reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

aluśka ojej biedna Ami, buziaczki dla niej, a z nogą dzięki już nie boli. A Ty jak się czujesz, masz zachcianki?
.
to dobrze że już nóżka Cię nie boli:tak::tak:
a ja to mam raczej odchciewajki;-) bo dużo rzeczy tzn. potrwa nie mogę jeść między innymi takich co maja intensywny zapach i smak, są kwaśne, gorzkie lub zbyt słodkie( a to dziwne bo z Amandą czekoladę wcinałam przynajmniej jedną dziennie a teraz ni hu hu;-))

reklama
Ja już do domku dobrnęłam i czas się za coś wziąć bo jutro z rana wyjeżdżamy na weekend majowy :tak::tak::tak:
Jednak z dziewczynami się spotkałam choć na chwilkę, w końcu nie mogłam darować takiej okazji ;-);-);-)
Teraz sałatkę wcinam bo jakoś zgłodniałam, kupiłam Mai w realu paletki z piłeczką - będziemy miały na nasz wsiowy wyjazd :-p:-p:-p
Kainkas a nie mówiła wam laryngolog że takie wysokie ciśnienie po chorobie uszu to norma i samo przejdzie tylko trzeba kontrolować? Nam tak mówiła i że nie ma czym się martwić bo dużo dzieci tak ma :tak::tak::tak:
Aluśka będziesz miała wymówkę żeby tych pączków jednak nie robić ;-);-) A dla biednej Amandzi dużo całusków, tak to jest że dziecka się nie ustrzeże przed wszystkim

Cześć!
ja zaraz wyjeżdżam i odezwę się po powrocie, Życzę Wszystkim milego wypoczynku a Fornetce cierpliwości, ciekawe kiedy urodzisz???
Lece już Słońca i radości........
buziaczki

Aluśka będziesz miała wymówkę żeby tych pączków jednak nie robić ;-);-) A dla biednej Amandzi dużo całusków, tak to jest że dziecka się nie ustrzeże przed wszystkim
no niby tak a niby nie z tą wymówką bo od strony Przemka wszyscy żyją w niepewności;-) a ja nie czuję obowiązku na sobie ich powiadamiać ;-) bo ciekawe z czym teraz nam teściowa wyskoczy :eek: jak zaszłam w ciąże z Ami (5 miesięcy po ślubie) była pierwszą osoba której o tym powiedzilismy za nim lekarz nawet potwierdził my uradowani że będziemy mieli dziecko a ta do nas "teraz to już wasz problem":szok: to czego teraz można się spodziewać:baffled:

Miłego spędzanie majowego weekendu życzę Wam:tak::tak:

Amanda od Ciebie i Maltanki wycałowana:tak::tak:

Hej i ja zaglądam:tak::tak::tak:
Ja już wiecie ;-)na spacerku bylo super zdjecia zaraz przesle...teraz biore sie za obiadek, zajrzę później

Doczytałam o naszej biednej Amadzi...buziaczki od ciotki:tak:

Witam w piekny dzien!!! Jejku ze sie utrzymalo jeszcze na wekend!!!!:-)
My wrocilismy z placu, oczywiscie z placzem na rekach u mamy!:-( Maly to by siedzial tam non stop,bez jedzenia i picia-nic go nie moze do domu zaciagnac. Pogoda piekna!!!!Dziewczyny a jutro ma padac????????!!!!!!!CZEMU???!!????!!!!!????

Witam w piekny dzien!!! Jejku ze sie utrzymalo jeszcze na wekend!!!!:-)
My wrocilismy z placu, oczywiscie z placzem na rekach u mamy!:-( Maly to by siedzial tam non stop,bez jedzenia i picia-nic go nie moze do domu zaciagnac. Pogoda piekna!!!!Dziewczyny a jutro ma padac????????!!!!!!!CZEMU???!!????!!!!!????
może się nie sprawdzi albo przejdzie gdzieś bokiem:sorry: ja mam taka nadzieję:tak:
Doczytałam o naszej biednej Amadzi...buziaczki od ciotki:tak:
buziaczek przekazany:tak::tak:

reklama
Do góry