reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sundey ja też się rozgladam za farbami, mnie korci znowu blond, ale te odrosty:baffled:

ja wygoniłam swoich do kąpania, bo mały już marudny zaczął się robić, co te dzieci dzisiaj tak dają popalić?

no wlasnie te odrosty!A teraz jaka farba malujesz???
A dzieciaki to chyba tez maja dosc takiej pogody!!!!!!

reklama
sienio ja za długo nie chodziłam, niby są przeceny tylko jakoś ich nie widać. :baffled: Byle spodenki w Smyku 50-80zł więc tak średnio. Ale kupiłam 2 pary szortów w 5-10-15 takich letnich.Jeszcze kilka pierdół w rossmannie,aptece i książkę w Empiku o zabawach z dzieckiem. A później Kubuś chciał "tam" i wróciłam do domu.:tak:
karlita właśnie taki deser u Grycana się do mnie uśmiechał ale się powstrzymałam... ćwiczę silną wolę.:tak:Ale jutro sobie nie daruję...
fornetka3 chłopcom zazwyczaj się nie śpieszy na świat. Ciepło tam mają, jeść dadzą i mogą spać do woli. :-)Dobrze że antybiotyk działa.
madzienka super że Jula zadowolona z baseniku. A z tym samochodem to niezłe "buty", chyba się zbuntował i dlatego nie chce jeździć.
Mój Kuba już śpi, przed 17 byliśmy jeszcze na spacerku, wybiegał się i padł. :tak: Ja teraz ogarnę pokój bo po karmieniu małego przypomina pobojowisko. Miłego wieczorka.

Forentka cos ten twój synio nie spieszy sue naten świat ale co mu sie dziwić patrząc za okno:-D:-D:-D

Anet
zdroweczka!!!

madzienka to super, że Juli się podobało na basenie, a wy tam chodzicie na jakieś zajęcia czy tak indywidualnie powygłupiać się w wodzie? ps. współczuje samochodowych problemów.

Maltanka
chodzimy na zajecia z instruktorem....

w piatek tata obejrzy moje autko i okaze sie co trzeba zrobic i za ile...:dry::dry::dry:

Antuanet
juz wysylam....

Widzialyscie prognoze na jutro:crazy::crazy::crazy::crazy:...kto chetny do Bugi???

.kto chetny do Bugi???
ja chetna ale nie moge bo pracva,ale juz w czerwcu jak bedziemy chcialy nadal to sie bede dolaczac!!!!!:-)

maltanka ja tez kiedys malowalam ta farba-fajna jest dobrze kryje i wlasnie nie smierdzi,a jaki kolor uzywasz???

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie straszcie mnie ze z tymi chłopakami to tak już od brzucha się zaczyna. Co do imienia to proszę nie pytajcie bo to tata ma wybierać wiec co 2 dzień jest inne.
Anet zdrówka Ci życzę bo nie chce Cie straszyć ale jakieś paskudztwo przez ta pogodę panuje.
Madzieńka ale zazdroszczę ci tych wyjazdów na basen.
Nie wiem czy ta wizyta coś dała ale tak mnie zaczyna dół brzucha nawalać ze szok tak jak bym miała zaraz dostać @. Ja już chce tego Małego po tej stronie brzucha.

sunday ja mam ten film, przyznam że trochę się na nim zawiodłam. o ile pierwza część super to druga tka sobie. książki są o niebo lepsze:tak::tak::tak:

fornetka twój synio uparty tak jak mój:-D:-D:-D ale nie matrw się za kilka dni już bedzie z tobą po tej stronie brzuszka:tak::-D:-D:-D

maltanka
ja też zamierzam wszystko z mama przygotować na te chrzciny a robimy tu bo w sume tu jest nasz dom a jak rodzinie będzie zależeć to przyjadą w końcu nie mieszkamy na końcu świata:tak::tak: a jak nie to ja rozpaczać nie będę:no::no::-p

Mikołaj też już padł do spania, przez tą pogodę terochę mi się roregulował bo ju mielkiśmy cały dzień poukładany a teraz taki podenerwowany bo niedosypia:-:)-:)-( a drze sie wtedy że masakra:-D:-D:-D

a malz kwiatków nie kupił bo jeszcze ne było takich jak chciałam. dostałam zato dwie sadonki ogórków:-D:-D:-D posadziłam niech sobie rosną a latem bedą ogóreczki, pomidorki też juz rosna:tak::tak:;-);-)

czy ktoś chce się zamienić na dzieci bo ja zaraz wyjdę z siebie!!!!!!
ja też szukam spokojnego dziecka:tak::tak:bo Natalka od 9 rano nie śpi:szok::szok::crazy::crazy::angry::angry::angry:robi sobie jedynie 10 minutowe drzemki przy cysiu:angry::angry::no::no::no:

ale macie ufo-wózek:-D:-D:-D

sienio gratuluje przedszkolaka w domu. Wiec ja po wizycie i d...a jedna wielka rozwarcia 0 i nic sie nie dzieje jak sie zadna akcja nie rozwinie to w niedziele na odział mam przyjechac i chyba tam zostanę aż do porodu, chyba ze sie im odwidzi to tak będę chodzić co 2 dni. Jeśli chodzi natomiast o moje zdrowie to dawka antybiotyku końska pomaga już się lepiej czuje.

Dobrze, że samopoczucie lepiej:tak::tak::tak:
wiem, że się niecierpliwisz, ale to już na prawdę niedługo:tak::tak:w każdym bądź razie pisz na bieżąco co i jak:tak::tak::tak:także daj znać z oddziału:tak::tak::tak:
to może mały czeka aż tata się zdecyduje ;-)
oooooooo.......taki bol...to może już??

mandziula super masz z ogródkiem...własne warzywka wiadomo, że zdrowsze od kupowanych!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
madzienka dziękuję za przepisy, doszły całościowo:-)
sunday ja maluję farbą firmy Cece. Ładnie się po niej włosy błyszczą, tylko że niektóre moje koleżanki po niej miały świąd włosów.:crazy:
fornetka3 tak lekarze na ostatniej wizycie badają boleśniej, przynajmniej takie ja miałam odczucia, ale koleżanki moje też tak miały.Moja koleżanka 3h po badaniu zaczęła mieć skurcze i wody jej odeszły.Tylko że to badał prof.Oleszczuk:sorry2: Trzymam kciuki żeby akcja się rozwinęła...
mandziula takie ogóreczki z własnego ogródka zupełnie inaczej smakują...
misia2010 moje dziecko dzisiaj na południe spało 3,5h-aż musiałam go budzić. Tak więc moje dziecko dzisiaj dobre.
Ja serialek oglądam:-)

Ostatnia edycja:
Do góry