reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, za nami dziwna noc Jula obudziła sie o 3 i nie spała do 5.30 tylko kokosiła sie w naszym łóżku:baffled::baffled::baffled::baffled:ale za to pospaliśmy do 10.30:tak::tak::tak:i dzieki Juleczce słyszałam jak pieknie o g.5 śpiewają ptaszki:-D:-D:-D:-D:-D

Antuanet
oby Kubulkowi nic nie stało się...:tak:

Dzieki Wam za odpowiedzi a propos mleczka...my pijemy tez Bebilon3 i z krowim pediatra kazala nam poczekac do 2 roku zycia!!!:tak::tak::tak::tak:

Anaconda, mandziula super że weekend udany!!!

Fornetka zdróweczka!!!!Bidulka...na sam koniec jeszcze antybiotyk dostałaś...Pamietaj jak bedą przyjmowali Cie na porodówke koniecznie o nim powiedz...wtedy dokładniej badają dziecko po urodzniu!!!!Tak mi mowila moja gin!!!

Sienio dzieki o wieści placowe:tak::tak::tak:

Karlita powiedzenia w Dukanie:blink:

Marz zapomniałam wczoraj napisac o biednym Mateuszku...bardzo nosek zdarty???
I tak sobie myślę że teraz to dopiero zacznie się pozdzierane kolana, łokcie, nosy:baffled::baffled::baffled::baffled:

Chyba tyle miałam napisać....miłego dzionka

reklama
a co do Dukana to polecam, ja schudłam 15 kg ale przerwałam i kg wracają jak bumerang...jak chcesz to mogę Ci przepisy przesłać tylko adres e-maila mi napisz.

pw poszło :)

mój plan to - 20 ;) ale nie wiem czy to realne bo w życiu tak mało nie ważyłam ;) tz mi ortopeda powiedział ze mam grube i ciężkie kości ... więc moja waga zawsze będzie wyższa ale od ślubu przybyło mi prawie 10kg z tym co zostało mi po ciąży!! a że czuję się źle z tym jak wyglądam więc chyba pora się za to wziąć ;)

Karlita powiedzenia w Dukanie:blink:

nie dziękuję ;)

najgorsze chyba jest to ze jak pracuję wieczorami przy kompie to lubię coś chrupać ;) no i późne obiado - kolacje jak mąż wraca z pracy takze już mężowi zakomunikowałam że jada sam ;)

MIŁEGO DNIA

witajcie kochane :)
jestem w trakcie czytania książki DUKANA i chyba skuszę się na tą dietę :)
Gabi już nie je stałych posiłków z piersi tylko podjada rankiem i wieczorem więc chyba sobie mogę na to pozwolić ...

a teraz idę sprzątać w domku bo mam istne pobojowisko co prawda powinnam zacząć od wywalenia wszystkiego z szafy ;) ale jakoś mi się nie chce ;)

witajcie dziewczynki.... karlita od razu do cie uderzam bo jestem w trakcie tej diety....:) nie jest zle ale ja sie zlamalam po 3 tyg.... zaszalalam ze 2 dni i do niwj wrocilam,,,,

Anuanet24 ja tez o przepisy poprosze :) choc przy mojej malej nie bardzo mam kiedy cos pichcic i raczej na produktach nie wymagajacych dlugich przygotowan bazuje,,,, na razie - 5kg:) jeszcze z 5 i bedzie git:)

mala znow z jedzeniem mi nie szaleje... no ale .. poczekam jak bedzie glodna sama sie dopomni.....

mam chwile bo akurat drzemie,,,, z mezem:) moim oczywiscie:)

aaaaaaaaaaaa i moj mail na przepisy :) k_20@poczta.onet.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
antuanet buziaczki dla Kubusia, biedny:-(
karlita powodzenia w diecie:tak:
madzienka :-D:-D:-D

a ja zaraz wyjdę z siebie:wściekła/y: młody nie chce spać, :crazy: położyłam go w łóżeczku i jęczi i ryczy, wyjęłam to chodzi przewraca się, bo śpiący i beczy, normalnie zaraz mnie coś trafi:angry::angry::angry: ale na rękach nie będę go nosić, koniec:crazy:

witajcie dziewczynki.... karlita od razu do cie uderzam bo jestem w trakcie tej diety....:) nie jest zle ale ja sie zlamalam po 3 tyg.... zaszalalam ze 2 dni i do niwj wrocilam,,,,

Anuanet24 ja tez o przepisy poprosze :) choc przy mojej malej nie bardzo mam kiedy cos pichcic i raczej na produktach nie wymagajacych dlugich przygotowan bazuje,,,, na razie - 5kg:) jeszcze z 5 i bedzie git:)

mala znow z jedzeniem mi nie szaleje... no ale .. poczekam jak bedzie glodna sama sie dopomni.....

mam chwile bo akurat drzemie,,,, z mezem:) moim oczywiscie:)

A z czego Ty odchudzasz sie Kochana??z tego co pamiętam to bardzo ładnie wyglądasz:tak::tak::tak:

Ufff w koncu Jula poszla spac....bylismy na zakupach, wstąpiliśmy do pepco, kupiłam dresy i bluzy na dzialke dla Juleczki i mnostwo innych pierdułek...

Biorę sie za obiad...

Cześć dziewczyny nie było mnie sporo czasu i nie mam na razie czasu żeby was poczytać ale potrzebuję waszej pomocy czy nie znacie kogoś w Lublinie kto zajmuje się rehabilitacją niemowlaków bo moja Gabi potrzebuje takiej konsultacji a w Puławach nie znam nikogo takiego a żeby do poradni się dostać to trzeba czekać 6 tygodni (nawet prywatnie) za co podziękowałam.

antuanet Buziaczki dla Kubusia!!!!! ja tez bym poprosila o te przepisy!:-);-)PW
Madzienka ja robie malemu kaszke manna na zwyklym mleku, nie chce w ogole pic mleka, nie chce jesc tych kaszek typu bobovita na mleku modyfikowanym, ale twarożek, jogurty i i serki je od dawna.:-)
talia niestety nie pomogę!:-(
maltanka cierpliwości!!!:-):-):-)

Witajcie!:-):-):-)Ja juz obiadek zrobilam, puplety w sosie pomidorowym i kasza do tego. Mam nadzieje ze Maksio zje jednego.:happy:

Napewno to widzialyscie,ale ja dopiero niedawno to odkrylam!!!:-)
[video=youtube;m-k4SZR6ihM]http://www.youtube.com/watch?v=m-k4SZR6ihM&feature=related[/video]

reklama

hej kochana super możemy się wspierać chociaż ja nie wiem z czego TY się odchudzasz :baffled:

byłam z Gabi na spacerze :) kupiłam 2 duże płaty dorsza starczy na kilka dni :)

dawno już nie jadłam pieczonej ryby ;) kupiłam biały chudy ser i jestem pełna optymizmu :) jutro pieczony kurczak :)

brawo za te -5!!

ja jak zrobiłam test Dukana wyszło mi ze na fazie uderzeniowej stracę tylko 2 kg ... mało hehehehe ale szybciej się tyje niż chudnie ;)

aaaaaaaaaaaa i moj mail na przepisy :) k_20 (at) poczta.onet.pl

dziewczyny nie podawajcie tak publicznie swoich maili z @ bo zostaniecie zasypane spamem :) bo automaty wyszukują takie maile

karlita powodzenia w diecie:tak:

nie dziękuję ;)

a ja zaraz wyjdę z siebie:wściekła/y: młody nie chce spać, :crazy: położyłam go w łóżeczku i jęczi i ryczy, wyjęłam to chodzi przewraca się, bo śpiący i beczy, normalnie zaraz mnie coś trafi:angry::angry::angry: ale na rękach nie będę go nosić, koniec:crazy:

hmmmm ja mam dziś podobnie z Gabi tego posta zaczęłam pisać o 15stej :baffled:

ale właśnie usnęła i mam nadzieję że pośpi z godzinkę to zrobię jakiś obiad ...

talia z rehabilitacją nie pomogę dopytam się mojej koleżanki bo ona chodzi z synkiem na rehabilitację

sunday przy tej piosence Gabi nauczyła się tańczyć ;) czytaj bujać się na pieluszce ;) i ta też jest fajna :)

[video=youtube;Cn4HgqyeT7w]http://www.youtube.com/watch?v=Cn4HgqyeT7w&feature=related[/video]

ps czy któraś z Was ma dostęp do składanek mini mini ale takich piosenek z różnych programów ??

Do góry