jeśli chodzi o wózki to ja mam maclarena dokładnie takiego tylko inne ma barwy
Maclaren | Great Britain - Techno XLR i jestem bardzo zadowolona z tego wózka. Ala urodziła sie w marcu więc już w czerwcu było cieplutko i ona w tej spacerówce jeździła bo oparcie sie rozkłada do poziomu i jest ok. dla takich malutkich dzieciaczków przez to również. Do tego ma folie przeciwdeszczową i śpiworek na nogi, fatwo sie składa i rozkłada no i jest lekki bo 7kg tylko więc jak dla mnie jest w porządku. Jesli ktoś rodzi na jesień to mu się nie sprawdzi na poczatku bo za zimno może być dzidzi w zimie w takiej spacerówce, ale na lato nawet dla maleństwa jest super bo Ala miała 3 miesiące jak ją w nim zaczęłam wozić no i dałam sobie sama rade z wózkiem, dzieckiem 6 miesięcznym i bagażami na lotnisku jak wracałam do męza po wakacjach w Polsce i gdybym miała inny wózek to na pewno sama nie dałabym rady go składać a tak jedną ręką składałam wózek a w drugiej Ale trzymałam i ze wszystki podołałam... No ale tak jak pisze
Lorelain każdy sam wie gdzie bedzie wózkiem jeździł, po jakiej powierzchni czy mieszka w bloku czy w domu i trzeba to brać pod uwage wybierajac wózek a nie kierować sie tylko opinia innych
Ala mi zasnęła to mam chwile na kompik i by obiad przygotować...