reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Kasiuch to powodzenia na maturze Twojemu życzymy:)

Gabrysia również ma zapalenie oskrzeli. Leczone najpierw zinatem bez poprawy przez 10 dni .Dostaliśmy skierowanie do szpitala gdzie stwierdzili ,że jest w za dobrym stanie ,żeby ją zostawić.Odstawili antybiotyk i przpisali nebulizacje z berodualu i pulmicortu.Kupiłam nebulizator -inhalator i jej robię ale w maseczce wyprawia takie cyrki ,że robię jej bez .Czy w szpitalu robili bez masek? I z czego?

georgina nie wiem czy ci ktoś odpisał, ale wydaje mi się że masz hemoroidy bo umnie się one właśnie taak objawiały jak u ciebie ;-) i zakupiłam sobie czopki Hemorol i po 3 dniach nie było śladu po nich ;-)

kasiuch oo to twój K. młodziutki :-) i widze że nie miałaś ciekawie :-( współczuje tych chorób i szpitala :-( że się tak dzieciątko musiało nacierpieć. I ty też pewnie wykończona chodziłaś
k055.gif
no i trzymam kciuki za zdaną mature! :-D

myśle że wszędzie nie ma porównania dom a mieszkanie ;-) raczej wszędzie mieszkania wyjdą sporo sporo droższe niż dom :-) u nas kupienie mieszkania 30 paro metrowego równa się z wybudowaniem domku 90-100m2 :-)

zauważyłam, że teraz Huggisy są w promocji w super pharm GAZETKA SP: MAJ
w poprzednim miesiącu też były w takiej cenie w promocji :-)
dziekuje dziewczyny, jestescie kochane,

Misio- hm...z zinatu chyba mial i z mucosolvanu na pewno, nie nie bylo opcji inhalacji bez masek:p, i dzieciaczki tez tam niezle cyrki odstawialy ale trzeba miec sposob: pokaz dziecku przed oczami jakas zabawke, niech sie zainteresuje, my mielismy jeszcze oklepywanie zaokraglona dlonia po bokach i pleckach, i fachowe odciaganie gili, taki sprzet ze przez pol dnia i noc mial spokoj od kataru, ale krzyku bylo co nie miara! i Pan rehabilitant tez byl fajny:p hehehe

wogole to zmienilismy Olkowi mleko na NAN ale mu nie smakuje:( i wrocilismy do bebiko, ja w tym szpitalu schudlam, sama skora i kosci, to wszystko z nerwow, waze chyba z 52 kg na 167:/

reklama
U nas też był grill. Gdyby nie mój całodniowy ból głowy byłoby fajnie a tak to już 3 tabletki zjadłam i nic:|

Mnie ząb nawala;/ zaraz lykne tabletkę.

A z innej beczki to na styczniówkach jest mama chłopca który ma niecałe 5 miesięcy i jest w ciąży znowu tylko że z trojaczkami :szok:

OMG :szok:

Mam pytanie.

Czy dziecko w wieku 5 miesięcy może nie pić mleka modyf. tylko być np na kaszce na mleku modyfikowanym? Plus deserki, zupki, soczki.

Chyba nie :no: Dziecku potrzebne jest mleko...

ja się strasznie wkurzyłam, aż się cała trzęsę, wpadłam do was coby zapomnieć i się wyluzować, ale znowu zaczynam się nakręcać jak sobie przypomniałam o tym zdarzeniu- opowiem wam jak ochłonę- tak naprawdę nic strasznego się nie stało- w skrócie pożarłam się z moją koleżanką, bo zadzwoniła ze skargą na mojego miśka, że uderzył jej córeczkę w twarz a ta ( strasznie wredne dziecko- zadufane w sobie) wcześniej 3 razy uderzyło mojego syna skakanką- ale dla niej to pryszcz, bo przecież misiek uderzył w twarz, a tak między bogiem a prawdą jaka jest różnica, między uderzeniem w twarz a uderzeniem skakanką?- dla dziecka żadne- a ta darła na mnie mordę:angry::angry::angry:
wkurzona jestem na michała, że dał się sprowokować, kazałam mu omijać ją wielkim łukiem, a ta za nim latała, lała skakanką i się z koleżankami naśmiewała:angry::angry::angry:

oczywiście mamusia wierzy swojej durnej córeczce:angry::angry::angry:

Oj bywają małe wredoty...syna mojego kuzyna mała zmyślonińska oskarżyła o MOLESTOWANIE!!! Że niby on ją obmacywał :szok: 4 latka! JA oczywiście widziałam to - on się przewrócił na nią, bo pod zjeżdżalnią stała. Dzieci mają wyobraźnię!!

witam sie i ja po zmordowanej nocy!!!!!!!
masakra jak mnie w nocy brzuch bolał i jakie krzyzowe bole mailam! Myslalam ze rodze tylko nie wiedzialam co!!!!!!
jakies krwawienie sie pojaiwa ale jest to plamienie w sumie od nocy do teraz 1 pllamka jakies dziwne to wszystko ale widze przynajmniej ze cs tam sie dzieje w srodku skoro takie cyrki sa... wstalam 2ominut po polnocy i spac nie moglam a moje dziecie wlasnie wstalo na jedzonko i co? juz spac nie poszla jak zawsze... wyczula sobie dzien... a ja tak chcialam jeszcze z godzinke sie zdrzemnac!

Maggie_f tej mamie trojaczkow troche wspolczuje i troche zazdroszcze:):):):)

Daffi idź do gina! Nie wiadomo co to jest :no: po co się męczyć!

To jest przesada! Niektórzy są dziwni..mówię o matkach...widziałam na jakimś filmie dokumentalnym, jak jakaś biedna afrykanka karmiła 4 latka...podbiegł do niej i za cyca od razu...

dziewczyny Kochane ile płacicie za pieluchy w PL ?? w marketach typu auchan, tesco itp.....
za 3 ki i 4ki tak około 64 w paczce??? i jakie polecacie???
Huggies ,Papmers ??No i gdzie jest najtaniej?

Ja Tylko pampers. Za karton (186 sztuk) 90 zł :)))

Witam grillowo :-D
Pogoda zarąbista :szok: Aluś ogląda kwiatki, chmurki, spacerujemy ciągle albo na trawce leżymy, bo gorąco wręcz!
JA odpoczywam i śpię długo hehe :) Wczorajsze kąpanko było niezłe - byście widziały Alka w misce :-D A jaka radocha, że inna wanienka :-)
Spadam na dworek paa:*

dziewczyny Kochane ile płacicie za pieluchy w PL ?? w marketach typu auchan, tesco itp.....
za 3 ki i 4ki tak około 64 w paczce??? i jakie polecacie???
Huggies ,Papmers ??No i gdzie jest najtaniej?

ja pwoiem tak.. ja kupuje pampers za 50zl w tesco a huggies 40zl w biedronce z tym ze huggiesy 4 sa za male w udach....

cZESC ja tylko nma chwile was podczytalam troszke i spadam :)

My kupujemy zawsze pampersa 4-ki 72 sztuki za 42 zl:) zawsze sa prawie w promocji:-) leclerc:D

witamy się po przerwie.
od wczoraj jestem słomianą wdową do 16 maja (moich urodzin :-p). K. pojechał do Niemiec na podwijanie chmielu. ja i Danielek jesteśmy u moich rodziców i prawdopodobnie zostaniemy tu do jego powrotu.
Daniel dużo przebywa na powietrzu, wczoraj prawie całe popołudnie przesiedzieliśmy na ogrodzie i grillowaliśmy, dziś zdążyliśmy przed deszczem. ząbek coraz bardziej widoczny i wyczuwalny pod palcem. odpukać-dzielnie znosi ząbkowanie.
co do pieluch to my przeszliśmy na Huggies Premium 4 z Biedronki po 39,99 zł.

reklama
Moje dziecko po 3 dniach zrobilo kupe.. - swoja droga to co przezywalam w nocy to masakra jakas byla ;-/..
no ale do rzeczy .. ta kupa to byla konsystencji musztardy i taka ciemna.. nie taka jak zawsze robila.. mam sie martwic?
zobacze czy dzisiaj dalej bedzie taka zagazowana.. bo od zapachu tych bąkow to mozna paść trupem..;-/

może środowe szczepienie mialo jakis wplyw na to?
sama nie wiem.. ale ta kupa to mnie troche zmartwila..
woń z niej tez odchodzila konkretna..

Do góry