sylllwiaaa
Fanka BB :)
hej wreszcie moje dziecie usnelo, obiadek sie gotuje wiec mam chwilke dla siebie.Pogoda jednak tylko sie zapowiadala ladnie bo jak dawno sloneczko sie schowalo tak go nie ma do tej pory... chociaz i tak nie jest najgorzej, rundka po miescie zaliczono ale jak maly wstanie to jeszcze pojdziemy gdzies polazic

Wspolczuje

O rety!!!Ok madbebe,będą zdjęcia wieczorkiem.
A na szczęście nie mam migren.Ło matko na całe szczęscie
Moja ciotka je ma.Ale ona to chyba przechodzi jak nikt.Jak ją dopada to wszyscy muszą wyjśc z domu,ona mokry turban z ręcznika na głowę zakłada,wyłącza wszystkie urządzenia z prądu (bo nawet to przyprawia ją o ból głowy) i leży tak w ciemności z miską koło łóżka bo przy okazji wymiotuje.

WspolczujeEwelcia ja mam identycznie, Czesto mnie boli prawy bok i podbrzusze i nie mam pojecia od czego to.Troche mnie to niepokoi ale w Pl pojde z tym do lekarza.Ticonek,Dyta dzieki za fotki
Jakies grupowe poprosze
Anineczko jesli mozna to ja tez chce fotki od Ciebie ewelinazielinska86@wp.pl
Nie zazdraszczam bolu glowy....mnie z rana pobolewala ale na szczescie jest ok.
Ja wczoraj zrobilam 2 prania a 3 lezy w pralce i nie mam jak wyciagnac,chociaz misiek spi juz prawie 2h
Byl m na obiedzie bo jego szef w Turcji i kolega na kawie i wlasnie sie zawinal...a teraz nie pojde bo Szym moze w kazdej chwili wstac
Znow mnie prawy bok boli i podbrzusze i zastanawiam sie co to?![]()

:-)