reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hej laseczki

ja tez czytam prawie codziennie ale na pisanie sił zwykle brakuje
W domu jesteśmy dopiero na czas wieczornej kąpieli a potem Mała zasypia a mama sprząta i szykuje wszystko na nastepny dzień :-)

Malinka z dnia na dzien będzie coraz lepiej
Sempe zdrówka dla Alicji a Piwonia dla starszych córek
Maggie fajnie że tatuś dał rade :-)

Miłego weekendu wszystkim!!

reklama
Hej!!
My juz od 6 na nogach,mały nie da pospać w dodatku robi kupki luźniejsze i jak tak dalej pójdzie to znowu na szpital pojedziemy.Moja siostra też tak miała ze swoim małym jak wrócili ze szpitala to lekarz powiedział że tak do tygodnia może być:eek: dziwne
Ogólnie u nas pogoda się popsuła i jakos tak smętnie jest nic się nie chce.
Życze wam miłego wypoczynku.
Mój jest w domu do poniedziałku więc sobie odsapne tylko żeby mały nie fisiował z tymi kupami:baffled:

witam sobotnio
pogoda do bani brzydko i leje
my musimy przychodnie zaliczyc bo Gabcia nam zagorączkowała,wiec napewno juz mamy zapalenie oskrzeli,cała noc sie dusiła,dopiero po tabletce wyciszajacej zasnęła i spała
Ala dzisiaj wstała o 7.30 az sie zdziwiam,ze tak ślicznie pospała,w nocy tylko jedna pobudka koło 4
nic spadam póki śpi coś poczytac,a wam miłego weekendu moze gdzies jest ładniejsza pogoda niz u nas

dziekuje bardzo zagłosiki
a moja Gabcia ma juz zapalenie oskrzeli i na lewym płucku skurcze i niestety dostała zastrzyki juz jest po 2 i jeszcze wieczorkiem dwa,a w sumie bedzie ich az 13 w środe do kontroli :(

dziekuje bardzo zagłosiki
a moja Gabcia ma juz zapalenie oskrzeli i na lewym płucku skurcze i niestety dostała zastrzyki juz jest po 2 i jeszcze wieczorkiem dwa,a w sumie bedzie ich az 13 w środe do kontroli :(
Oj Iwonko przykro mi, oby szybko sie wykurowała. U nas tez nieciekawie mati kaszle, Miłosz katar mega, ja dalej zdycham nie wiem czy na antybiotyku sie nie skonczy, przekichane.

Witam;-)
ja też czytam codziennie i głosuje:tak:
Piwonia dużo zdrówka dla córci! No i wszystkiego najlepszego dla Ali z okazji skończenia 8 miesięcy, i dla Gabrysi Efe też :-)

Malinka
fajnie że już w domku:tak: Ale Cię nie pocieszę, bo mój Jaś jak się nauczył zasypiać na rękach u mamusi w szpitalu 2 miesiące temu to do dziś tak zasypia;-) no i maminy ciągle...dobrze że my bez włosków, bo tez mieliśmy wenflon w głowie, a konkretnie 2 no i 3 w rączkach:-(ale siniaczki do 2 tygodni się zagoiły a Jaś już nie pamięta;-) u was też będzie dobrze, o złych rzeczach szybko się zapomina;-)

Maggie dobrze że babcia i mąż sobie poradzili..ciekawe jak będzie u mnie, bo Jaś się w nocy właściwie nie budzi na mleko, tylko żeby się do mamusi przytulić...

Mewa a gdzie konkretnie chcecie w Krakowie zamieszkać?

A mój dziś w pracy do 14, a potem byliśmy na odpuście u mojej babci. Jeszcze z tej okazji jakieś ciacha musiałam upiec i wczoraj robiłam kokosanki a dziś rogaliki drożdżowe i trochę sobie zostawiłam, do tego ukradłam trochę sernika i domowych pączków więc będę się opychać niemiłosiernie:tak:

A jutro mąż tez w pracy, a potem na grilla do drugiej babci mojej:-)
Pogoda u nas cudowna, tzn deszcz i burze, ale ja uwielbiam te wiosenne burze:-):-) ten zapach mmmmmmm:-D

a ja nawet zapomniałam,ze moja dzisiaj 8 miesiecy kończy:(
kurde musze jakaś fotke jeszcze cyknąć ,ale chyba juz w kąpieli
Kasia dla was tez duzo zdrówka i kurujcie sie

reklama
Hej:-)
Dziewczyny, dużo zdrowia dla Was i dzieciaczków. Moja dzisiaj też jakąś gorączkę miała. Mam nadzieję, ze się nie rozkręci z chorobą.
Czas mi teraz tak szybko leci - juz miesiąc w pracy, szok.
Spadam do wyra, bo ledwo żywa jestem. Na dodatek dostałam pierwszy raz @:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry