reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
przygotowójemy chłopcom Kinder bal na Maxa urodziny i chciała bym żeby dzieciaki dobrze się bawiły a tu 17 ma u nas lać , a impreza miała być na dworze , mam nadzieje że ci od prognoz się mylą bo nie wiem jak pomieszczę gości w domu jak nie wypali z ta pogodą , macie może jakieś pomysły na przekąski dla dzieciaków ja coprawda " menu" już mam obmyślone ale zawsze można coś zmienić trochę poczytałam to już uciekam ,

witam czwartkowo dzis chyba zero spacerku bo od rana mega leje
a ja miałam tyle spraw do pozałatwiania
mała w nocy mi strasznie płakała,cieżko było ja uspokoić juz sama niewiem co jej jest,ale pierwszy raz w nocy mi tak płakała,az gęgała dziwnie,ona w nocy nigdy nie płacze:(

Hello w mokry czwartek:dry:
Dziś na pewno nie wyjdziemy z domu. Pocieszam się że wasze dzieciaki chorowały jak było zimno, stąd ten zakaz wychodzenia :sorry2:
Dominiczka u nas lepsze teksty chodzą. Więc wierz mi że plotka o wywieszaniu prania jest super! Grunt że mówią dobrze. Bo to że ty masz takiego wspaniałego męża a inne nie mają to jak dla mnie super informacja;-) Mój to jedynie pali na balkonie :wściekła/y:

Od dziś staram się dziecka nie kłaść z butlą. Zobaczymy jak mi wyjdzie:blink:

Iwonko może ty idz z nia do lekarza jeszcze raz.
Może to ucho?

Hello w mokry czwartek:dry:
Dziś na pewno nie wyjdziemy z domu. Pocieszam się że wasze dzieciaki chorowały jak było zimno, stąd ten zakaz wychodzenia :sorry2:
Dominiczka u nas lepsze teksty chodzą. Więc wierz mi że plotka o wywieszaniu prania jest super! Grunt że mówią dobrze. Bo to że ty masz takiego wspaniałego męża a inne nie mają to jak dla mnie super informacja;-) Mój to jedynie pali na balkonie :wściekła/y:

Od dziś staram się dziecka nie kłaść z butlą. Zobaczymy jak mi wyjdzie:blink:

Iwonko może ty idz z nia do lekarza jeszcze raz.
Może to ucho?
do lekarza idziemy jutro,wiec napewno zapytam

Hej
A sprawdzalas zabki?Moze sie wyzyna wlasnie Mati dzien przed wyznieciem sie zabka caly dzien nam przeplakal.

dzisiaj jeszcze niesprawdzałam,bo małpa se nie da,ale przy karmieniu obadam,bo ząbek był na wylocie w sumie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry