reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie sobotnio!!! No i zachmurzylo się!!!!!!!:-:)-:)-( Planujemy ok 13 pojechac nad zalew z kumplem i jego dzieciakami a potem ok 16 na grila-ale chyba sobota bedzie domowa!!!!!!!:-( Bo niedość slonca nie ma to i wiatr sie zerwal!!!:-( Buuuuu.....!!!!
Mój maz wybral sie na rower a ja w domku-trzeba cos szybkiego do jedzenia wymyslec!
No nic kobity miłego dnia!!!!!:-)

reklama
Na następny piątek mam zamówione po 3 kilo ruskich i kasza gryczana z serem:szok::tak::-D:-D.

M dziś 4 razy dzwonił:szok::tak::tak: - tęskni mocno za nami i mną:-p:-p;-):wink::zawstydzona/y::zawstydzona/y:- ja też:tak:.

Marta
to masz troszku roboty, ale przynajmniej czas szybko zleci i ani się obejrzysz, a M będzie z powrotem.:tak:

Antuanet to teraz już powinno być tylko lepiej, mój H od 3 miesiaca nie chciał już jeść w nocy, ewentualnie pić.

Witam się weeckendowo.

rano było tak ładnie, a teraz takie chmury:crazy: specjalnie wcześniej zrobiłam obiad, bo mieliśmy jechać nad zalew z małym, a tu się zachmurzyło. Położyłam go spać w końcu, zobaczymy jak wstanie jak będzie, ale coś ciężko to widzę, a taki miałam plan żeby sobie pospał na dworze.

edit: u mnie grzmiało dopiero:szok:

Ostatnia edycja:
Witajcie
Tak sie napalilam na słoneczny majowy weekend a tu deszcz i wiosenne burze sie zapowiadają:confused2: Do tego od wczoraj boli mnie gardlo a dzis jeszcze głowa:baffled:
Ale i tak jade, jak nie gril to zawsze browarek zostaje:-D:-D
Mimo deszczzowej pogody mam nadzieję, ze milo spedzicie czas:)
a ja sie zbieram od samego rana i jakos nie moge sie wybrac:crazy:

Witam :-) - rano było cieplutko a teraz zaczyna się chmurzyć i wypad do lasu stoi pod znakiem zapytania:confused2:.
Pospałam do 8:30 i znowu piekę :tak:bo Olkowi obiecałam szarlotkę:-).U mnie schaboszczak, ziemniaczki i sałata z rzodkiewką na obiad a jutro do teściów się wprosiłam:-p:-p:-D.
Julu nad ranem zmoczył łóżko - jakoś załapać nie może :no::-(.Ale z dumą przyniósł rano wiaderko i mówi - MAMO TU SITU ZJOBIŁEM:-D:-D.

hej:))

u nas leje:)) tzn.za Kraśnikiem:)) a rano tak ładnie było..my dzisiaj mamy imprezke roczkową mojej chrześnicy-siostrzenicy:))

miłego weekendu zycze mimo niepogody:))

marta to chyba od naszych mezów ta pogoda wędruje, bo u mojego caly dzien wczoraj padalo;p no i zauwazylam, ze to co u niego dzis u mnie juz za dzien lub dwa :p no i napewno grila mi pozazdroscil, bo cos wczoraj i przed wczoraj marudzil, ze on bedzie ciezko pracowal podczas gdy u nas lenistwo :p

Sieno mój wczoraj jak dzwonił to właśnie mówił że u nich pada i nie mogą robić:no::angry:. Dobrze że kasa już przyszła:tak::-):-) bo przelewy zagramaniczne :-pto nawet do 10 dni mogą iść:szok::crazy:.

a ja mam plecak spakowany nad ten zalew i co... stoi

sienio to piwko jak najbardziej wskazane na gardełko:-):-p

marta powoli i załapie.

kainkas no nie mów, my jutro do Kraśnika się wybieramy, mam nadzieję, że nie będzie padać

młody mi się już wyspał :baffled: godzinkę tylko, chyba gdzieś jednak spróbujemy wyjść, ja dziękuję tyle w domu siedzieć, na razie włączyłam mu mini mini mamy 9 płyt i słucha:happy:

reklama
Witam weekendowo,
ależ pogoda się trafiła na majówkę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moje dziecię dziś pobiło rekord - 5h w nocy bez jedzenia i do tego po tych 5h trzeba było ją budzić:szok::szok::szok::szok::szok:

Witam sie wiczorową porą
Mielismy juz byc u rodzicow i tym samym na pierwszym z dwoch grillow ale wczoraj zle sie czulam i nie pojechalismy, wyruszamy jutro a poza tym ustalili spotkanie na godz 20 spoko tylko my jedyni z tego towarzystwa mamy dziecko wiec co ich to obchodzi:no::-)o 20 to ja juz dziecko pomalu spac klade...
Dziesiaj naprawde byl piekny dzien pomylam okna z jednej strony i balkonik przygotowalismy do uzytkowania. Ach dzisiaj naprawde wiosna zapachnialo:-)
Aluska buziaki dla Amandzi oby to ja nauczylo asekuracji przy upadkach...no i z niecierpliowscia czekam na relacje z reakcji tesciowej na wnuka:-D
Madzienka a co to za masc. mialam wlasnie sie ciebie pytac gdzie chodzilas z Jula do dermatologa i z jakim problemem. Bo Mateusz ma czerwona i chropowata brode i skore na nosku cos ma bardzo sucha. I miejscami na ciele ma takie suche plamy. Teraz smaruje go ta mascia witaminowa ale nie widze poprawy.

No i dziewczyny jakiego kremu uzywacie dla dzieciakow na dwor i czy zawsze je smarujecie wychodzac??

Mandziula oby dobry nastroj wrocil a tym samym kryzys przeszedl i obys czerpala jak najwiecej radosci z bycia mama
Misia super ze Natalka zaczyna przesypiac noc w lozeczku oby tak dalej.
Anaconda milego pobytu na wsi
Marta oby czas szybko ci plynal do powrotu meza, a ty czasem korzystaj z weekendu i wypoczywaj nalezy ci sie:-)

I wszystkim zycze udanego weekendu majowego!!!!!

P.S. Zakonczyl sie proces odsmoczkowywania maly obywatel zasypia juz bez niego a najwiezniejsze ze bez placzu i nerwow.
Sukces:-)!!!!!!!!!

wielkie gratulacje za odsmoczkowanie:tak::tak::tak::tak::tak:

Witajcie!
marz21 gratuluję odsmoczkowania. My narazie mamy sukces w "nie jedzeniu" mleka w nocy. 3 noce był ryk a dzisiaj pierwsza noc bez pobudki;-) Spróbujemy za jakiś czas zacząć zasypiać bez smoczka.
aluśka buziaki dla Amandzi, dobrze że tylko tak się skończyło. Czasami upadki różnie działają na dzieci.
maltanka współczuję wizyty u Danelczyka. Tam to mają niezłe cenniki:szok:
sienio może Jula Ci coś pomajstrowała w dekoderze? U nas Kuba jak tylko dorwie się do pilota to już później baterii znaleźć pół dnia nie można.
Ciekawe jak tam Fornetka?Jakby dziś albo w poniedziałek się rozdwoiła to maleństwo by miało fajną datę urodzin.
Życzę Wam miłego weekendu majowego i przede wszystkim żeby pogoda dopisała i żebyście szczęśliwie wróciły.
My dzisiaj może do Nałęczowa się wybierzemy na lody albo gorącą czekoladę. Narazie moje chłopaki śpią, więc chyba wezmę się za prasowanie.
Miłego dzionka.

smacznych lodów:tak::tak::tak:;-);-)
maltanka współczuję wizyty w salonie:no::no::no::no:
ciekawe co u fornetki????

Do góry