reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej!!!
My dziś wstaliśmy o 6 :eek: na masakra już była jedna drzemka i niedługo następna będzie.
obiadek praktycznie gotowy.I już troche posprzątałam ale za to mam całą łazienkę zawaloną praniem :dry:
Mój mały nie rozkopuje się w ogóle a śpi w bodach na długi lub na krótki rękaw-ciepło mam w pokoju.
Piwonia ciesze sie że małej już lepiej teraz tylko niech ten katarek się skończy!!
Wszystkim życze zdrówka.
Miranda mam nadzieje że te kupki się skończą Tomka tydzień męczyło :dry:
pogoda paskudna i kicha gnijemy w domu.....
Coś miałam jeszcze napisać i cholipka nie wiem co:confused:

reklama
Bry :-)

ja już wymiękam przy moim żuku - pędraku :-)

jak nie bawi się drzwiami - otwiera i zamyka ale nie zawsze cofnie łepetynę na czas, to włamuje się do szafki z koszem na śmieci :-( nie mam drzwi do kuchni :-( zaczynam mieć klaustrofobię bo do tej pory wszystkie drzwi były pootwierane a teraz...

teraz zamówiłam KOJEC!!! nie wiem czy będzie w nim siedziała ale wyjścia nie mam - w następną niedzielę chrzciny a ja ze sprzątaniem nawet nie w lesie a w dzungli amazońskiej jakiejś :-(
no i w tygodniu poprzedzajacym chrzciny mamy masę wizyt...dermatolog, rehabilitacja, chyba alergolog... do tego pogoda taka ze z Monia na zakupy nie pojdę a sama nie mam jak :-(

wrrrrrrrrrrrrrr

nie mogła się baba nauczyć raczkować 3 tygodnie później??? po tacie taka złośliwa ;-)

OK...mykam póki śpi...

3majcie się ciepło :-)

Witam
My nadal walczymy z katarem, kiedy to sie skończy?
Karolinka spi w spiworku, tez się odkrywała, teraz jest ok, mimo że sie przemieszcza w nocy, śpiworek jej w tym nie przeszkadza a przynajmniej jest przykryta :tak:
A co do czapeczek my mamy kilka i z bawełny i z płócienka na lato :tak:
Anet u nas o wiele drożej za pasemka, wiec się ciesz że tak tanio a i czekamy na zdjęcie w nowych włoskach :-D
Ide na kawe bo mała własnie zasneła, śpi przeważnie 2 razy ;-)

Macie jakieś patenty? W ogóle w czym wasze dzieciaki śpią?
Bo my w pajacu.
ANTON śpi w pajacyku i śpiworku tylko duuużym bo na 110-116

J] A wy co zakładacie jak tak ciepło jest? czapeczkę czy tez jakieś kapilutki??? .
NATT ja nic Antkowi na łepetynkę teraz nie zakładam - chyba, że jest po prostu zimno tak jak było np. w zeszły weekend. Generalnie ubieram go teraz jak siebie czyli np. rajstop już nie nosi...
My byliśmy dziś u naszej doktor i Anto już powoli wychodzi na prostą - jeszcze tylko glut kolorowy został nam do zwalczenia :sorry2:

Witam wieczorkiem,duzo nie popisze bo grzmiec zaczyna....a w dzien mialam dzieciaki do pilnowania i do kompa sie nie moglam dopchac.....
ocho...leje...to pa....
a Karola dzis jeczy ze hej.....ledwo z nia wytrzymuje

Witam,
Raczej nie nadgonię czytania z dwóch dni ...
Wczoraj spędziłam bardzo miły dzień u Mitemil, a potem na zakupach w Orsay do 23 :-) Po zakupach McDonald i do domu :-) Super takie wyjście wiedząc, ze dziecko śpi, a mama spokojnie może poszaleć.
29 maja mam panieńskie i znów pójdę jak mała zaśnie, by wyrzutów nie mieć, że mój po robocie wraca i mu dziecko jeszcze zostawiam i se wychodzę (miękka jestem)

Rubi współczuje Ja przy moim pędraczku bym nic nie zrobiła więc obiad po chrzcie w restauracji robimy :-)
A na która macie? Bo my o 12 :-) Nawet się trafiło, że bliźniaczki chrzest mają tego samego dnia. Ciekawe jaka pogoda będzie?!

Miranda trzymam kciuki by biegunka szybko minęła. Oliwię wzmocniła kroplówka i 2 dni biegunka poszła w zapomnienie. No i oczywiście miała dietę tylko mleczko i woda :-(.

Mju super, ze z Antkiem lepiej :-)

A ja dziś padam na twarz Oliwii ząb idzie i płakała dziś (to nawet nie zwykły płacz tylko takie wołanie "mamo zrób coś, bo boli bardzo" ona ma taki płacz. Nie wiem czy zrozumiale to napisałam. Chyba nie) i tylko rączki i się tuliła. Dopiero po czopku przeszło. Biedactwo moje, że też muszą jej dopiekać te zębiska.

reklama
ja tez sie pożeganam i ide dalej ćóre pakować ,juz mam dosć
i non stop jestem na melisie,bo normalnie chyba bym nie dała rady funkcjonować
a jutro reszta zakupów jeszcze
dobranoc i miłego wieczoru

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry