reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Hmmm może inaczej rozumuję ale jak dla mnie udawanie kogos kim się nie jest, pisanie na staraczkach że jest się w ciąży, nie będąc jest zwykłym oszukiwaniem ludzi a to = drwina. A drwienie z kogos to to samo co wyśmiewanie się.
Mi nawet do głowy by nie przyszło żeby takie coś zrobić.

Jak wspomniałam wcześniej, nikt Ciebie nie przekreśla, tak naprawdę Ciebie nie znamy i nie wiemy wszystkiego, czas pokaże.... Po prostu ja i pewnie jeszcze kilka Dziewczyn nabrałyśmy do Ciebie dystansu i tyle.
Rozumiem. Na prawdę. Wasz dystans.

Faktycznie nie rozumujemy drwin w tym wypadku tak samo bo wówczas nie zdawałam sobie sprawy, że moje zachowanie pod drwiny może być podkładane.

reklama
hej dziewczyny nie wiem o co się spieracie więc się nie wtrącam a mam pytanie moja córcia ma 4 miesiące i 2tyg i moje pytanie czy por na gluten ??? jak to u was jest?

wiekszosc dziewczyn pisala tu ze 5-6 mc... ja poczekam az mala skonczy 6 mcy i zaczne wprowadzac.

reklama
hej dziewczyny nie wiem o co się spieracie więc się nie wtrącam a mam pytanie moja córcia ma 4 miesiące i 2tyg i moje pytanie czy por na gluten ??? jak to u was jest?

wg najnowszym norm gluten wprowadza się już po skończeniu 4 miesiąca u dzieci karmionych piersią oraz po skończeniu 5 miesiąca u dzieci karmionych sztucznie, są to niewielkie ilości glutenu (2-3 gramy dziennie) - tzw. ekspozycja na gluten, po 2 kolejnych miesiącach można podawać gluten w dawce zwiększonej dwukrotnie (6 gram dziennie)-w przypadku dzieci żywionych mlekiem matki,jeśli dobrze przeszły okres ekspozycji, można podawać gluten bez ograniczeń, po 9 miesiącu (niezaleznie od sposobu karmienia) można już podawać gluten bez ograniczeń, zgodnie z apetytem i potrzebami dziecka

Do góry