reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam:-)
Mala spi,ale kaszle przytym strasznie,wiec pewnie zaraz sie obudzi....
No to niezla Zielona Szkola,nie ma co,ceny nie kiepskie....:szok:
Kasia,ty mnie nie strasz ta przepuklina:szok:,bo juz stresa mam:baffled:
A maz sie jeszcze na mnie drze ze sobie ciekawa pore na zabieg wybralam,bo tyle teraz roboty....no zesz kuzwa mac,to co maja mi kiszki wyjsc brzuchem,bo robota jest? Jak lekarka i tak mi nie kazala nic za bardzo robic,ani dzwigac,a Karolina tez juz swoje wazy....
Tesciowa,nawet za mna jest,bo kazala mi szybko do tego chirurga isc:szok:,az mnie zatkalo:tak:
Ok,juz zmykam,bo mala sie jednak obudzila:baffled:

reklama
Witam sie chata wstępnie ogarnięta ,młoda już drugi dzień chodzi i smęci byle czego ryczy uffffffffff.A dziś jeszcze na 13 z młodym do ortopedy bo od koślawienia stopy ma krzywy kręgosłyp ciekawa jestem co powie lekarz.Ja w przyszłym tyg. też młodego na zieloną szkołę posyłam tylko oni jada gdzieś do jakiejś dziury więc koszt 210 zł + 30 zł kieszonkowego z góry ustalone jest i koniec.Ale wypadł mi jeszcze w międzyczasie przegląd samochodu też kasa i dentysta co pisałam na T -koszt min. 1500 zł ale póki co muszę oswoic sie z takim wydatkiem i czekam nie wiadomo na co:-(

Tak więc jakiś durny okres wydatkowy nas dopadł dziewczyny a do tego jeszcze ta pogoda do d...y

hej dziewczyny
pol godziny mi zajeło zeby przeczytac 2 strony od wczoraj, Adas na czworaka sie przemieszcza bardzo szybko,zabawki juz go nie interesuja a najfajniej jest wchodzic w zakazane miejsca i non stop go musze ratowac:tak:
dobrze ze Jagoda i Gabi bez goraczki
reszcie chorowitkow duzo zdrowia zycze
Piwonia, Anet- rzezcywiscie majatek w aptece wydajecie:baffled: ja do tej pory tylko kupilam Paracetamol jeszcze w Anglii,mam 3/4 butelki jeszcze

u mnie pogoda ladna no ale ja po UK niewybredna, byle nie padalo

Kasia - a co to mz?

Ostatnia edycja:
jezzzuuuuu jaki ja mam dzisiaj humor,mówie wam juz chyba ze 3 razy ryczałam,mała śpi na razie
no to widze Chogata ,ze u was tez taniutko,tylko u nas masakryczny ten koszt jest,a miejscowoscm niby ładna tylko ośrodek beznadziejny ponoć,wiec czym bliżej tym mam większe obawy
a wasze dzieci tez na 2 tygodnie jadą czy na dłużej??

Bry ;-)

pospałam dziś ;-) :-) az do 7:15 :-D bo musiałam Jasia do przedszkola wyprawić :-)

Monia juz raz spała ale dekoder się wyłączył i sam włączył no i obudziła się bo tv za głosno był nastawiony :-(

nic to pójdziemy na spacerek - moze zaśnie :-)

teraz morduje ślimaka ;-) dorwała wczoraj ślimaczka dla Gabi i nagle zapałała miłością do swojego :-) slimak jest juz rozebrany na części pierwsze i monia właśnie zjada odwłok :-)

Efe ;-) małż posłany z paczką ;-)

OK...szykujemy się na specer póki słonko świeci :-)

3majcie się :-)

hej dziewczyny
pol godziny mi zajeło zeby przeczytac 2 strony od wczoraj, Adas na czworaka sie przemieszcza bardzo szybko,zabawki juz go nie interesuja a najfajniej jest wchodzic w zakazane miejsca i non stop go musze ratowac:tak:
dobrze ze Jagoda i Gabi bez goraczki
reszcie chorowitkow duzo zdrowia zycze
Piwonia, Anet- rzezcywiscie majatek w aptece wydajecie:baffled: ja do tej pory tylko kupilam Paracetamol jeszcze w Anglii,mam 3/4 butelki jeszcze

u mnie pogoda ladna no ale ja po UK niewybredna, byle nie padalo

Kasia - a co to mz?

MZ mniej zrec, heh mam okazje dzieki dołkowi finansowemu.
Anet dokładnie jak piszesz flaki wylazły jej na wierzch ta przepuklina przybrała wielkosc wielkiego arbuza i tesciowa to dzwigala do konca zycia
Mewa zazdroszcze tego raczkowania Miłosz jakis nieruchawy nadal woli jak mama nosi
Chogata 1500 dentysta looo matko

No i tak zrobie dziewczyny ze nie slucham meza tylko w piatek pojde do chirurga,a kiedy na zabieg mnie skieruje,to nie wiem,mam nadzieje ze dosc szybko....:tak:
Kasia,ja mam wielkosci orzecha wloskiego,wiec narazie nie jest zle,ale poco czekac az bedzie gorzej.....czasem mnie boli,wiec zaczelam sie srtesowac juz....:baffled:
Po Gosi mialam ociupinke tylko,a teraz Karolina mi tak dowalila,ze brzuch nie wytrzymal:sorry2:
Ok,lece na dwor z Karola,bo u nas jeszcze slonko swieci,ale juz jutro nadawali deszcz:baffled:....zupek znow na tydzien nagotowalam,dla malej wiec z tym spokuj bede miec,na obiad mam dzie kotlety,wiec kolo poludnia ziemniaczkow dogotuje i obiad jest:happy:

Iwonko,nie stresuj sie ,nic dobrego ci z tego nie wyjdzie,jakos dasz rade ze wszystkim,zobaczysz....glowa do gory,trzymam kciuki zeby ci sie humor poprawil...zjec moze jakas czekolade,albo lody :tak:;-)

U mnie dieta MŻ nie skutkuje bo nie mogę sie pochamowac jak wiem ,że musze diete stosowac to jeszcze więcej jem .Jedyny ratunek to proteinowa ja jestem smakoszem kuchni i stąd nic mi nie smakuję więc albo zjem tatara ,albo rybe w sosie pomidorowymm i zapije hektolitrami coca-coli a na wadze ubywa .Teraz dojadam omleta proteinowego na słodko już mi w gardle stoi bo to nie to co prawdziwy omlecior takiego to na ząb biore hihihihihi.
Anet ze zdrowiem nie ma żartów idź bo prędzej czy później ciebie to i tak czeka.Mi lekarz po wycięciu woreczka powiedział ,ze jeszcze z miesiąc a musiałbym przejść powazną operaję a nie tylko zabieg i po dwóch dobach do domu.

Matko u nas pogoda drugi dzień do kitu a moja nagminnie marudzi ja nie wiem jak ja dotrwam do końca tygodnia bo ponoć tak ma już być fuj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry