reklama
cześć dziewczyny
jestem ale chyba mnie jakaś choroba rozkłada boli mnie głowa mam zatkane uszy i na dodatek boli mnie gardło.
nadrobiłam to co napisałyście ale trochę mi to zeszło hihihi:-)
Madzieńka zdjęcia z basenu super a instruktor chyba zaczęła bym się trochę topić i czekać na jego reakcje...
Anaconda mam nadzieje ze wyplata będzie wystarczająca i nie pokaże się do d..y, i gratki dla Maji ze zostaje w przedszkolu jeden stresik dla Ciebie mniej.
Kanikas mam nadzieje ze z tym ciśnieniem u Hani to nic poważnego może rzeczywiście zapytać jeszcze kogoś o rade a co do Hipotecznej to ja mam bardzo złe zdanie o tej przychodni.
Misia to Natalka sobie pospała .
Aluska tulaski dla Amandy oby szybko się zagoiła ta broda.
Marz gratki za odsmoczkowanie
Marta podziwiam Cie za to wytrwałość i cierpliwości talentu kulinarnego to zazdroszczę.
Wszystkim grillującym życzę mimo wszystko zmiany pogody oby chociaż przestało padać a ja zaraz chyba z powrotem wrócę do łóżka bo kiepsko się czuje M pojechał do apteki po coś dla mnie bo ja nie chce teraz chorować.
jestem ale chyba mnie jakaś choroba rozkłada boli mnie głowa mam zatkane uszy i na dodatek boli mnie gardło.
nadrobiłam to co napisałyście ale trochę mi to zeszło hihihi:-)
Madzieńka zdjęcia z basenu super a instruktor chyba zaczęła bym się trochę topić i czekać na jego reakcje...
Anaconda mam nadzieje ze wyplata będzie wystarczająca i nie pokaże się do d..y, i gratki dla Maji ze zostaje w przedszkolu jeden stresik dla Ciebie mniej.
Kanikas mam nadzieje ze z tym ciśnieniem u Hani to nic poważnego może rzeczywiście zapytać jeszcze kogoś o rade a co do Hipotecznej to ja mam bardzo złe zdanie o tej przychodni.
Misia to Natalka sobie pospała .
Aluska tulaski dla Amandy oby szybko się zagoiła ta broda.
Marz gratki za odsmoczkowanie
Marta podziwiam Cie za to wytrwałość i cierpliwości talentu kulinarnego to zazdroszczę.
Wszystkim grillującym życzę mimo wszystko zmiany pogody oby chociaż przestało padać a ja zaraz chyba z powrotem wrócę do łóżka bo kiepsko się czuje M pojechał do apteki po coś dla mnie bo ja nie chce teraz chorować.
dzień dobry dotarłam
dzięki za namiary na maść na razie pupcia Gabi się zagoiła nie wiem po czym ona miała taką "żrącą kupkę"
prababcia zachwycona że przyjechałyśmy na świeże powietrzem
dziewczynki bardzo dziękuję za miły spacer i wspaniale spędzony czas chyba częściej będę Was odwiedzać
aluśka wycałuj swoją małą biedna .... mam nadzieję że buzia się szybciutko zagoi!!
marz gratuluję odsmoczkowania !!!!! MATEUSZKU BRAWO
duży chłopiec już z Ciebie
co do kremów na dzień to my też mamy nivea na każdą pogodę i mamy też na lato Mustela Sun Krem ochronny SPF 50+ - mąż kupił z jakimiś okularkami dla małej w aptece
marta TY TERMINATPRZE KULINARNY!! z Twoim talentem ruszaj do boju z własnym biznesem!!
super piekarnik

oby czas ci szybko minął do powrotu męża!!
Fornetka trzymaj sie kochana nie dawaj się zarazkom i bakteriom teraz nie jest na to PORA!!!!!
dzisiaj cały dzień jestem jakaś taka hmmm nic mi sie nie chce ....
dziewczyny oddawałyście już dzisiaj głosiki na nas w konkursie
wiem wiem będę upierdliwa
link w stopce
a tu fociaki ze spaceru
Picasa Web Albums - gabikatek - spacer
Karlita jak obiadek u (pra)babci??poodychałyście świezym powietrzem??
ta masc o której dzisiaj rozmawiałysmy nazywa się Clotrimazolum CLOTRIMAZOLUM GSK 1% krem 20g | Skóra | Grzybica, świerzb | i-Apteka.pl
A to moje dzisiejsze fotki
Picasa Web Albums - Madzienka-BB - 2010_04_30-pr...
Czekam na Wasze Karlita i Maltanka![]()
dzięki za namiary na maść na razie pupcia Gabi się zagoiła nie wiem po czym ona miała taką "żrącą kupkę"
prababcia zachwycona że przyjechałyśmy na świeże powietrzem

dziewczynki bardzo dziękuję za miły spacer i wspaniale spędzony czas chyba częściej będę Was odwiedzać
aluśka wycałuj swoją małą biedna .... mam nadzieję że buzia się szybciutko zagoi!!
marz gratuluję odsmoczkowania !!!!! MATEUSZKU BRAWO
co do kremów na dzień to my też mamy nivea na każdą pogodę i mamy też na lato Mustela Sun Krem ochronny SPF 50+ - mąż kupił z jakimiś okularkami dla małej w aptece

marta TY TERMINATPRZE KULINARNY!! z Twoim talentem ruszaj do boju z własnym biznesem!!
super piekarnik

oby czas ci szybko minął do powrotu męża!!
Fornetka trzymaj sie kochana nie dawaj się zarazkom i bakteriom teraz nie jest na to PORA!!!!!
dzisiaj cały dzień jestem jakaś taka hmmm nic mi sie nie chce ....
dziewczyny oddawałyście już dzisiaj głosiki na nas w konkursie
a tu fociaki ze spaceru
Marta1981
Rodzyneczka
A my jednak pojechaliśmy do lasu
- jeszcze 3-4 dni i konwalie będą
. Dzieciaki miały radochę a potem skoczyliśmy na deptak na lody
. Teraz czekamy bo mają przyjechać goście z zaproszeniem na Komunię do Łęcznej na 16-go
.
Szukam jakiegoś fajnego miejsca na wypad w poniedziałek - tak do 100km od Chełma
.Czekam na Wasze propozycje;-)
.

Szukam jakiegoś fajnego miejsca na wypad w poniedziałek - tak do 100km od Chełma

maltanka
Fanka BB :)
misia to fajnie że Natalka pozwoliła pospać
fornetka zdrówka właź do łóżka i lecz się
marta z fajnym miejscem to nic do głowy mi nie przychodzi, a też się zastanawiam gdzie tu pojechać
a my pojechaliśmy do centrum, połaziliśmy trochę po rynku, nawet dostaliśmy z P darmowego redbula;-)
ale ta pogoda mnie denerwuje, jeszcze oglądałam dopiero na najbliższe dni, podobno ma tak być do środy
fornetka zdrówka właź do łóżka i lecz się
marta z fajnym miejscem to nic do głowy mi nie przychodzi, a też się zastanawiam gdzie tu pojechać

a my pojechaliśmy do centrum, połaziliśmy trochę po rynku, nawet dostaliśmy z P darmowego redbula;-)
ale ta pogoda mnie denerwuje, jeszcze oglądałam dopiero na najbliższe dni, podobno ma tak być do środy

Julu nad ranem zmoczył łóżko - jakoś załapać nie może:-(.Ale z dumą przyniósł rano wiaderko i mówi - MAMO TU SITU ZJOBIŁEM
.
Marta i na Juleczka przyjdzie czas...nic się nie martw!!!
dziewczynki bardzo dziękuję za miły spacer i wspaniale spędzony czas chyba częściej będę Was odwiedzać![]()
dziewczyny oddawałyście już dzisiaj głosiki na nas w konkursiewiem wiem będę upierdliwa
link w stopce
![]()
a tu fociaki ze spaceru![]()
Karlita dzieki za fotki....
Czekamy jeszcze na Maltanki;-)
Ja też dziekuję za spacerek i zapraszam częściej na czechów

A co do glosowania to ja nie mam nic przeciwko przypominaniu się

ale ta pogoda mnie denerwuje, jeszcze oglądałam dopiero na najbliższe dni, podobno ma tak być do środy![]()
Oj mnie też denerwuje!!!!!
A tak w ogóle witajcie, my pojechaliśmy dzisiaj na działeczkę i po obiadku wróciliśmy bo deszczyk nas nie oszczędził

A teraz się nieźle błyska...i grzmi...

maltanka
Fanka BB :)
Madzienka jak wstawie fotki to podeślę linka, ale to najwcześniej w pon, ewentualnie wtorek, bo muszę się dostać do drugiego kompa, a na razie P okupuje
no i ciekawe czy będzie burza czy tylko postraszy?
ja zmykam juz spać, dobrej nocki życzę, jutro jedziemy do rodziców to nie wiem czy zajrzę.

ja zmykam juz spać, dobrej nocki życzę, jutro jedziemy do rodziców to nie wiem czy zajrzę.
Madzienka jak wstawie fotki to podeślę linka, ale to najwcześniej w pon, ewentualnie wtorek, bo muszę się dostać do drugiego kompa, a na razie P okupuje
Ok czekamy

Ja mam nadzieje ze burza nie obudzi mi Julci

Maltanka PW!!!
A co do kremów do buzi to w zimie uzywałysmy Novea na każdą pogode, a teraz z Ziaji o taki Ziaja
jak bedzie wieksze sloneczko to bedziemy uzywaly tez Ziaji tylko taki Ziaja
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witajcie kochane....
Daje znac ze zyje
...ale jakos czasu brak,dzis to Karola tak czadu dawala,ze myslalam ze sie wykoncze,wszedzie zle bylo, nawet u mamy na raczkach za dlugo nie posiedziala
,prawdopodobnie to zeby ja mecza,bo ma strasznie opuchniete i pcha wszystko do buzi ,stracila tez cos apetyt....(mam nadzieje ze to zeby mecza,bo jak znow chorobsko jakies sie przyplatalo to nie wyrobie...wrrr)
...a ja jeszcze sobie na dzis wymyslilam paszteciki z ciasta drozdzowego i barszczyk czerwony do tego.....a to kupa roboty przy tym,mamus naiwna myslala ze dziecko bedzie grzecznie spalo na dworze a ja w tym czasie na lepie pasztecikow,a tu d..a zimna....eh...ale tesciowa sie zlitowala i przyszla Karoliny przypilnowac(chybaslyszala ze ta sie darla....
)
W piatek bylam na zakupach,Kupilam Gosi polbuty i tenisowki,a Karoli spodenki ,bluzeczke i tez buciki ...no i oczywiscie ciuchland nawiedzilam...hi,hi.....

Wiec tyle w skrocie u mnie .....pogoda do kitu,raz slonce raz deszc....a jutro ma byc podobno jeszcze gorzej.....ehhh....
Wiec ja juz DOBRANOC mowie i zycze mimo brzydkiej pogody,udanego wekendu!!!
:-):-):-)
Daje znac ze zyje

W piatek bylam na zakupach,Kupilam Gosi polbuty i tenisowki,a Karoli spodenki ,bluzeczke i tez buciki ...no i oczywiscie ciuchland nawiedzilam...hi,hi.....

Wiec tyle w skrocie u mnie .....pogoda do kitu,raz slonce raz deszc....a jutro ma byc podobno jeszcze gorzej.....ehhh....
Wiec ja juz DOBRANOC mowie i zycze mimo brzydkiej pogody,udanego wekendu!!!

reklama
Anetko oby to na ząbki

Mój mąż polował na balkonie na burzę oto rezultat dzisiejszych piorunów
Zobacz załącznik 241220
Zmykam spać.....DOBRANOC!!!!

Mój mąż polował na balkonie na burzę oto rezultat dzisiejszych piorunów
Zobacz załącznik 241220
Zmykam spać.....DOBRANOC!!!!