reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

Bosz ktoś potwierdził, żem prawdziwa!!! Laski no kurna musimy sie w koncu spotkać bo za chwilę trza wracać do roboty i czasu braknie...

reklama
Poza tym MONIKA ona jest na Wyszynskim od 4 lat bodajże / wczesniej tam byla pozal sie Boże Wojtecka/
a jodłowiec przyjmuje tez w Rydach na Ofiar Terroru ;)

Mea gillaaaa mniam mniam :) a ja nie z okolic i zaproszenie nie mam ale na grila chętnie bym przyjechała hehe ::D:D:D

ooo fajny pomysł :-D
kiedy go urzadzasz?
my tez mozemy urzadzic .. ;p ot i juz mamy dwa terminy na spotkanie :-D

'u mnie' na Wyszynskiego ;)

Bosz ktoś potwierdził, żem prawdziwa!!! Laski no kurna musimy sie w koncu spotkać bo za chwilę trza wracać do roboty i czasu braknie...

proponuje przyszly tydzien !! jesli tylko bedzie lepsza pogoda !!
bo do weekendu ma byc kicha !!

zaproponujcie ktory dzien !!

jedno od razu wyłapałam - "żałosna kreaura"
A no i zapomniałam, że Ty faktycznie nie masz nudnego życia bo ciągle się u Ciebie coś przecież dzieje.
ni jak to sie ma do przeklinania w naszym kierunku ;)
grunt ze sie dzieje ;)

nie musze przynajmniej nikogo udawac no i nie mam roztrojenia jaźni ;)

proponuje przyszly tydzien !! jesli tylko bedzie lepsza pogoda !!
bo do weekendu ma byc kicha !!

zaproponujcie ktory dzien !!
dobrze ze przyszly - bedzie po 10-tym hehehe :-D

nie no zarcik :)
mji to jest obojetne .. nigdzie sie nie wybieram caly tydzien wiec sie dostosuje :)

reklama
znikam robić obiad i może chociaż na pół godziny wyjdziemy na spacer bo się trochę rozpogodziło.
do przeczytania wieczorem.

Do góry