reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Waga / wzrost naszcyh Maluszków

No to i my po ważeniu i mierzeniu 7460 g i 75 cm - czyli prawie średnio statystycznie dla półroczniaka
Spotkaliśmy nasąsiednim przewijaku kolegę juniora z porodówki, chlop jak dąb 9600 i 84 cm przy nim mój mały wyglądał jak krasnoludek. A najlepsze że pielęgniarka wyjęla z lodówki dla niego szczepionke na odrę bo była przekonana że to roczne dziecko.

reklama
Sylaba boję się , że dziś i u mnie pielęgniarka może się pomylić :p
za 2 godziny szczepienie i wazenie - okaze sie , czy dobiliśym do 10 kg :p

No i przełozyli szczepienie na jutro na 10.30.
Mary Antek 1,5 msca temu wazył prawi 8,500 wiec podejrzewam , ze 9,500 ma na pewno . A moze i wiecej ? Troche mnie to martwi. Zobaczymy co lekarz powie :/

Ale z drugiej strony przybiera proporcjonalnie , my tez do malutkich nie nalezymy. :)

No i przełozyli szczepienie na jutro na 10.30.
Mary Antek 1,5 msca temu wazył prawi 8,500 wiec podejrzewam , ze 9,500 ma na pewno . A moze i wiecej ? Troche mnie to martwi. Zobaczymy co lekarz powie :/

Ale z drugiej strony przybiera proporcjonalnie , my tez do malutkich nie nalezymy. :)
Nooo - ciekawa jestem> Zarówno tego ile waży jak i tego co lekarz na to...?
A wiesz ile ma cm długości?

reklama
Do góry