reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Kasiona jesli chodzi o ruchy to masz jeszcze male dzidzi, wiec sie nie przejmuj zbytnio. Chociaz ja dla wlasnego spokoju zjadlabym cos slodkiego i polozyla sie na lewym boku spokojnie... moze je poczujesz...
Wozek mam juz zamowiony i dojsc nie moze, tu w IT jest bardzo kijowy wybor dla blizniakow, wszystkie ktore ogladalam wydaja mi sie takie tandetne, a ceny... nie mniej niz 1000 euro...
Wybralam ZOOMA z ABC Design, oczywiscie ogladalam go w PL, ale zamowilam na e bayu...

Peg Perego to wloski wozek, my taki kupujemy. :-)
Widzialam i ten, ale jest niesamowicie wielki i niezwrotny. Ma ta kierownice ale, zeby niz zawrocic trzeba miec kupe miejsca. Moim zdaniem odpada, nawet nie zawrocisz nim w supermarkecie...Zoomem jednym palcem zawrocisz w miejscu... Ale to juz indywidualny wybor...

peg pegero mnie nie przekonuje, a jesli chodzi o zooma tez sie nad nim zastanawialam, oraz nad jane wydatek 1000 euro ale trudno..jednak bardziej mi sie podobaja wozki jeden kolo drugiego ale tu znalezc cos takiego graniczy z cudem, to tez zsatanwialismy sie czy nie zamowic z polski implasta..a pozniej zmienic na spacerowke aria twin jest bardzo fajna :) co do ruchow to troche mnie uspokilas sprobuje z tym slodkim :)

Ogladalam Janè, i to na niego padl by moj wybor gdyby nie zoom. Ja na poczatku ciazy chcialam tylko i wylacznie jeden obok drugiego, ale po przeczytaniu komentarzy mam (albo malo miejsca dla dzieci, bo musza miescic sie w drzwiach, lub... ponad 90 cm szerokosci, wiec nie wjedziesz nim nigdzie) zdecydowalam, ze bedzie nam wygodniej z jeden za drugim...
Kupilam gondolki, spacerowke i foteliki samochodowe moge ci podac link, ale z tym wloskim sprzedawca mam wlasnie problem (geeg70), przyszla mi jak do tej pory tylko polowa wozka: gondolki i foteliki... Podam ci za to link fajnego sklepu w PL, gdzie mozna zamowic w necie z wysylka do IT. Wózki dziecięce, wózki wielofunkcyjne, foteliki samochodowe, wózki spacerowe - 2o2.pl
No i jak czujesz dzieciaki?

Dzieki nutellka :) wiesz co i bez slodkiego cos poczuulam takze sie uspokilam troche :) co do wozkow jeden obok drugiego to wiem ze niestety nie wszedzie z nimi wjedzisz, ale z kolei te jeden za drugim to jak un treno hehehe ale jeszcze mam troche czasu wiec pomysle sobie spokojnie, dziki za linka poogladam sobie narzie a zakupy typu wozki lozeczka itp planuje dopiero na czerwiec narazie tylko ubranka sobie kupuje :) ok bede mykac praca wzywa :) milego popoludnia odezwe sie potem

reklama
Do góry