reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam ponownie :-)
my już po 2h spacerku, troszkę pod koniec pokropiło, ale już się wypogodziło :tak: Maja akurat przerabia drugą drzemkę, a ja czekam na męża, aż wróci z pracy ;-)
nie zazdroszczę wam dziewczyny tych chorób i problemów finansowych :-( u nas na razie, odpukać, wszyscy zdrowi, a z kasą nie jest aż tak źle, jak co niektórzy mają, ale zawsze mogłoby być lepiej :tak: zwłaszcza jak się człowiek przyzwyczai do lepszego standardu życia :-D ale cóż, takie życie, wolę siedzieć z dzieckiem w domu za mniejsze pieniądze :tak::tak::tak:

co do wakacji, to my za 2,5miesiąca jedziemy nad morze i mam nadzieję, że pogoda dopisze :)) grunt, żeby nie padało, a zawsze to człowiek odpocznie ;) dobrze, że kasa na ten cel już jest, bo teraz ciężko byłoby uzbierać...

Ostatnia edycja:
reklama
U nas kolejny ząbek :) i lada dzień będzie nastepny bo góra masakrycznie spuchnieta....

gratulujemy
my tez spacerek zaliczyłysmy,bo musiałam skrocić liste na zieloną szkołe
ale i tak sporo jeszcze nam zostało
mała nadal ma straszny dzien i przestała mi jesć:( z czego bardzo ubolewam,bo ostatnio jest tragedia,a dzisiaj juz porażka

U nas kolejny ząbek :) i lada dzień będzie nastepny bo góra masakrycznie spuchnieta....

Mojej tez wychodzi,mam to juz brac jako,ze JEST ZAB ???:-)
Czuje palcem ostre i nawet widze biala kreseczke.Mala slini sie i palce ciagle w buzi,nawet podczas jedzenia...Moze do piatku 14 (czyli na 9 miesiecy) przebije sie do konca.:-)

MAMY WYSYPKĘ! Niestety na twarzy:(
Ale czekamy, może gdzieś jeszcze będzie...
Iwonka może gardło ją boli? Moja dziś zaczęła mieć odruch wymiotny przy zupce krem pomidorowej.

A ta zielona szkoła to się powinna złota nazywać! Matko tyle kasy?! Nie można było jakiegoś sponsora znaleźć?
Myslalam o proteinowej ale widze ze tam nie wolno pieczywa a bez tego sobie zycia nie wyobrazam z ziemnikow zrezygnowalam ale z chleba?
Kasiu a to właśnie ten chleb nas gubi! Ja po mojej dwutygodniowej diecie schudłam jeszcze bo właśnie chleba nie jadłam. Rano musli i obiad potem. Niestety nie umiem się obejść bez ziemniaków, makaronu, ryżu:(
A co do męża to bardzo mi przykro. Ale wierzę, że tak dobrze zarobi, że kupi synowi suuuuper prezent:)

Ja własnie przez ten woreczek sie roztyłam bo do tej pory chleba nie cierpiałam a że tylko po chlebie czytaj kanapkach nie miałam ataku to go jadłam i schudnąć nie mogłam ...
A mojej wysypka zaczęła sie tez od twarzy ale dopiero na następny dzień zeszła na tułów.
Ja własnie czekam na rybe z pieca bo głodna jestem

Mojej tez wychodzi,mam to juz brac jako,ze JEST ZAB ???:-)
Czuje palcem ostre i nawet widze biala kreseczke.Mala slini sie i palce ciagle w buzi,nawet podczas jedzenia...Moze do piatku 14 (czyli na 9 miesiecy) przebije sie do konca.:-)
postukaj metalowa lyzeczka jak stuka to zab jak nie to jeszcze to chwilke potrwa.
Efe myslisz ze chleb? ja odstawilam ziemniaki. Bo ja chleba to tylko 4 kromki na dzien
Mika gratuluje

Łolaboga, Kasiu to dużo chleba . W sumie gdzieś kiedyś czytałam że chleb nie jest tak naprawdę zdrowy i lepiej wogóle z niego zrezygnować. Ja chleba zwykle nie jem wcale, lub od święta kromkę. Teraz przy proteinowej jem tylko bo nie mogę płatków ani musli.
Mówisz Miranda ze to duzo 4 kanapki na dobe??Po za ty jem tylko jeszcze jeden posilek obiad nie wiem czy to w sumie da mi 1000kcal, mysłałam ze nieduzo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry