reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

reklama
A ja już dawno do albumu nie zaglądałam:no:
Ale jak skończę remont to zaspamuje tak jak asia:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Teraz się śmiejcie ze mnie!!!
Od rana czekałam żeby się załapać na 6000 stronie!
Wariatka:zawstydzona/y::-D

reklama
ale można to było zrobić bez wykrzykników i milszymi słowami :)
eee moim zdaniuem przesadzasz ! mea tez nie owija nigdy w bawełne tylko pisze w taki sposob, ktory mozna uznac za niemiły...
Ja za wyrazanie swojego zdania zostałam pare razy tez nie miło potraktowana,wręcz wyśmiana i choc było mi przykro postanowiłam to olac ! nie bede udawac kogos kim nie jestem i jak cos mowie to robie to szczerze czy sie ktos z tym zgadza czy nie :tak:
...a rozmowy przez net czesto prowadza do blednej interpretacji pisanych słów...

Ostatnia edycja:
Do góry