reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
zjadł standardowo 3/4 słoiczka zupki i poszedł spać.
po raz pierwszy dałam mu jeść w butelce wielofunkcyjnej z łyżeczką i jestem mega zadowolona z niej! :tak:

cherie ja tak samo tylko jak jest juz malo posilku to mi powietrze 'parska' wylatuje z jedzonkiem i igor w kropkach ehehe jak juz jest malo a ze scianek niechcce splynac ... macie jakis sposob hehe ?

Mea jak masz pytania z tego co wiem uzywa jej cherie , akoza , asica , ja ..... i niewieme kto jeszcze ;) pisalysmy na watku butelko9we mammy o niej :D

hmm ja daje jedzonko na lyzeczce tak normalnie ... mala jest i owszem "uciaprana" ale bez przesady !! wie nie bede szalala z takimi wynalazkami :)

ale ludziska to maja pomysly ... jak kompletowalam wyprawke to czytalam o buteleczce do podawania lekarstw!! nawt napalilam sie zeby ja kupic a teraz kuleczki /homeopaty/ podaje agatce zwyklym smoczkiem butelkowym !! zadne cuda nei sa mi potrzebne :)

ja cos powiem ;p w koncu to wszystko przeczytalam..
do GEORGINY../czy jak Ci tam /
najzabawniejsze jest to ze mam ciekawe zycie nawet bardzo ..a Ciebie 'przejrzalam' przez przypadek.. otoz szukalam swojego pierwszego posta ktory napisalam na staraczkach .. -ot tak mnei na wspomnienia wzielo :p
i znalazlam dziewczyne z Twoim zdjeciem w sygntaurze.. to od razu o tym napisalam.. pozniej dopiero ciekawa bylam co ta laska pisze i sprawdzilam posty...
po samym stylu pisania widac ze to Ty..kimkolwiek jestes ;)
ogolnie rzecz biorac bawia mnie takie osoby o nudnym zyciu.. bo tylko ktos kto ma nudne zycie moze je sobie ubarwiac zakladajac 100 kont :p
najbardziej poruszylo mną to ze mialaś czelnosc pisac tym wszystkim kobietom ktore latami pruboja zajsc w ciaze ze jestes?
i tlumaczysz swoj kretynizm tym ze mialas problem z zajsciem w ciaze?
ogarnij sie..

mniemam ze slowa 'nie wpierdalajcie sie w moje zycie' czy jakos tak głownie byly do mnie ..
wiec powiem Ci tak..
dla mnie jestes żałosną kreatura pozbawioną jakichkolwiek uczuc ;)
lecz sie dziewczyno! - nie napisze kobieto bo jak widac nie jestes nia..

i nie pleć mi tu bzdur ze to jest sprawa sprzed dwoch lat bo ostatni Twój post byl napisany w sierpniu ubiegłego roku..
wiec zbytnio Ci ta ciąża nie pozmieniała w tym móżdżku ;)

no i basta !
bylam dzisiaj z mała u lekarza bo cala noc bidulka plakala i pierdziala..;-/
no i pediatra mi powiedziala ze to moze byc wina tego ze w moim mleku nie ma błonnika i temu ma problemy..
kazała podać czopek glicerynowy i wprowadzic jabłuszko ;)
jak dzisiaj kupy nie zrobi mam przyjsc jutro ;)
ale jestem pelna nadziei ze zrobi..

jabluszko jej jakos nie smakowalo.. i dopiero za 4 chyba podejsciem faktycznie polknela.. ale krzywila sie nieziemsko :-D

teraz sobie spi ;)
no i pediatra powiedziala ze pieknie sie nam Bułcia rozwija.. ślicznie trzyma główke , ładnie podnosi sie do siadu .. ale zeby nie popasc w jakas skrajnosc - to ze sie tak dobrze rozwija nie znaczy ze mamy ja juz posadzic zeby siedziala :-D
jak wiadomo wszystko z umiarem ;)

reklama
Do góry