anaconda27
styczniówka2006
Ja też już zmykam do sklepu na zakupy 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
talia ja nie pomogę co do rehabilitacji
anet brawa dla KAarolinki za raczkowanie, to się teraz nabiegasz za nią
antuanet podziwiam Twojego Kubusia za chodzenie tak wcześnie spać, może z moim by pogadał na ten temat:-)
anaconda a no właśnie ja nie wiem czy te chłopy mają taką cierpliwość czy jak, mój czasami się zdenerwuje na małego jak mu w czymś przeszkodzi, ale nie krzyczy na niego, na szczęście
sienio w sumie to 5 ale na jedno nie idziemy, a chrzciny też mi się szykują najprawdopodobniej w tym roku.... hahaha zapomniałam o komuni, ale też nie idziemy, nie damy rady, a to w takiej dalszeeeej rodzinie.
misia my też w domu dzisiaj przez ten deszcz
karlita super, że udaje Ci się utrzymać dietkę, a co w końcu kupiłaś na komunię?
a co do kąpania to ja swojego ze 2 razy kąpałam, a tak na codzień to taty robota
PS. też miałam ochotę na Bugi, ale nic z tego chyba nie będzie jak będzie taka pogoda
Karlita PW!!!
Witajcie koleżanki!
Mam na imię Ania. Jestem mamą od 6 m-cy. Córeczka ma na imię Maja. Szukam kontaktu z innymi mamami z Lublina. Mieszkam na os.Botanik i to osiedle obeszłam już z każdej strony. Na spacerach już mi się nudzi.
pozdrawiam
Później się wyżalę gdzie trzeba.
czesc laseczki
ja nadal mejluje sie w dwupaku, dzisiaj wizyta na 17 i zobaczymy co pan doktor powie a pewnie bedzie to tak "dziecko sie nie spieszy z wyjsciem musimy poczekać" chociaż od rana meczy mnie ból brzucha takiś dziwny.
Maltanka to niezły maraton ślubny my w tym roku cisza poza chrzcinami naszego bejbaska ale to później
Karlita trzymam kciuki za dietę i wytrwałości w jej przebiegu
tej wytrwałości to życze wszystkim babeczkom które zaczynają lub sa w trakcie diety.
Anet to teraz masz oczy do około głowy jak Karolinka zaczęła raczkować.
Anaconda chyba wczoraj był po prostu taki dzień na marudzenie bo ja też byłam nie do zniesienia a co mówić o dzieciach.
Marta mam nadzieje ze przygnębienie przejdzie.
Mama nadzieje ze ta pogoda przejdzie bo normalnie nic sie nie chce.
Witam nowa mamuske
pw odczytane, maile się wysyłają![]()
powiem Wam że Dukan ma świetne przepisy !! myślę ze da się tak żyćbyłoby dobrze jakby człowiek się przestawił na takie żywienie.
mój mąż mnie dobija - u nich rodzinna jest szybka przemiana materii ostatnio schudł 7kg a je o wiele więcej niż ja ...
kupiłam wieżę o taką
bardzo fajny sprzęcik![]()
a i opinie ma dobre
LG FA162 - Zestaw muzyczny LG w RTV EURO AGD
oby![]()
ale nastawiam się pozytywnie
zaraz muszę wyjść po kurczaka dziś w menu pieczony kurczak
już męża uprzedziłam ze rachunek za prąd będzie większy bo ja teraz będę wszystko piekła![]()
u nas też zależy to od pogody bo rano by nas mąż przywiózł ale jak będzie padać to spacer z małą odpada w drodze powrotnej![]()
wszystko okaże się jutro
jak TY TO ROBISZ ??
to się wytańczycie![]()
ja trochę żałuję że teraz zaraz po weselu mamy komunię bo będzie trzeba wyjść zaraz po oczepinach .... a chciałabym się pobawić do rana![]()
ok młoda jeszcze śpi to chyba coś ogarnę ale najpierw musiałam do was zajrzeć![]()
otręby fuuuuuj
mataka ja wczoraj robiłam rybę pieczoną no rewelkamniam
![]()
LG FA162 - Zestaw muzyczny LG w RTV EURO AGD
u nas też zależy to od pogody bo rano by nas mąż przywiózł ale jak będzie padać to spacer z małą odpada w drodze powrotnej![]()
wszystko okaże się jutro
jak TY TO ROBISZ ??
mataka ja wczoraj robiłam rybę pieczoną no rewelkamniam
![]()
madzienka, karlita wysłałam jeszcze raz Pw jak nie wejdzie tym razem to zagonię P jak wróci z pracy żeby mi poustawiał
madzienka ja po prostu nie wieżęTy jej dajesz jakieś proszki nasenne chyba
![]()