reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Mea a ja apeluje do Ciebie,.... prosze abys nie zabierala dostepu Georginie do albumu.....
to nie fair naprawde... to tak jakby ktos napisal ze ty sie podszywasz pod kogos chore takie cos ale przeciez nie mozna tak robic! A Georgina miala na tyle odwagi ze od razu powiedziala ze tak bylo! fakt 1post poniosl ja ale przeprosila za te slowa!
Ona nadal powinna miec dostep i do albumu i zamknietego!
Absolutnie nie zgadzam się z tym....

Masz rację, każdy ma prawo do błędu ale nalezy też umiec wychodzić z tego typu sytuacji, przeprosić, wyjasnić itd.
Ja tego typu osobom po prostu nie ufam i nie będę ufać, jak ktos ma rozdwojenie albo roztrojenie jaźni powinien się leczyć.
Mi Georgina nic złego nie zrobiła ale gdybym była na miejscu tych kobiet, które pisały, latami nie mogły zajśc w ciąże itd a pojawia się miedzy nimi osóbka która najwyraźniej z nich drwi, wymyśla, śmieje się, ciekawa jestem jaka była z siebie zadowolona, że to sprawiało jej satysfakcję... Ja takiej osobie za przeproszeniem bym po gebie dała.
Dla mnie jest to nienormalne zachowanie, wierze w to, ze Georgina pisala z nami szczerze, z pewnością;-) ale na nasze zaufanie musi zapracować.
Georgina wybacz ale czasami trzeba ponieść konsekwencje swojego zachowania.

reklama

Masz rację, każdy ma prawo do błędu ale nalezy też umiec wychodzić z tego typu sytuacji, przeprosić, wyjasnić itd.
Ja tego typu osobom po prostu nie ufam i nie będę ufać, jak ktos ma rozdwojenie albo roztrojenie jaźni powinien się leczyć.
Mi Georgina nic złego nie zrobiła ale gdybym była na miejscu tych kobiet, które pisały, latami nie mogły zajśc w ciąże itd a pojawia się miedzy nimi osóbka która najwyraźniej z nich drwi, wymyśla, śmieje się, ciekawa jestem jaka była z siebie zadowolona, że to sprawiało jej satysfakcję... Ja takiej osobie za przeproszeniem bym po gebie dała.
Dla mnie jest to nienormalne zachowanie, wierze w to, ze Georgina pisala z nami szczerze, z pewnością;-) ale na nasze zaufanie musi zapracować.
Amen. :)

no przeciez przeprosila wyjasnila dlaczego tak zrobila! co ma jeszcze zrobic? po stopach nas calowac! jesli ja wyrzucicie ja stad spadam bo robi sie tu zajebiscie nie fajnie! naprawde wnerwia mnie to! to tak jakbyscie mnie mialy wykluczyc ze oklamalam kolezanke kiedys mowiac jej ze ejstem w ciazy a nie bylam a tylko po to by zobaczyc jej reakcje! tez grzeszylam tak karygodnie! no prosze was opanujmy sie i wiecej kreatywnosci!

Ale to jak ma nasze zaufanie odzyskać skoro chcecie zewsząd ją wywalić i jeszcze główny wątek zamknać?
Żeby była jasność ja absolutnie nie bronię jej za to co zrobiła na tamtym forum...to było straszne i dla mnie też nienormalne i nie fair wobec tamtych dziewczyn!
Ale po prostu wkurza mnie jak ktoś napisze że może dziecko nie jej, pewnie ślub też zmyślony i wszystko co się ostatnio wydarzyło też najlepiej na Georginę !!!

Swoja droga gdybym wiedziala ze tak sie to potoczy to bym olała i nic nie pisała ;)

nie now iesz..napsalas ichwala ci za to...
wiemy poprostu ze trzeba wiecej uwazac.. dawka uderzeniowa niezla ale zeby od razu z wszytskiego wykluczac? to jest dla mnie bardzo bulwersujace!

Tak czytam i przypomina mi się cytat: ' dogodzić wszystkim nikt nie umie, ale wkurzyć wszystkich to każdy potrafi'

reklama
Do góry