Powariowałyście do diaska. Myslałam , ze na 1000 stronkę się nie załapię:-)
Wróciłam z nad wody, grilrk zjedzony, rybek nie złapaliśmy żadnych. Goście byli z 9mieś, Zuzą to sobie powąchałam:-)Teraz siadłam i mnie zamurowało ile natworzyłyście:-)
Witam nowe staraczki i na pewno się do was odezwę jak tylko załapię o co chodzi, bo straszna masa informacji:-)
maryla słonko ty moje ja myslę, ze mimo napięcia domowego i niepalenia Kamila udało ci się staranie bo ty teraz powinnaś jak najwięcej:-):-):-)
mama No widzę, ze Zuza klan ogląda:-)My mamy tez wybrane. Jesli synek to będzie Pawełek po Polu a córeczka Emilka czyli Mila, nie dlatego, ze modne ale tak sie nazywała moja mama. No chyba, ze coś nam sie zmieni:-)
aga ja cię dziewczyno rozumie jak zmieniałam pracę to mi było mojej Jari strasznie szkoda, a to tylko słuzbówka:-(
Lorelain witam, dawno cię nie widziałam, a z suwakami to ja mam tez kłopot, ciągle Inwalid file:-(
josh patrzyłam trochę w necie na twoje dolegliwości i myślę, ze jest duża szansa wyleczenia bez operacji, idz jak najszybciej do gina, może nie czekaj do czerwca.:-(
kinga ciesze się, ze udany mieliście wypad. My też w porządeczku:-)
Ja brałam folik od kilku miesięcy a teraz biorę feminatal. Duzo drozszy bo opakowanie na mieś. kosztuje ok. 40 zł ale lepiej przyswajalny. Właśnie idę łyknąć bo zapomniałam dziś. No ile funkcji spełnia forum:-)
Lorelain a co to bombelki czy płaskie z płynem czy bez, ma temp, czy nie?Jesli jak pokrzywa to może pokrzywka dziecięca???