• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
a ma twój maluszek kolkę przy tym mleku? bo czasami niestety tak się zdarza mimo że też jest na kolki
Nie, nie ma kolek, ale wydaje mi się, że ma problemy z kupką, a jak już zrobi, to jest bardzo rzadka. Chociaż nie wiem, czy to po tym, czy jeszcze efekt zeszłotygodniowego szczepienia. Bo mleko lekarka przepisała w dzień szczepienia.

Witam sie teraz,bo predzej miałam gosci zdazyłam tylko zdj synka wrzucic.Mały teraz spi normalnie grzeczny jest,w nocy budził mi sie co 3 lub 4 godz.Takze jestem wyspana.Szkoda ze taka pogoda do d..y,bo nigdzie nie mozna wyjsc na spacerek musze siedziec w domu.

hej co do glosnych kupek to moja czesto takie robi hlupppppppp i wtedy wiem ze trzeba przewijac tak od razu bo ma tez ciche ,ktorych nie wyczaje od razu i lezy nieraz chwile zanim zaczne czuc .

Co do eksperymentow na niemowlakach lepiej nie komentuje ale chore to moim zdaniem zabawka czy co :/

u nas cycek i butla rano i wieczorem a na koniec 4 miesiaca bedziemy robic ziemniaczka z marchewka na maselku i papke probowac ,bede sie starac robic malej sama papki bo mam czas i jestem w domu ale pewnie tez od czasu do czasu siegne po sloiczek

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry