reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madziara z okazji 5 Rocznicy Ślubu Życzę dużo spokoju, wiary w przyszłość i dobrej bezinteresownej i wiecznej miłości.

madzienka super zdjęcia z piorunami :)
fornetka3 współczuję samopoczucia. Życzę dużo zdrówka, mam nadzieję że dzisiaj już lepiej.
sienio dobrze że wyjazd udany:-) I Ty miałaś trochę relaksu.
My w sobotę wkońcu nie byliśmy w Nałęczowie, pojechaliśmy do teściowej, wczoraj na działce grilla robiliśmy a dzisiaj narazie w domu bo pogoda nie sprzyja. Jak się przejaśni może do Botanika się wybierzemy? Kubuś grzeczny, śpi na dzień co najmniej 3 godziny:tak: Normalnie chyba otwarte okno tak na niego działa.
Miłego popołudnia.

reklama
Witam!!!!!
A my wrocilismy wczoraj w nocy po imprezie imieninowej tesciowej. Mielismy siedziec do dzisiaj ale w sumie juz nam sie nie chcialo. Zaraz sie zbieramy i idziemy z sasiadami do pizzeri. Dziesiaj jedynie odwiedzilismy Plac Litewski byly tam jakies uroczystosci w zwiazku z 3maja. A no i Mateusz ma zdrapkę na brodzie byl w sobote z tata na spacerku i robnal w schody:no::no::no:a dzisiaj przechodzi sam siebie meeeeega maruda ale to zeby...

Madziara Wszystkiego NAjlepszego z Okazji 5 Rocznicy Ślubu!!!!!!!!
Madzienka poprosze namiary na ta Pania dermatolog umowie sie tez na NFZ juz jakis czas to ma to mozna jeszcze chwile poczekac.
Senio dobrze ze wieczor sie udal
Fornetka szybkiego powrotu do zdrowia

Ostatnia edycja:
My już po wizycie w zoo :-), generalnie mało zwierząt ( remont trwa i wywieźli: węże, pająki, duże koty, wielbłąda też nie było ani lam) - parę nowych jest:tak:. Pod koniec zwiedzania deszcz nas zastał i pojechaliśmy na zapychacze do Maca:tak: i na 15-tą byliśmy w domu z Julem.
Nastawiłam żurek na wędzonym kurczaku:tak: i na jutro psiółce szarlotkę muszę upiec na urodziny:tak:.
Sunday ale Maksio wojowniczy ;-):tak::-D:-D.
Marz - całuski dla Mateuszka na zdrapkę.

Wchodzę w wolniejszej sek...
Dziękujemy serdecznie Wszystkim za życzonka... kurcze 5 lat minęło nie wiem kiedy... nie wspominając kolejnych 5 jak przed ślubem byliśmy razem :szok::-) aż uwierzyć nie mogę że to już tyle czasu minęło... a dopiero co zaczynaliśmy studia :-D

Madzieńka super Paweł złapał te pioruny... ja też się modliłam oby tylko mi się dzieciaki nie pobudziły - ale udało się jakoś! A Julia się obudziła?

kurcze, ja jeszcze nie mam żadnego kremu dla Neli z filtrami- i efekt już widać, Nela ma brązową buzię jak nie wiem co... jutro idę do naszej apteki i coś zakupuję... jakiś duży filtr i zaczynamy smarowanie... :tak:

Nelcia mi tak marudzi że nie wiem, cały czas wisi na nodze... nie mogę nawet spokojnie do Was popisać :eek::crazy::no: idą zęby idą...
a ja idę do mojego wyjca :rofl2:

Miłego wieczoru Wam życzę!

Mój mąż polował na balkonie na burzę oto rezultat dzisiejszych piorunów
Zobacz załącznik 241220

Zmykam spać.....DOBRANOC!!!!

super pioruny :) nieżle dawało ;) dobrze że mam ciemne zasłony w sypialni :)
ale Gabi kiepsko mi spała w tą burzową noc :)

wczoraj byliśmy w Białej Podlasce u znajomych :) bardzo fajny wyjazd i trasa świetna :) w drodze powrotnej mała przespała nam całą drogę obudziła się pod domem - była 22 i o północy padła z resztą ja też :sorry:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Mamuśki wczoraj jak wracałam z nad jeziorka widziałam tablice informująca o małym zoo w Turce....może wybrałybyśmy sie kiedyś z maluchami....???
Kilka z nas ma samochody wiec spokojnie możemy zabrać te bez autek....
więcej o zoo przeczytacie malezoo.net

jestem za!!

Madziara 5 rocznica!! GRATULACJE :) piękna cyfra :) wielu wspaniałych wspólnie spędzonych chwil - lat :) by każdy rok był lepszy od poprzedniego!!

Gabi też marudna ... ogólnie pierwsze usypianie nocne przez babcię - porażka ... ja nie wiem co będzie z tym weselem ...

uciekam bo mała tu już na mnie włazi :)
do napisania kobitki :)

miłego wieczoru :)

Madzienka burza super wyszła:tak: a co do tego zoo to może i fajne, ale jak przejrzałam stronkę to tam trzeba za wszystko dodatkowo sobie płacić, nawet za plac zabaw dla dzieci i robienie zdjęć:baffled::sorry: jakbym chciała ze wszystiego skorzystać to taniej by wyniósł wypad do warszawy do zoo:baffled:
Marta mnie nie ma na facebooku... a tak BTW to co to takiego, słyszałam o tym, ale nie interesowałam się za bardzo:baffled:
Madziara wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
sienio to poimprezowałaś sobie:-)
sundey hehe mały majster - klepka
antuanet i jak wypad do Botanika się udał?
marz biedny Mateuszek, buziaczki
karlita to super, że wyjazd się udał, a fotki bardzo ładne:tak:

witajcie!

no i dawno nie padało co?.... u mnie właśnie słyszę deszcz za oknem:baffled: my wczoraj byliśmy u rodziców i dowiedziałam się, że najprawdopodobniej czeka nas 4 wesela w tym roku:eek::szok: a dzisiaj w domku siedzimy, pospacerowaliśmy trochę po południu po dworze, a teraz znowu leje:baffled::baffled::baffled:

Facebook to coś jak nasza klasa tylko na większą skalę :) ogólnoświatową :) fajna sprawa :) mam konto ;) mają fajne aplikacje fajne serwisy :)

Marta to w Zamościu jest McDonald???WOW!Niewiedzialam!

Hej dziewczyny, my dzisiaj praktycznie cały dzien w domu. Obiad jak trzeba:-) rosoł + schabowy z ziemniakami i mizeria :-). Mak pospal 3 godziny czy powietrze po deszcze i otworzone okno tak zadziałało. Teraz juz sie polozył i sie wierci.
Spokojnej nocki życze dziewczyny!!!!!

Witam wieczorowo.
marz21
biedny Mateuszek. Takie ruchliwe dzieci trzeba mieć cały czas na oku, a i tak sobie coś zrobią.
Marta1981 super że wyprawa do ZOO udana. Ale z tymi zwierzątkami to trochę szkoda, zawsze to większa radocha byłaby dla maluchów jak więcej zwierząt.
karlita super że wyjazd udany. A i zdjęcia bardzo ładne. Widzę że garderoba już wymieniona na wiosenną.:tak:
sunday_ u nas jest to samo, Kubusiowi mało jego zabawek-najciekawsze są śrubokręty, obcęgi, itp rzeczy ze skrzyneczki mojego małża.:happy:
maltanka to dobrze że chociaż chwilę udało się pospacerować, ta pogoda weekendowa nie zachęcała do spacerów.
My wkońcu nie poszliśmy do Botanika, przyjechali do nas znajomi i tak pospacerowaliśmy po osiedlu. Kuba się wylatał 2h, jak wróciliśmy aby nakarmiłam go i już sam "zapakował' się do łóżeczka, 2 minuty i zasnął:tak:
A co do tego mini Zoo to też słyszałam różne opinie wśród znajomych i my chyba jednak się nie zdecydujemy.
Ja chyba pooglądam allegro i też trzeba się kłaść. Miłej nocki.

reklama
Marta mnie nie ma na facebooku... a tak BTW to co to takiego, słyszałam o tym, ale nie interesowałam się za bardzo:baffled:
no i dawno nie padało co?.... u mnie właśnie słyszę deszcz za oknem:baffled: my wczoraj byliśmy u rodziców i dowiedziałam się, że najprawdopodobniej czeka nas 4 wesela w tym roku:eek::szok: a dzisiaj w domku siedzimy, pospacerowaliśmy trochę po południu po dworze, a teraz znowu leje:baffled::baffled::baffled:
Już Ci Karlita odpowiedziała;-):tak: i dodam że bardziej normalny portal:tak: bo na NK to chłamu nawalone :sorry:- konta fikcyjne itp.
U nas niedawno burza przeszła - aż wszystko z prądu powyłączałam:zawstydzona/y::tak:.
Marta to w Zamościu jest McDonald???WOW!Niewiedzialam!
Hej dziewczyny, my dzisiaj praktycznie cały dzien w domu. Obiad jak trzeba:-) rosoł + schabowy z ziemniakami i mizeria :-).
Pyszny Twój obiad musiał być a Mac jest bodajże od września a i w Chełmie przymierzają się do budowy:tak::cool::cool:.
Karlita super focie ze spacerku - ja nasze dzisiejsze jutro wrzucę tylko Picasę opanuję;-):tak:.
Szarlotka się piecze:tak::-).

Do góry