reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

reklama
No więc po wczorajszym pomiarze wychodzi ze przez ostatnie 2tyg Sonia przybrała TYLKO 100g i wazy na dzien dzisiejszy tj 5m-cy i 3tyg 9600
Nie wiem tylko czy faktycznie mało przybrała (co by mnie bardzo cieszyło) czy to róznica miedzy wagami (ostatnio była ważona na zwykłej a nie elektronicznej).
Ponieważ jesteśmy poza skalą centylową już to mam obserwować. - Nastepny pomiar 17.05 a póki co wycofujemy kelik - zobaczymy z jakim efektem - czy bedzie o wiecej mleka "krzyczała" czy nie...

Klaudzia
Czy ty wiesz juz ile Viki waży...?
Dziewczynka, 5 miesięcy -Siatki Centylowe - prawidłowy rozwój dziecka

Hmmm, z mojego Alanka to jakies chucherko przy Waszych bobaskach:-:)baffled:
Albo po prostu wdal sie w tatusia:-) bo dlugi jak miesiac a chudy jak wyplata;-):-D:-D:-D

To ile Alanek waży? Patryk wczoraj 5200 na domowej wadze, długi gdzieś pomiędzy 62-68
Miesiac temu wazyl 7160g, a licze ze duzo nie przybral od tamtej pory. A dlugi troche ponad 70cm. Moze mialby tez troche wiecej gdyby nie te jego dwa chorobska:baffled: a wtedy za apetytem kiepsko bylo:baffled:

Patryk jak na swoje przejscia to cakiem fajnie nabiera cialka:tak:. A ile mial jak sie urodzil?

nie było mnie chwilkę, no i teraz też na jakiś czas uciekam, bo synek się obudził. Jak się urodził ważył 2600 i miał 53 cm

reklama
Do góry