reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kinga - a może spróbuj raz zrobić tak, że intensywne staranka od końca @ do np. 14 dc a później już spokojniej?
No a zresztą co ja tam Ci będę dawać rady, w końcu twój organizm i ty najlepiej będziesz wiedzieć:-):-):-);-)
dziś mam 14d.c. mąż miał urlopik i wykorzystujemy to bardzo :)
wiesz ja nie mogę tego robić mechanicznie i ustalać sobie kiedy i jak sie kochać. Robię to zawsze gdy mamy ochotę i tyle :-) ;)
W końcu musi się udać!
:tak:

reklama
Podnoszenie w gondoli jest dość ważne, bo dziecko szybko chce oglądać świat i te bardziej ciekawskie się wkurzają jak muszą leżeć i oglądać niebo i wtedy babeczki szybko przechodzą na spacerówki. Moim zdaniem teraz bym szukała gondoli z oparciem tak żebym mogla z niej wmiare dlugo korzystac. No i broń Boże żadne oparcia na paski.

Nika - robicie dzisiaj urodzinki Patrycji? :)

yyyy nie umiem usunąć posta, żeby nie był jeden pod drugim :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
usunąć się raczej nie da... Chyba że Sol wkroczy ;]

ok dziewczyny ja znikam
mam trochę zajęć i potem ruszamy na miasto.
Pozdrawiam i miłego dnia życzę wam! baj :)

bb77 i Sol wy niedługo testujecie!!!! :-) jak samopoczucie? 3mam kciuki mocno

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lorelain: no jak dla mnie po przemyślniu to x-lander jest za sztywny i ma spacerówke tylko w jedną strone a ja wolała bym miec wybór ja mieszkam w bliźniaku i nie będe miała problemu z wnoszeniem dlatego też wybieram pompowane koła bo u mnie są chodniki w tragicznym stanie a jedna droga którą czesto na spacery chodzimy jest z bruku więc musza być pompowane koła i dobre amortyzatory , ale wiadomo kazdy ma inne potrzeby tak jak pisałaś , a poza tym jakby mi sie teraz udało to gondole bym w zimie używała głównie a w lato mogła bym przejść na spacerówke - rozkłada się na płasko i nie jest na pasek :) no ale pewno jeszcze 10 razy zmienie zdanie a narazie ten jest faworytem :)

Kasiawie a wiesz że o tym w ogóle nie pomyślałąm - obie z Majcią mamy zawsze niższą temperaturę niż 36.6 a od dwóch dni książkowo - na wszelki wypadek działąliśmy :-D

Sol a w takim przypadku to co innego - to nie ma sensu rzeczywiście

Mama śliczne masz dzieciaki i bardzo do ciebie podobne - jak mama śliczna to i dzieci łądne :-) - i dzięki za pomoc

Dzisiaj jedziemy do kina się trochę odstresować bo ciągle o tej ciąży myślę :baffled:

Kiedy od poczęcia najlepiej zrobić 1 test ??? Myślicie, że 2 tyg po będzie OK ??

Pysia
zaproszenia bardzo ładne i welon też zdecydowanie tej pierwszy

Ostatnia edycja:
Kasiawie a wiesz że o tym w ogóle nie pomyślałąm - obie z Majcią mamy zawsze niższą temperaturę niż 36.6 a od dwóch dni książkowo - na wszelki wypadek działąliśmy :-D

Sol a w takim przypadku to co innego - to nie ma sensu rzeczywiście

Mama śliczne masz dzieciaki i bardzo do ciebie podobne - jak mama śliczna to i dzieci łądne :-) - i dzięki za pomoc

Dzisiaj jedziemy do kina się trochę odstresować bo ciągle o tej ciąży myślę :baffled:

Kiedy od poczęcia najlepiej zrobić 1 test ???

Pysia
zaproszenia bardzo ładne i welon też zdecydowanie tej pierwszy

Test najlepiej zrobić w dniu spodziewanej @, ale ja sie już niecierpliwie i zrobię jutro bo od trzech dni jest mi niedobrze, chce mi sie spać, jestem słaba i generalnie czuje się do bani. Objawy niby dośc szybko by byly no ale niby każda ciąża jest inna. Z Mateuszem objawy mialam dopiero w 7 tygodniu.
Wolalabym teraz nie być w ciaży :sorry2:

Marylka
- a pochwalisz isę co to za wozeczke? bo mnei zainteresowałas i tak z ciekawości chcialabym go zobaczyc :happy:

Dziewczyny właśnie pisze odpowiedzi do pytań na obronę pracy magisterskiej i dosłownie mózg mi uszami wychodzi :-D:-D:-D

:-) hej gadułki .... nadrobiłam ,
:-) welonik --- mi podoba się ten z tasiemką ..
:-)testować będę chyba jutro - bo nie wytrzymam ,,, a wizytę mam w poniedziałek 0 14 stej ,,, ciekawe i właśnie nie wiem czy zaczekać czy testować bo jak nic z tego to szkoda dać aptece zarobić :-D:-D:-D,, żartuję .
:-) samopoczucie kiepskie wszystko mnie boli a cycuny są super wielkie :-D bolą . może to ten CASTAGNUS wyregulował mnie :-D , i dlatego tak żle się czuję .

Nika - robicie dzisiaj urodzinki Patrycji? :)

LORELAIN - ja mam dziś urodziny:sorry2: tak się porobiło że najpierw ja a potem córka:-D
Ale dziś sami sobie posiedzimy a goście się zejdą na Pati imprezkę;-);-)

BB77 - zatestuj:tak: będziesz wiedziała na czym stoisz;-)

hej ten wózek to kadex elipse a taki prawie sam to karex twing tylko tam jest oparcie na pasek -a ty nie lubisz :)

bb77 trzymam kciuki za teścik

chociaz w tej nowej wersji elipse chyba jest już podnoszone oparcie w gondoli ale nie mozna tak szalec z kolorami :(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z rana:-) Spałam jak suseł i nie mogłam się dobudzić:-p Ja nie wiem co to będzie w poniedziałek, gdy będę szła do pracy:sorry2:
nika Wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin. Spełnienia wszystkich marzeń:-)
pysia brązowe zaproszenie ładniejsze.
Oj dziewczynki fasolki się ujawniają i niedługo będziemy oglądać pozytywne teściki:tak:
Jeśli chodzi o wózki to mi się podobają firmy Jane, zwłaszcza Solo. Lekki, łatwo się prowadzi, gondolka z podnoszonym oparciem i dużo innych.Mimo iż będę mieć windę, zależy na lekkości wózka:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry