasnęliśmy wszyscy w naszym łóżku (czyt. nie mogę się teraz ruszyć:wściekła/y:)
a rozkopywanie się z kołdry opanowała do perfekcji glizda mała nooo
ja ją będę cieplej ubierać do spania, bo ona cały czas na zewnątrz śpi:dry:
Macie jakieś patenty? W ogóle w czym wasze dzieciaki śpią?
Bo my w pajacu.

Efe my też śpimy w pajacu. i tez się Zosik rozkopuje :D zazwyczaj po godzinie snu już leży głową w nogach na kołdrze :D wtedy ją przykrywam kocem i niech se śpi jak chce :) nie będę jej cieplej ubierać bo się biedna spoci.. a w nocy nawet jak się Mała nie budzi to wstaję do niej z 3 razy i ją przykrywam :)

tak poza tym to CZEŚĆ!!
ja już w pracy... a na śniadanie mam...........drożdżówkę :] tak mnie jakoś naszło... musiałam sobie kupić...
oki milusiego dnia! ja do zajęć wracam..

Witam z pracy... na szczęście piątek ale i tak się wstawać nie chciało
Julena tez śpi w pajacu, tez mam problem z jej wędrowaniem po łóżeczku i spaniu na kołdrze zamiast pod kołdrą ;) Nakrywam, przykrywam a i tak po chwili rozkryta;)

No dlatego się zastanawiam czy nie dać sobie spokój z kołdrą i ubrać dziecko cieplej n a przykład body i cieplejszy pajac?
hej
No mi sie chyba trafił wyjatkowy egzemplarz dziecka bo sie nie rozkopuje i grzecznie spi pod kołderka. A rozwiazaniem u was nie byłby spiworek?
Miłosz spi w bodach i spiochach.
U bas dzis buro i ponuro, chyba bedzie padac, bynajmniej jest zimno.

reklama
witam i ja,kolejna nocka była koszmarem juz po mału wymiekam
ale dzisiaj idziemy do lekarza to licze,ze udzieli mi odpowiedzi na moje pytania
moja śpi albo w pajacyku albo rampersie tez sie rozkopuje,czasem jak widze to przykryję,ale jak nie to nie i nic z tego powodu jej nie jest
ja od rana rozkoszuje sie wonią konwalii uwielbiam maj i bez i konwalie
zaraz sobie kawe robie i igusiem cos działam ,bo musze szkołe zaliczyć,potem do lekarza i szybkie zakupy
ale licze,że przestanie choc troszke padać bo na razie u nas ciupie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry