reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
no to chyba nie znasz afery z Georginą?
Georgina odeszła i to była mądra decyzja..
a Daffi odeszła bo Purchawka ją rzekomo obraziła.. daffi jak to daffi wrazliwa nie wytrzymala i nas opuściła jednak wierzymy ze wroci ;)

za Marzeną za to chyba nikt płakac nie bedzie.. ;)

dzieki :)
a kto to marzena? to nick?
jestem chyba gleboko w lesie... :D
daffi wroci na pewno, pewnie sie wkurzyla ochlonie
widze, ze z georgina jakas grubsza sprawa, ale to byla taka mila laska na forum
fajnie mi sie z nia gadalo... nie wiem co przeskrobala, ale brzmiala rozsadnie zawsze

My dzis po ciezkim dniu no wiec miedniczka prawdopodobnie sie wchlonela bo lekarz jej nie widzial a bioderka super sie rozwijaja i stopka tez bez zarzutu wiec wszystko pieknie:) Mam caly dzien do nadrobienia a troche naskrobalyscie moze dam rade w pol godz bo pozniej na film sie ugadalam z T i wylaczamy kompy hehe

mam taki dziwny dzien :baffled: olbrzymi apetyt juz mnie brzuch boli przez to co zjadlam
do tego dostalam @ dwa tygodnie po poprzednim, nie wiem czy to normalne

Nie wiem co to za glupi nawyk ale ja zawsze nadrabiam od konca zeby wiedziec co sie dzieje w danym momencie a pozniej do tylu jade no ale gazety tez od konca ogladam moze cos w tym jest:))))))

My dzis po ciezkim dniu no wiec miedniczka prawdopodobnie sie wchlonela bo lekarz jej nie widzial a bioderka super sie rozwijaja i stopka tez bez zarzutu wiec wszystko pieknie:) Mam caly dzien do nadrobienia a troche naskrobalyscie moze dam rade w pol godz bo pozniej na film sie ugadalam z T i wylaczamy kompy hehe

jaki film? moze cos polecisz?
my probowalismy ogladac bekarty wojny, ale usnelismy przy skalpowaniu glow :D

reklama

bez szans ja czytam od 3h i jestem na 6008 ...

Do góry