reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

hej wreszcie moje dziecie usnelo, obiadek sie gotuje wiec mam chwilke dla siebie.Pogoda jednak tylko sie zapowiadala ladnie bo jak dawno sloneczko sie schowalo tak go nie ma do tej pory... chociaz i tak nie jest najgorzej, rundka po miescie zaliczono ale jak maly wstanie to jeszcze pojdziemy gdzies polazic

Ok madbebe,będą zdjęcia wieczorkiem.

A na szczęście nie mam migren.Ło matko na całe szczęscie :-D
Moja ciotka je ma.Ale ona to chyba przechodzi jak nikt.Jak ją dopada to wszyscy muszą wyjśc z domu,ona mokry turban z ręcznika na głowę zakłada,wyłącza wszystkie urządzenia z prądu (bo nawet to przyprawia ją o ból głowy) i leży tak w ciemności z miską koło łóżka bo przy okazji wymiotuje.
O rety!!!:szok::szok::szok: Wspolczuje

Ticonek,Dyta dzieki za fotki:tak:
Jakies grupowe poprosze :tak:
Anineczko jesli mozna to ja tez chce fotki od Ciebie ewelinazielinska86@wp.pl
Nie zazdraszczam bolu glowy....mnie z rana pobolewala ale na szczescie jest ok.
Ja wczoraj zrobilam 2 prania a 3 lezy w pralce i nie mam jak wyciagnac,chociaz misiek spi juz prawie 2h:sorry2:
Byl m na obiedzie bo jego szef w Turcji i kolega na kawie i wlasnie sie zawinal...a teraz nie pojde bo Szym moze w kazdej chwili wstac:dry:

Znow mnie prawy bok boli i podbrzusze i zastanawiam sie co to?:dry:
Ewelcia ja mam identycznie, Czesto mnie boli prawy bok i podbrzusze i nie mam pojecia od czego to.Troche mnie to niepokoi ale w Pl pojde z tym do lekarza.:dry:

reklama
No wlasnie...
Dzieki Ewelcia za przypomnienie, ze moje pranie (ktore sie wypralo jakies 3 godz. temu) czeka na wywieszenie:baffled::-)
A co do farmy... Ktora ja jeszcze uprawia? Moj A. jak bylam na zjezdzie wzial sie za moja zaniedbana i praktycznie dawno opuszczona farme i teraz znajomych szuka, zeby powiekszyc... To jak? Ktora moge zaprosic?
Misie juz mam, o ile dobrze zrozumialam A. to od wczoraj?:-D

A co do farmy... Ktora ja jeszcze uprawia? Moj A. jak bylam na zjezdzie wzial sie za moja zaniedbana i praktycznie dawno opuszczona farme i teraz znajomych szuka, zeby powiekszyc... To jak? Ktora moge zaprosic?
Misie juz mam, o ile dobrze zrozumialam A. to od wczoraj?:-D
Mnie zaproś,mnie!:-)
Ja też dzięki Ewelci Z jak Zdradę obejrzałam a teraz się nudzę:baffled:

Lady Zgaga ja, mój mąż i mój tata chętni na nowych sąsiadów na farmie :-D:-Dchoć ja swojej farmy już od kilku tygodni nie widziałam mój P na niej urzęduje :sorry2:
A ja dalej w pidżamie :zawstydzona/y::baffled: serio nie chce mi się tylko leżę z małą na kanapie i co rusz cycka wyciągam Witia akurat ma dzień samodzielnej zabawy w pokoju i nie chce towarzystwa a jak chce to przyleci da mi katalog argosa ponazywa kilka zabawek i leci z powrotem do swoich zajęć:sorry2::tak:a mnie gardło co raz bardziej nawala :no:

Lady Zgaga ja, mój mąż i mój tata chętni na nowych sąsiadów na farmie :-D:-Dchoć ja swojej farmy już od kilku tygodni nie widziałam mój P na niej urzęduje :sorry2:
A ja dalej w pidżamie :zawstydzona/y::baffled: serio nie chce mi się tylko leżę z małą na kanapie i co rusz cycka wyciągam Witia akurat ma dzień samodzielnej zabawy w pokoju i nie chce towarzystwa a jak chce to przyleci da mi katalog argosa ponazywa kilka zabawek i leci z powrotem do swoich zajęć:sorry2::tak:a mnie gardło co raz bardziej nawala :no:
Rozumiem,że Paweł i Maciej?Bo już zaprosiłam i ja:sorry2:Na Twoim miejscu to ja już bym tej pidżamy nie ściągała:no:Bliżej wieczora już niż dalej od poranka:-D

jam rowniez farmerka ;-)
anineczko-to chyba rzeczywiscie przewialo Cie:baffled:zdrowka!
a ja nie obgladnelam Mki:baffled:dwojki nie nadaja...:-(
ewelcia-a moze to jakas przepuchlina?jeszcze mi sie wyrostek kojarzy z prawa strona,ale to chyba nieee

reklama
Do góry