Absolutnie nie zgadzam się z tym....Mea a ja apeluje do Ciebie,.... prosze abys nie zabierala dostepu Georginie do albumu.....
to nie fair naprawde... to tak jakby ktos napisal ze ty sie podszywasz pod kogos chore takie cos ale przeciez nie mozna tak robic! A Georgina miala na tyle odwagi ze od razu powiedziala ze tak bylo! fakt 1post poniosl ja ale przeprosila za te slowa!
Ona nadal powinna miec dostep i do albumu i zamknietego!
Masz rację, każdy ma prawo do błędu ale nalezy też umiec wychodzić z tego typu sytuacji, przeprosić, wyjasnić itd.
Ja tego typu osobom po prostu nie ufam i nie będę ufać, jak ktos ma rozdwojenie albo roztrojenie jaźni powinien się leczyć.
Mi Georgina nic złego nie zrobiła ale gdybym była na miejscu tych kobiet, które pisały, latami nie mogły zajśc w ciąże itd a pojawia się miedzy nimi osóbka która najwyraźniej z nich drwi, wymyśla, śmieje się, ciekawa jestem jaka była z siebie zadowolona, że to sprawiało jej satysfakcję... Ja takiej osobie za przeproszeniem bym po gebie dała.
Dla mnie jest to nienormalne zachowanie, wierze w to, ze Georgina pisala z nami szczerze, z pewnością;-) ale na nasze zaufanie musi zapracować.
Georgina wybacz ale czasami trzeba ponieść konsekwencje swojego zachowania.