reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć!!
Zdrówka dla wszystkich chorych!!!Oby szybko przeszły i nie wracały!!
Kasiu Kuba na pewno pięknie przeczyta!niech poćwiczy a będzie oki!:tak:
Gratulujemy Zosi ząbka!
Sempe jak tam u lekarza?

U nas choroba chyba powoli odpuszcza bo mały mniej marudny i kup mało choć dziś była ogromniasta jak tylko oczy otworzył! Ale za to wczoraj mojego na wieczór dopadło i wymioty i biegunka.Jeszcze tylko teściowa została i choroba wszystkich zaliczy:baffled:
Mnie dziś łeb nap.....aż na oczy siada.Pogoda paskudna wieje pada i jest blllllleeeeeeeee

Ale jak tylko poczujemy się lepiej to chce pojechać do groty solnej nie dawno otworzyli i ponoć jest super zabiore małego i sobie posiedzimy,jest tam miejsce dla maluszków,ponoć odwiedzanie takich miejsc jest bardzo dobre dla zdrowia.

reklama
witam:-)
zimno jak cholera!! mam 2 swetry i dalej się trzesne.
Efe dzięki za mile słowa:-)

od wczoraj pozbierac się nie mogę po wizycie u lekarza, nie przypuszczałam ze ból w pachwinie promieniujący do kolana a potem do stopy i do krzyza to nic innego jak poczetek choroby zwyrodnieniowej biodra!:szok::no::szok::no: ból jest nie do wytrzymania dostałam ketonal 100mg mam brac przez tydzien jak tabletki nie pomogą to zastrzyki przeciwbólowe, na poczatek ogólne badania, potem usg biodra i rtg kręgosłupa.

mam 35lat a czuje sie jak paralityk, lekarz mówi ze to wszystko od trybu zycia i podatnosci na zwyrodnienia, kolana mam juz do wymiany od 10lat, 4 porody zrobiły swoje, obciązenie nadwagą, dzwiganie dzieci....

najgorzej jest jak złapie mnie ból jak trzymam Alicje, 2-3razy by mi spadła bo utrzymac jej nie mogłam:no:
porazka

perspektywa na przyszłosc: będę miec metalowe biodro:-) zamienie się w robocopa!!!

sempe no to wizja nie ciekawa u mnie jest podobnie tez mi lekarka zasugerowała ,ze to mogą byc u mnie początki zwyrodnienia,ale na razie kazała sie nie denerwowac i zrobi komplet badan i zobaczymy co i jak

Malinka dobrze,ze Tomus wraca do formy
a co do groty solnej to podpytaj lekarki czy z takim maluszkiem można,bo wiem,ze jak ja chciałam wieki temu to nam lekarka odradzała
miejsce fajne,ale nie każdemu służy

czesc dziewczyny :-)

u mnie tez zimno i pada wiec przed obiadem podarujemy sobie spacerek
mam nadzieje ze i Adas nie dolaczy do chorowitkow bo pokasluje, ale tak krotko i czasami wiec mysle ze udaje zeby zwrocic na siebie uwage, bo jego muczenie nie dziala juz na mnie

Sempe- no to wspolczuje, powiem Ci tylko ze moja babcia miala operacje na staw biodrowy i teraz juz na bol nie narzeka
Malinka- ciesze sie ze Tomus wraca do formy

witam się i ja :-)
Maja w końcu zasnęła i mam nadzieję, że pośpi minimum 1,5h :rofl2:
u nas pada od rana, a właściwie od nocy, więc spacerek sobie darujemy...
dużo zdrówka wam życzę, bo widzę, że choróbska nie odpuszczają a i pogoda ku temu nie sprzyja :wściekła/y:
obiadek z wczoraj, więc mam chwilę dla siebie :-D
lecę czytać dalej, miłego dnia mimo takiej pogody :-)

Hej
to Sempe współczuję ci bardzo i mam nadzieję, że to jednak lekami zaleczysz
ja byłam z mamą na rehabilitacji
tzn. chce się dopiero dostać...a biurokracja taka, że szok
i na prawdę trzeba mieć zdrowie, żeby chorować w tym kraju!!!

Witam,

Kasiu jestem pewna, że Kuba świetnie da sobie radę na komuni!
Malinka :-) pewnie teściową ominie choroba :-P i cieszę się bardzo, że Tomuś już wraca do zdrówka!

Dla wszystkich chorowitków dużo zdrówka i moc buziaków i uscisków!

My właśnie wróciłyśmy z Warszawy. Byłyśmy w Centrum Zdrowia Dziecka no ale to już na odpowiednim watku :-)
Lece povczytać co naskrobałyście póki Zosia się bawi bo się steskniła za zabawkami:-)

Witam
Sempe mam nadzieję, ze to nie to
Natt jak siostra??
Malinka super, ze Tomeczek zdrowieje ;-)

Chorowitką dużo zdrówka

My gościmy dziennie gości i mamy mało czasu. Oliwia nadal szaleje :-) a z dnia na dzień robi nowe rzeczy no cudownie jest na to patrzeć :-). No ale wszystkie to widzimy więc wiecie o czym pisze. Jestem z niej bardzo dumna :-).

Mykam ... dziś mamy wieczór z moim... Czekam na pizze i drineczki :-)
Do jutra papap

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry