reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
my jeszcze nie wiemy kiedy narazie mamy to w planie :) i na pewno na jakieś kombi. mężowi i mi podobają się mocno audi w kombi no zobaczymy...
Puki co kasa na auto poszła na inne rzeczy wiec musimy jeszcze poczekać troszkę!
nasz wozik jeździ i jest dobry wiec nie narzekamy mocno. ;)

Dziewczyny Mati jest punktowo wysypany, wygląda jak poparzenie pokrzywą, ale to są małe punkty na brzuchu, plecach, rękach i nogach. Wiecie może co to może być?:eek::eek::eek:

Powariowałyście do diaska. Myslałam , ze na 1000 stronkę się nie załapię:-)
Wróciłam z nad wody, grilrk zjedzony, rybek nie złapaliśmy żadnych. Goście byli z 9mieś, Zuzą to sobie powąchałam:-)Teraz siadłam i mnie zamurowało ile natworzyłyście:-)
Witam nowe staraczki i na pewno się do was odezwę jak tylko załapię o co chodzi, bo straszna masa informacji:-)
maryla słonko ty moje ja myslę, ze mimo napięcia domowego i niepalenia Kamila udało ci się staranie bo ty teraz powinnaś jak najwięcej:-):-):-)
mama No widzę, ze Zuza klan ogląda:-)My mamy tez wybrane. Jesli synek to będzie Pawełek po Polu a córeczka Emilka czyli Mila, nie dlatego, ze modne ale tak sie nazywała moja mama. No chyba, ze coś nam sie zmieni:-)
aga ja cię dziewczyno rozumie jak zmieniałam pracę to mi było mojej Jari strasznie szkoda, a to tylko słuzbówka:-(
Lorelain witam, dawno cię nie widziałam, a z suwakami to ja mam tez kłopot, ciągle Inwalid file:-(
josh patrzyłam trochę w necie na twoje dolegliwości i myślę, ze jest duża szansa wyleczenia bez operacji, idz jak najszybciej do gina, może nie czekaj do czerwca.:-(
kinga ciesze się, ze udany mieliście wypad. My też w porządeczku:-)
Ja brałam folik od kilku miesięcy a teraz biorę feminatal. Duzo drozszy bo opakowanie na mieś. kosztuje ok. 40 zł ale lepiej przyswajalny. Właśnie idę łyknąć bo zapomniałam dziś. No ile funkcji spełnia forum:-)
Lorelain a co to bombelki czy płaskie z płynem czy bez, ma temp, czy nie?Jesli jak pokrzywa to może pokrzywka dziecięca???

Ostatnia edycja:
My też mamy w planach kupno autka ale mąż się upiera na kombi a ja kombi nienawidzę :dry: Cwaniak - bo on nie ma prawka i ja będę musiała prowadzić to bydle :-( A ja nienawidzę jeździć kombicami :-( Raz ojcu przerysowałam kombiaka bo mi się w bramie na skręcie nie zmieścił a raz o mało nie przerysowałam przy wyjeździe z podziemnego kombi mojego byłego - noż kto projektował ten parking - złamać to auto na tak małej powierzchni to cud :dry: a my mamy mało miejsc parkingowych przed blokiem i nie wiem gdzie ja go wcisnę :dry:

Lorelain - morze być pokrzywka uczuleniowa - nie dawałaś mu nic nowego ostatnio do jedzenia?Albo nowy proszek lub płyn do prania/płukania? Tak czy siak - przy takiej pokrzywce zawsze musi ją lekarz obejrzeć i to najlepiej jak najszybciej :tak: Po co się denerwować i zamartwiać - jedź z nim na izbę :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
LORELAIN- no to Ci sie porobilo z tym @...:blink: jak nie trzeba to jest regularnie a jak sie zaczynamy starac to sie pierdzieli:evil::dry: mam nadzieje ze szybko Ci sie unormuje;-)
A ja wykapalam Zuze ,wlosy umyte i tak mnie naszlo zeby Jej obciac i tak cielam i równalam,ze teraz ma do ramion:rolleyes2::rolleyes2: troche za krotko,ale co tak odrosna;-)bajka juz poczytana...teraz zasypia,Domi tez wykąpany i w lozeczku zasypia:tak:cos dzis nam szybko poszlo,ale dobrze-jutro wstaje Zuza do przedszkola a ostatnio wstawala o 8.30 i dalej wiec musi sie wyspac bo jutro Ja budze o 7.30-nie ma lekko.

Dziewczyny Mati jest punktowo wysypany, wygląda jak poparzenie pokrzywą, ale to są małe punkty na brzuchu, plecach, rękach i nogach. Wiecie może co to może być?:eek::eek::eek:
LORELAIN- Moze ospa????a krostki sa wypelnione plynem???ma gorączke???SOL- nie krzycz,liczylam,ze ktoras cos napisze.......

Ostatnia edycja:
mama - przypomniałaś mi ze muszę na jutro wszystko Karoli do przedszkola przyszykować :-D Zaczynam panikować o to przedszkole :-(

Sol ja też przesiadłam się z małego auteczka na kombiaka i bardzo fajnie się prowadzi a ile miejsca na wakacyjny wyjazd :-D
Teraz marzy nam się s-max bo przy 2 dzieci by był,idealny

Dziewczyny dzięki serdeczne za tak miłe przyjęcie :-)

reklama
Wisienka - wygląda dosłownie jak poparzenie pokrzywą tylko malutkie punkty, to są takie bąbelki, ale bez żadnego płynu i nie ma gorączki :eek:

Sol - ja tez boje się jeździć takim wielkim autem, dla tego ja mam dla siebie Matiza a mąż forda mondeo.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry