reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Witajcie niedzielnie!!!!
Wczorajsza burza oczyścila powietrze-ciekawe jak dzisiaj bedzie wygladal dzien??!!:-)
My wybieramy sie na obiad urodzinowo-imieninowy do mojego taty. Bardzo ciekawa jestem jak zareaguje na prezent!!!!:-):-):-) Jeszcze przed chyba wybierzemy sie do tesco-chcialam kupic truskawki bo bede robic na wtorek do pracy sernik na zimno-zamiast cukierkow. I moze wpadniemy do Galerii Orkana po buty dla Maksika. Narazie Scina mi sie galaretka do sernika dla taty!:-) zaraz ide pod prysznic i trzeba sie powoli ogarniac,polezelismy lozku dzisiaj dluzej ja jeszcze w koszuli siedze a Wojtek i Maks juz gotowi :-)

Madzienka super foty udalo sie zrobić!!!Pioruny rewelka!!!:-)

cześć laseczki
co tutaj tak pusto pewnie wszystkie świętuj. Mnie to chyba choroba dopadła bo czuje się strasznie, i nici z majowego weekendu.
Życzę wszystkim udanej niedzieli.
Sunday miłej imprezy.

Hej ..... ale pusto, ale nic dziwnego, mimo braku słoneczka jest bardzo ciepło...my już po spacerku...bo dzisiaj jesteśmy w domku...w planach mieliśmy spotkać się popołudniu ze znajomymi ale jak zwykle coś im wypadło :baffled::baffled::baffled::baffled:więc zamiast odpoczywać na działce siedzimy w Lublinie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Fornetka
zdróweczka kochana....wymocz stópki w wodzie z musztardą...może pomoże:tak::tak::tak:

Sunday fajnej imprezki!!!!

Madziara jeszcze raz z okazji 5 rocznicy ślubu najserdeczniejsze gratulacje oraz życzenia spokoju, pomyślności i zdrowia na dalsze lata wspólnego życia składają Julcia, Magda i Paweł
flower7o.gif

Mamuśki wczoraj jak wracałam z nad jeziorka widziałam tablice informująca o małym zoo w Turce....może wybrałybyśmy sie kiedyś z maluchami....???
Kilka z nas ma samochody wiec spokojnie możemy zabrać te bez autek....
więcej o zoo przeczytacie malezoo.net

Ostatnia edycja:
Madziara jeszcze raz z okazji 5 rocznicy ślubu najserdeczniejsze gratulacje oraz życzenia spokoju, pomyślności i zdrowia na dalsze lata wspólnego życia składają Julcia, Magda i Paweł
flower7o.gif

Dołączamy się:tak::-):-).
Niedawno wróciłam z Olkiem ze wsi - Julu został :-p. Jeśli pogoda jutro pozwoli to jedziemy z psiółką do Zamościa do zoo:tak:. Rozpadało się niemiłosiernie:angry::angry::crazy:.

Witajcie
Powrócilam:rofl2: ale jestem padnieta...zawsze jak tam jade wracam zmeczona jak nie wiem co, a nic zupelne nie robie:eek: Grill sie udal i nawet pioruny i deszcz nie przeszkodzily:laugh2: jak zaczelo padac przenieslismy sie na zadaszony tarasik. Dla mnie impreza skonczyla sie o 23 bo Julka sie obudzila i co prawda zasnela po 10 min ale tesciowie poszli spac na pietro i balam sie, ze nie uslysze jakby zaczela plakac. Ale dobre i tyle :tak:
madzienka wiem o tym zoo, tam gdzies jest jeszcze farma strusi :happy:, ale jak to z nami bywa wybieramy sie i wybrac nie mozemy:zawstydzona/y:. W tamtym roku na dzen dziecka dzieciaki z przedszkola w którem pracuje sunday mialy wycieczke to takiego mini zoo, ale z tego co wiem to do Lubartowa. A piorunek rewelacyjny:-)
marta ja kiedys zakladalam profil na facebook ale jakos tam nie zagladami nawet chya juz haslo zapomnialam:-(
madziara Wszystkiego najlepszego, wielu szczesliwych lat razem!:-)
Milej nocki

Witam.
Pogoda u nas znośna i wybywamy do Zamościa do Zoo. Olek jak zwykle przed jakimś wydarzeniem wstał chyba o 7-ej i na łóżku się kręcił:tak::-) - nawet kompa nie włączył czy TV:tak::confused2::szok:.
Miłego dnia:-):-).

Anet - pracowity dzień miałaś a jakie pyszności:szok:;-):tak::tak: - szkoda że daleko do Ciebie bo bym się wprosiła:zawstydzona/y::-p;-):tak::-D:-D.
Madzienka - super pioruny:tak::tak:.
Babeczki jesteście na Facebooku?:eek:

:no::no::no::no:

cześć laseczki
co tutaj tak pusto pewnie wszystkie świętuj. Mnie to chyba choroba dopadła bo czuje się strasznie, i nici z majowego weekendu.
Życzę wszystkim udanej niedzieli.
Sunday miłej imprezy.

Ojej:no::no:, to się kuruj szybko...wygrzewaj się w łóżeczku:tak::tak::tak:

Hej ..... ale pusto, ale nic dziwnego, mimo braku słoneczka jest bardzo ciepło...my już po spacerku...bo dzisiaj jesteśmy w domku...w planach mieliśmy spotkać się popołudniu ze znajomymi ale jak zwykle coś im wypadło :baffled::baffled::baffled::baffled:więc zamiast odpoczywać na działce siedzimy w Lublinie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Fornetka
zdróweczka kochana....wymocz stópki w wodzie z musztardą...może pomoże:tak::tak::tak:

Sunday fajnej imprezki!!!!

flower7o.gif

Mamuśki wczoraj jak wracałam z nad jeziorka widziałam tablice informująca o małym zoo w Turce....może wybrałybyśmy sie kiedyś z maluchami....???
Kilka z nas ma samochody wiec spokojnie możemy zabrać te bez autek....
więcej o zoo przeczytacie malezoo.net

Dołączam się do życzeń:tak::tak::tak::tak:

Witajcie
Powrócilam:rofl2: ale jestem padnieta...zawsze jak tam jade wracam zmeczona jak nie wiem co, a nic zupelne nie robie:eek: Grill sie udal i nawet pioruny i deszcz nie przeszkodzily:laugh2: jak zaczelo padac przenieslismy sie na zadaszony tarasik. Dla mnie impreza skonczyla sie o 23 bo Julka sie obudzila i co prawda zasnela po 10 min ale tesciowie poszli spac na pietro i balam sie, ze nie uslysze jakby zaczela plakac. Ale dobre i tyle :tak:
madzienka wiem o tym zoo, tam gdzies jest jeszcze farma strusi :happy:, ale jak to z nami bywa wybieramy sie i wybrac nie mozemy:zawstydzona/y:. W tamtym roku na dzen dziecka dzieciaki z przedszkola w którem pracuje sunday mialy wycieczke to takiego mini zoo, ale z tego co wiem to do Lubartowa. A piorunek rewelacyjny:-)
marta ja kiedys zakladalam profil na facebook ale jakos tam nie zagladami nawet chya juz haslo zapomnialam:-(
madziara Wszystkiego najlepszego, wielu szczesliwych lat razem!:-)
Milej nocki

Dobrze, że chociaż do 23 udało się pogrilować:tak::tak::tak:
My dziś nieco spokojniejszy dzień mamy w planach...ale po 2 dniach imprez zdecydowanie się przyda laba:-D:-Dwczoraj był taki gwar który zmęczył Natalkę, że dziś w nocy spała po 5 godzin:tak::tak:trochę za długo, bo karmienia nam się opóźniły, ale też musiała odespać cały męczący dzień:sorry::sorry::sorry:

reklama
Witajcie!
Dzisiejszy dzien planujemy spokojnie w domu. Choc narazie Maksio kloci sie z tata o srubokret!!!!Masakra!!!!!!!!!
madziara Wszystkiego co najlepsze!!!Zyczenia spoznione ale szczere!!!
Marta Milego wypadu do Zoo!!!:-) Pokaz pozniej fotki!!!!:-)

Dziewczyny miłego Dnia życze !!!!

Do góry