ja podawałam na poczatku co drugi dzień i dodawałam do melczka pół łyzeczki ugotowanej to naparwde bardzo mało; wiec nawet nie zauwazył jak jadł...Moja Hania też ma naczyniaka i to na oczkach i na główce
A ten gluten (kaszke) to mam podawać codziennie łyżeczkę, czy może tylko raz w miesiącu? bo nie bardzo wiem jak to zrobić
Aha i jeszcze jedno, nie jestem za zamknięciem wątku głównego, ale ciesze sie, że jest zamknięty album a jeszcze abrdziej sie ciesze, że dałyście mi do niego dostęp bo nie udzielam sie tu zbyt częstoI mysle, że Mea dobrze zrobiła wykluczając georgine z albumu bo jednak przezorny zawsze ubezpieczony tym bardziej, że już raz była sytuacja, że Asi wykradli zdjęcia, jednak wątek główny powinnien być otwarty dla wszystkich!
reklama
Też tak uważam i zrobiłabym to samo na jej miejscu.I mysle, że Mea dobrze zrobiła wykluczając georgine z albumu bo jednak przezorny zawsze ubezpieczony tym bardziej, że już raz była sytuacja, że Asi wykradli zdjęcia,
Dostęp przywrócić zawsze można

I powinnyśmy jej podziękować, że tak szybko zareagowała;-) w końcu od tego mamy moderatora!!!!
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
może jestem dziwna, ale jak byłam w szoku jak to sie stało, tak teraz chce mi sie z tego smiać
jedna na drugą sie obraża, trzecia na czwarta
hehe laski przestańcie błagam
kurde wiem, że to forum dla nas duzo znaczy, ale myslę, że są ważniejsze sprawy
moim zdaniem powinnyście sobie to wyjaśnić na priv i tyle, tak jak pisze purchawka kto chce będzie jej odpisywał, a kto nie to nie..mi też byłoby mega wstyd, że mnie ktoś zdemaskował i uciekałabym gdzie pieprz rośnie. ale każy jest inny. może masz racje purchawko, że marzena probuje teraz nami manipulować pisząc, że poroniła, że jest adoptowana..zawsze mówiła, że nie piszę na forum o życiu prywatnym a teraz taka zmiana. no ale nie mi to oceniać.
ja nie jestem wtajemniczona w cała sprawę z Georginą powoli nadrabiam zaległości... ale tak duzo piszczecie ze jak mysle ze nadrobiłam to kolejne 20 stron...:-)Już miałam nic nie pisać, ale w sumie skoro wszystkie wygarniały to i ja wygarne, a co.
Moim zdaniem każda osoba, która ma choc trochę przyzwoitości i wstydu, bo czymś takim co zrobiła Georgina przynajmniej na tydzień dała by sobie luzu. To, że ona pisze jak gdyby nigdy nic, dla mnie jest tylko wyrazem tego co najgorsze. Nie odwagi, nie tego o czym pisałyście, ale właśnie braku wstydu i żalu za to co się zrobiło. Ja to bym nie mogła Wam spojrzeć w oczy gdybym coś takiego zrobiła tak NIEDAWNO i byście się o tym dowiedziały. Ja rozumiem, że zrobiła by to 20 lat temu (zakładając, że teraz miałaby 40 lat) to mogłabym to zrzucić na barki młodości. Dla mnie to jest niepojęte i szczerze powiedziawszy przestałam totalnie czuć się tu swobodnie przez to! Nie wierzę w ludzkie zmiany, przemiany itd itp. Jak ktoś ma zły charakter to to się nigdy nie zmienia "o tak o!". Jak chcecie to dajcie drugą szansę, ja to zbyt dużo krzywd ludzkich się nawchłaniałam, żeby każdemu ją dawać. Ale ja jestem bardzo staroświecka i konserwatywna. Dla mnie jak ktoś się tak spalił to jest spalony i tyle. Dla mniie może tutaj nawet wywód na 100 stron strzelić i tak tego nei przeczytam. No i pisanie o swojej stracie z przeszłości też jest jawną manipulacją. Uważałam siebie za naiwną, ale widzę, że mnei już życie naprostowało, bo jak patrzę na Was niektóre, co ufają i tak łatwo o wszystkim zapominają, to widzę siebie sprzed 5 lat i policzki, które pozniej od zycia dostalam.
Jest tutaj dużo bardziej wartościowych osób z którymi można porozmawiać, ja jej towarzystwa nie potrzebuje. Wole miec 2 szczerze i prawdomówne koleżanki niż 100 takich "zeby tylko je mieć".
Dafi ja wiem , że Ty jesteś bardzo wrażliwa i delikatna, ale mea jest taka sama, więc moim zdaniem źle postąpiłaś krytykując ją publicznie, szczególnie broniąc Georginy. Pewne sprawy lepiej jest załatwiać oosobiście i w wiadomościach prywatnych!
ale co bardzo mnie zaskoczyło ze po ujawnieniui całej sprawy Georgina pisze jak by nigdy nic... dla mnie to jest bardzo dziwne zachowanie podszywac sie pod kogos innego i jak tu zaufac ponownie...
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
kurcze myślalam, że dzisiaj sobie zrobię pizamowo leniuchowy dzień a kumpel wpada o 16.kuchnie już sprzatnełąm, jeszcze musze odkurzyc i obiad zrobić. wy tez macie taki dzien?
ja podawałam zwykła kaszkę mannea jeszcze jedno odnośnie tego glutenu, to może być taka normalna kasza manna (np błyskawiczna) czy to musi być jakaś specjalna dla dzieci?
reklama
Purchawka
Mama Lolka :-)
No i patrzcie, hehe , raz się odezwałam i zobaczcie co narobiłam:
Dafi napisała, że mam skasować cytat, więc napiszę swoimi słowami (tak , żeby wszystkei wiedziały, że to ja jestem ta zła)
Dafi się przeze mnie poryczała, bo wykończyłam jej kres siły i napisała, mi na gg, że odchodzi z bb i mam wiedzieć, że to ja jestem temu winna i przeze mnie to robi (czy ja jestem tego warta? Dafi nie wygłupiaj się! Olej mnie i tyle!)
no patrzcie, ale narobiłam ! Tylko wciąż nei wiem co ja takiego napisałam... Ech Dafi Dafi, zaraz pojde i Ci klapa w dupe dam na opamiętanie!
Przykro mi, ale znów Dafi wzieła do siebie to co nie powinna, napisałam i tak to co myślałam super delikatnie, ale widać i tak za mało. MEA CULPA. Dafi wracaj!
Dafi napisała, że mam skasować cytat, więc napiszę swoimi słowami (tak , żeby wszystkei wiedziały, że to ja jestem ta zła)
Dafi się przeze mnie poryczała, bo wykończyłam jej kres siły i napisała, mi na gg, że odchodzi z bb i mam wiedzieć, że to ja jestem temu winna i przeze mnie to robi (czy ja jestem tego warta? Dafi nie wygłupiaj się! Olej mnie i tyle!)
no patrzcie, ale narobiłam ! Tylko wciąż nei wiem co ja takiego napisałam... Ech Dafi Dafi, zaraz pojde i Ci klapa w dupe dam na opamiętanie!
Przykro mi, ale znów Dafi wzieła do siebie to co nie powinna, napisałam i tak to co myślałam super delikatnie, ale widać i tak za mało. MEA CULPA. Dafi wracaj!
Ostatnia edycja: