Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale ślicznosci!! super to wygląda !!!!!!!!!! i jaka szczupła mamusiaJa mam chustę i bardzo polecam. Chusta jest przede wszystkim zdrowsza dla kręgosłupa dziecka. Jest też wygodniejsza i bardziej uniwersalna. Mam porównanie, bo dla starszego synka miałam nosidełko (dalej je mam zresztą). Poza tym nosidełka można używać dopiero jak dziecko trzyma główkę, czyli od 4 - 5 miesiąca życia.
Dobrze dociągnięta chusta bardzo dobrze stabilizuje główkę.
to my:
![]()
![]()
Kochana trzymam kciuki za Twoją śliczną corenke !! napewno bedzie wszystko dobrze !! musisz być silna dla Niej !!Tak wogóle to w wolnej chwili polecam Wam bardzo ciekaway artykół, troszke długi ale warto poczytać Uciekajcie stąd
Tak to normalne i tez tak mialam, przemywaj dalej pare dni az pieknie wszystko sie zagoi/przysuszydziewczyny malemu odpadl dzis pepek i nadal nie do konca zasuszony jest wytez ta mialyscie? przeszlam z gencjany na octenisept wygodniejsze ale chyba bede jeszcze psikac pare dni
Ale wątek żywieniowy się rozwinąłJa póki co karmie mieszanie ale nie mam zamiaru wprowadzac nowych produktów przed 5mz i stwierdzenie żeby dziecko sobie poćlumkało czekolade mnie przeraziło!!
nie widze powodu zeby mialo taka potrzebe;-) To ostatni produkt jaki dalabym dziecku....juz predzej dalabym owoca do spróbowania niz puste kalorie...nie chodzi tu o otyłość czy przyzwyczajenie do slodyczy ale o wartosci odzywcze:-) a tak wogle jak chcialbym zeby czekolady skosztowalo to sama nazarłabym sie jej a nie na wargi dziecku dala
A teraz z innej beczki jestem w totalnym szoku ile mleka namarnowalam przez te 5 tygodnizawsze gdy karmie mała to z drugiej piersi czasem tryka czasem kapie mleko i tylko tetra je wchlaniala bo sadziłam po co bawić sie w łapanie tych paru kropelek
a wczoraj z nudów i ciekawości podstawiłam butelke i co...........ponad 30ml mleka nałapałam
dzis z 2 karmien mam prawie 70ml:-) a karmie mala co 1,5 godz cycem i dostawala ok 100ml sztucznego to od razu wyobrazilam sobie te ilosci namarnowanego pokarmu...przeciez mrozic bym mogla nawet
i nie musialbym wprowadzac modyfikowanego mleka
![]()