reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
LORELAIN - ja mam dziś urodziny:sorry2: tak się porobiło że najpierw ja a potem córka:-D
Ale dziś sami sobie posiedzimy a goście się zejdą na Pati imprezkę;-);-)

BB77 - zatestuj:tak: będziesz wiedziała na czym stoisz;-)
sto lat sto lata i fasolki :):):)

jezynka witaj kochana : mi też sie bardzo dobrze dziś spało :) i cięszko było mnie mężowi dobudzić :):) no ja też słyszałam o jane same dobre opinie

reklama
Nika -

Życzę Ci, abyś odnalazła:
w ciszy swoje myśli i marzenia,
w bliskich Ci osobach siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia,
a w sobie miłość.

Marylka - tylko coś takiego znalazłam WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY KAREX TWING POLSKI (1030303101) - Aukcje internetowe Allegro

Jeżynka
- dla mnie Jane przekraczałby budżet przeznaczony na wózek a dwa jest trzykołowy więc odpada :dry:

Ostatnia edycja:
witam sie moje drogie ponownie:tak:
bb77-testuj dzis ,a co;-)
ja mam w ogrodzie pieknie i cudownie-urobiona ae szczesliwa jestem,mąż mi dzilnie kopal dziury ,dzieciaki na hustawce lub na rowerach pogoda u mnie cudna i na 14 .00 idziemy na odnisko z grillem i bedzie kupe znajomych z dziecmi-myslelismy ze nic z tego,ale jest pienke slonko i bardzo cieplo:-Dtakze zaraz sie zbieramy i jedziemy( 10 min drogi od nas)

MARYLKA- pamietam tamten wozek co Ci smsa wysylalam,ale skoro ma takie mala przednie kola to odpada,lepszy byl ten ktory Ty mi eotke wyslalas -ten rozowo-szary:tak::tak::tak:;-)

Witam:)

NIKA Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
kwiaty.gif

jeśli chodzi o wózki to ja mam maclarena dokładnie takiego tylko inne ma barwy Maclaren | Great Britain - Techno XLR i jestem bardzo zadowolona z tego wózka. Ala urodziła sie w marcu więc już w czerwcu było cieplutko i ona w tej spacerówce jeździła bo oparcie sie rozkłada do poziomu i jest ok. dla takich malutkich dzieciaczków przez to również. Do tego ma folie przeciwdeszczową i śpiworek na nogi, fatwo sie składa i rozkłada no i jest lekki bo 7kg tylko więc jak dla mnie jest w porządku. Jesli ktoś rodzi na jesień to mu się nie sprawdzi na poczatku bo za zimno może być dzidzi w zimie w takiej spacerówce, ale na lato nawet dla maleństwa jest super bo Ala miała 3 miesiące jak ją w nim zaczęłam wozić no i dałam sobie sama rade z wózkiem, dzieckiem 6 miesięcznym i bagażami na lotnisku jak wracałam do męza po wakacjach w Polsce i gdybym miała inny wózek to na pewno sama nie dałabym rady go składać a tak jedną ręką składałam wózek a w drugiej Ale trzymałam i ze wszystki podołałam... No ale tak jak pisze Lorelain każdy sam wie gdzie bedzie wózkiem jeździł, po jakiej powierzchni czy mieszka w bloku czy w domu i trzeba to brać pod uwage wybierajac wózek a nie kierować sie tylko opinia innych :)

Ala mi zasnęła to mam chwile na kompik i by obiad przygotować...

Lorelain, świetny prezent dla niki, aż zazdroszczę.:tak: Co do Jane, oni mają różne modele z różnymi kołami. Mi się osobiście też podobają czterokołowe. Jeśli chodzi o ceny to już są tańsze i liczę, że do czasu gdy będę kupować wózek, stanieją jeszcze bardziej. Ten wózeczek z Twojego linka też bardzo mi się podoba.
mama więc popołudnie zapowiada się interesująco. Lubie takie wypady.;-) Miłego grillowania zatem:tak:
marylka, u Cibie ta senność najprawdopodobniej od fasolki;-)
agnieszka witaj, co u Ciebie słychać?
A ja chyba zaraz pokawkuję sobie:-p

jeśli chodzi o wózki to ja mam maclarena dokładnie takiego tylko inne ma barwy Maclaren | Great Britain - Techno XLR i jestem bardzo zadowolona z tego wózka. Ala urodziła sie w marcu więc już w czerwcu było cieplutko i ona w tej spacerówce jeździła bo oparcie sie rozkłada do poziomu i jest ok. dla takich malutkich dzieciaczków przez to również. Do tego ma folie przeciwdeszczową i śpiworek na nogi, fatwo sie składa i rozkłada no i jest lekki bo 7kg tylko więc jak dla mnie jest w porządku. Jesli ktoś rodzi na jesień to mu się nie sprawdzi na poczatku bo za zimno może być dzidzi w zimie w takiej spacerówce, ale na lato nawet dla maleństwa jest super bo Ala miała 3 miesiące jak ją w nim zaczęłam wozić no i dałam sobie sama rade z wózkiem, dzieckiem 6 miesięcznym i bagażami na lotnisku jak wracałam do męza po wakacjach w Polsce i gdybym miała inny wózek to na pewno sama nie dałabym rady go składać a tak jedną ręką składałam wózek a w drugiej Ale trzymałam i ze wszystki podołałam... No ale tak jak pisze Lorelain każdy sam wie gdzie bedzie wózkiem jeździł, po jakiej powierzchni czy mieszka w bloku czy w domu i trzeba to brać pod uwage wybierajac wózek a nie kierować sie tylko opinia innych :)

Ala mi zasnęła to mam chwile na kompik i by obiad przygotować...

Dla mnie maclareny są the best, zresztą też przywiozłam sobie go z Angli zeby było mi łatwiej z młodym na lotnisku,ale 3 misiecznego dziecka to bym do niego nie wsadziła bo to moim zdaniem na jakakolwiek spacerówke za wczesnie a dwa tym bardziej na taka gdzie oparcie jest tylko na pół leząco. Co nie zmienia faktu ze wózek jest mega wygodny w prowadzeniu, leciutki, łatwo się podbija, super skrętny i właściwie ma same zalety, ale ja go kupiłam jak Mat miał 1,5 roku.
Wyobraż sobie ze ja zaryzykowałam i w jedna strone lotu do Angli bylam całkowcie bez wózka a Mat u mnei na rękach plus torby- też dałam rade, ale stanowczo to był głupi pomysł :-D:-D:-D

agnieszka witaj, co u Ciebie słychać?
A dziękuję miło że pytasz ;-)
U mnie jest ok.Jest weekend odpoczywam.Rano byłam na laserze,zakupach.dom nawet ogarnęłam,pranie zrobiłam i teraz mam wolne.Nie długo zabieram się obiadek.Pogoda u nas do du...py i siedzimy w domu.
A co u Ciebie?
Co u was dziewczyny?
Troszkę was nadrobiłam ale ciężko aby każdej z kolei odpisać także wybaczcie ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry