reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
my też dołaczamy sie do życzeń dla Weroniki i dla Stasia:)
ja muszę jeszcze kotlety zrobic i obiad gotowy:) w sensie zostanie usmazyc i ugotowac ziemniaki i brokuły. jeszcze odkurzyc i ogarnac siebie. ale mam leniwca.

Od nas tez dla Stasia buziaczki:-D:-D:-D

A ja dziś na obiad robię żurek śląski i nic więcej bo sprzątam i mi się nie chce!
Fajnie sprzątam nie:-D:-D:-D

A ja mam dzisiaj na obiad kartacze które na dodatek zrobi moja teściowa:-)
Musze tylko do niej się przejść;-)
A i tego mi sie nie chce robic;-)

Od nas tez dla Stasia buziaczki:-D:-D:-D

A ja dziś na obiad robię żurek śląski i nic więcej bo sprzątam i mi się nie chce!
Fajnie sprzątam nie:-D:-D:-D
Dziekujemy za buziaczki, juz przekazane...
ja musze drugie danie bo inaczej moj mezus bedzie chodzil i grzebał w lodówce bo on to miesozerny zwierz..

reklama
dziekuje za zyczenia wszystkim :*

musze Wam cos powiedziec..
Maja znowu nie spala w nocy ..znowu pierdziala i plakala...
a rano zrobila ogromną kupe..a w niej był CZOPEK ;|
juz teraz nie wiem co myslec ..;-/

w pierwszej chwili glupio pomyslalam ze to moze byc czopek ktory dalismy jej po szczepieniu.. a dalismy dwa - w srode i czwartek..bo od tego czasu wlasnie sa takie jazdy...
ale jakby mogl sie czopek przez tydzien nie rozpuscic..?!

wczoraj minal tydzien od szczepienia moze to przez szczepienie byla taka..
dzisiaj kupa byla koloru zoltego ..

ale nie wiem co bedzie wieczorem..

przyznam szczerze ze chodze juz na rzesach.. :(

Do góry