reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
talia ja nie pomogę co do rehabilitacji
anet brawa dla KAarolinki za raczkowanie, to się teraz nabiegasz za nią:tak:
antuanet podziwiam Twojego Kubusia za chodzenie tak wcześnie spać, może z moim by pogadał na ten temat:-)
anaconda a no właśnie ja nie wiem czy te chłopy mają taką cierpliwość czy jak, mój czasami się zdenerwuje na małego jak mu w czymś przeszkodzi, ale nie krzyczy na niego, na szczęście:tak:
sienio w sumie to 5 ale na jedno nie idziemy, a chrzciny też mi się szykują najprawdopodobniej w tym roku.:baffled:... hahaha zapomniałam o komuni, ale też nie idziemy, nie damy rady, a to w takiej dalszeeeej rodzinie.
misia my też w domu dzisiaj przez ten deszcz:crazy:
karlita super, że udaje Ci się utrzymać dietkę, a co w końcu kupiłaś na komunię?
a co do kąpania to ja swojego ze 2 razy kąpałam, a tak na codzień to taty robota:-p

PS. też miałam ochotę na Bugi, ale nic z tego chyba nie będzie jak będzie taka pogoda:no:

Karlita PW!!!

o rany, to czeka Was sporo imprez:szok:i kosztów:-:)no:
moja Natalka dziś też ładnie spała do 9:tak::tak::tak:a w nocy na karmienia trzeba ją budzić, bo by spała i spała:tak::tak:ale nic dziwnego jak w dzień jeśli już jakoś uśnie to max na pół godziny:szok::szok::baffled::baffled:

Witajcie koleżanki!
Mam na imię Ania. Jestem mamą od 6 m-cy. Córeczka ma na imię Maja. Szukam kontaktu z innymi mamami z Lublina. Mieszkam na os.Botanik i to osiedle obeszłam już z każdej strony. Na spacerach już mi się nudzi.
pozdrawiam

Witam, witam...pisz jak najczęściej:tak::tak::tak:

Później się wyżalę gdzie trzeba:ninja2::ninja2:.

Czekamy na wieści.

czesc laseczki
ja nadal mejluje sie w dwupaku, dzisiaj wizyta na 17 i zobaczymy co pan doktor powie a pewnie bedzie to tak "dziecko sie nie spieszy z wyjsciem musimy poczekać" chociaż od rana meczy mnie ból brzucha takiś dziwny.
Maltanka to niezły maraton ślubny my w tym roku cisza poza chrzcinami naszego bejbaska ale to później
Karlita trzymam kciuki za dietę i wytrwałości w jej przebiegu
tej wytrwałości to życze wszystkim babeczkom które zaczynają lub sa w trakcie diety.
Anet to teraz masz oczy do około głowy jak Karolinka zaczęła raczkować.
Anaconda chyba wczoraj był po prostu taki dzień na marudzenie bo ja też byłam nie do zniesienia a co mówić o dzieciach.
Marta mam nadzieje ze przygnębienie przejdzie.
Mama nadzieje ze ta pogoda przejdzie bo normalnie nic sie nie chce.
Witam nowa mamuske

U nas w tym roku wesele we wrześniu i chrzciny Natalki (pewnie w lipcu lub sierpniu) i tyle z tego co wiem:tak::tak::tak:
Daj znać po wizycie.:tak::tak::tak:a jak samopoczucie?choroba mniej dokucza?

pw odczytane, maile się wysyłają :)
powiem Wam że Dukan ma świetne przepisy !! myślę ze da się tak żyć :) byłoby dobrze jakby człowiek się przestawił na takie żywienie.

mój mąż mnie dobija - u nich rodzinna jest szybka przemiana materii ostatnio schudł 7kg a je o wiele więcej niż ja ...

kupiłam wieżę o taką
bardzo fajny sprzęcik :)
a i opinie ma dobre

LG FA162 - Zestaw muzyczny LG w RTV EURO AGD

oby ;)
ale nastawiam się pozytywnie
zaraz muszę wyjść po kurczaka dziś w menu pieczony kurczak
już męża uprzedziłam ze rachunek za prąd będzie większy bo ja teraz będę wszystko piekła :)

u nas też zależy to od pogody bo rano by nas mąż przywiózł ale jak będzie padać to spacer z małą odpada w drodze powrotnej ;)
wszystko okaże się jutro :baffled:

jak TY TO ROBISZ ??

to się wytańczycie :)

ja trochę żałuję że teraz zaraz po weselu mamy komunię bo będzie trzeba wyjść zaraz po oczepinach .... a chciałabym się pobawić do rana :)

ok młoda jeszcze śpi to chyba coś ogarnę ale najpierw musiałam do was zajrzeć :D

fajny sprzęcik:tak::tak::tak:

kurcze ..co za pogoda!!!!!!!no cos mnie trafi... moje dziecie zjadlo 130 mleka z kaszka(w koncu)!!!!!! i spi... znow.... chyba na nia ta pogoda dziala:)

karlita.... no przepisow dukan ma sporo tylko trzeba miec czas na ich przygotowywanie,,, ja nie bardzo mam zwlaszcza kiedy mala teraz ciaglwe marudzi przez te zeby,,,,,,,,, ale za to polegam na stalych sprawdzonych rzeczach jak grillowana piers z kurczaka... czy salatka tunczyk + jajko + 1 korniszon lub mala cebulka,,,, to spokojnie na 1 fazie mozesz jesc:) ja bez kuraka chyba bym zwatpila>>>>>> wiec albo grilluje piers albo zjadam pieczone udko w przyprawach,,, oczywiscie bez skorki a na sniadanie bardzo lubie placki z otrebow... smazone na patelni teflonowej wiec bez tluszczu...... no i oczywisci ty o otrebach nie zapominaj...!!!!!1 codziennie 2 lyzki stolowe owsianych + 1 pszennych:)

otręby fuuuuuj ;)

mataka ja wczoraj robiłam rybę pieczoną no rewelka :) mniam :)

heheheh ja tez nie przepadam za otrebami ale te placki na ktore znalazlam przepis sa pyszne o ile lubisz cynamon,.,,,,skoro juz MUSIMY je jesc to ja wybieram w takiej postaci jak moje placuszki:) na slodko:)(ze slodzikiem oczywiscie:)) w zyciu bym nie pomyslala ze sa z otrebow robione... oczywiscie gdybym sama ich nie robila:) a pieczona ryba jakos srednio mi pasuje,,,, zawsze jakas ciapowata mi wychodzi. ale np tunczyk, makrela,,,, losos czy pstrag( z biedronki w ziolach) pycha,,,,,

\

widzalam sie dzis z moja mlodsza siostra.... jest w 21 tyg ciazy a brzuszek ma juz ze hohohoho:) ale jaki fajny,,,,,az jej zazdroszcze tej ciazy:) hehhehe ja zarazilam ja to moze ona zarazi mnie:)............ a co:)!!!!!!!!

sienio to Julka sobie dzisiaj po kałużach pobiega:tak:
fornetka daj znać co lekarz powiedział:tak:
karlita dzięki;-) wieża fajna:tak:
madzienka, karlita wysłałam jeszcze raz Pw jak nie wejdzie tym razem to zagonię P jak wróci z pracy żeby mi poustawiał:tak:
madzienka ja po prostu nie wieżę :szok: Ty jej dajesz jakieś proszki nasenne chyba:-D:-p

młodego uśpiłam i zaraz biorę się za czytanie Dukana:tak: Chodziłam jeszcze dzisiaj z małym do spółdzielni żeby mi rozliczenie wody poprawili, źle mi zczytali licznik ciepłej wody z kuchni, o 1,5 m:szok: coż za ludzie tam pracują, facetowi nie chciało się nic robić i nie chciał mi tego przyjąć, jeszcze próbował mi wmawiać, że to moja wina:angry:wkurzyłam się i powiedziałam, że mam mi to poprawić, bo ja nie będę przy następnym rozliczeniu się tłumaczyć czego nie ma wogóle zużycia:angry::angry::angry: przyjął, mam nadzieję, że teraz szybko mi poprawne przyniosą.

LG FA162 - Zestaw muzyczny LG w RTV EURO AGD

u nas też zależy to od pogody bo rano by nas mąż przywiózł ale jak będzie padać to spacer z małą odpada w drodze powrotnej ;)
wszystko okaże się jutro :baffled:

jak TY TO ROBISZ ??

Fajny sprzęcik...

Nic nadzwyczjanego nie robię..klade ja spać o 22 i tyle:-D:-D:-D

Fajnie jak udaloby sie Wam jutro dołączyć do nas!!!

mataka ja wczoraj robiłam rybę pieczoną no rewelka :) mniam :)

A wlasnie mialam pytac jak robilas tą rybe...wysylaj przepis..chyba że to z tych co ja Ci wyalalam:-D:-D:-D:szok::szok::szok:
Ja mam ochotę na rybke pieczoną

madzienka, karlita wysłałam jeszcze raz Pw jak nie wejdzie tym razem to zagonię P jak wróci z pracy żeby mi poustawiał:tak:
madzienka ja po prostu nie wieżę :szok: Ty jej dajesz jakieś proszki nasenne chyba:-D:-p

Dostalam juz ogladam i sciagam:-D:-D:-D

nie daję:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Karlita rozpakowały sie płytki???

Jula pieknie pospała ale za to dzień marudy u nas...juz mi bokami wychodzi jej jęczenie...dobrze że na basen idziemy bo inaczej to na allegro wystawiłabym ją:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
to i ja witam
młóde m posneło więc mam chwilke czasu dla siebie:-D:-D:-D

karlita wytrwałści w utrzymaniu diety życzę
naprawdę podziwiam was dziewczyny za te diety ja bym tak nie mogła:no::-D:-D

maltanka, mataka ja też mam koleankę w ciąży ma rodzić w lipcu i jak statnio u mnie była to tak ładnie z brzuszkiem wyglądała że aż zatęskniłam za takim brzucholkiem:-D:-D:-D

fornetka czekamy na wieści, mże ten ból brzucha to poczatek?????

sienio udanego deszczowego spacerku życzę:-D:-D

Puszatek witamy i zapraszamy do pisania:tak::tak:

ależ mamy wredną pogodę, mgło by się wkońcu poprawić bo naet na spacerek nie bardzo da się wyjść:no::no::no:, dziś musiałam załatwić kilka spraw na mieście to powoziliśmy małego samochodem i tyle ze spacerku:sorry2::dry::dry:
ja już chyba dochodzę ze sobą do porządku:crazy::crazy: może będzie zmiana pogody:-D:-D:-D:-D

wysłałamteraz maża po zakupy mam nadzieję że kupi mi wszystko co chciałam ( napisałam mu żeby kupił sadzonki kwiatów do skrzynek:-D:-D:-D aż sie boję co przywiezie:-D:-D:-D)

Do góry