reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

dobry.

Majeczko słodziutka! 100 latek, dużo mleczka i coraz więcej przygód!
wojtysiowa miło Cię wreszcie widzieć!
hichotka, witamy!

Daniel śpi, odsypia noc... już dziś na niego wrzeszczałam (w myślach!!!) bo mi wstał o 4 nad ranem i mama baw się... (Daffi ciesz się, że Jula jest przynajmniej samowystarczalna :-D ). i skubaniec nie usnął! zasnął dopiero o 11! i to teściowa go uśpiła na rękach bo ja stwierdziłam że muszę się dotlenić i poszłam na spacer, po drodze zahaczając o ciucholand :-D kupiłam mu wór ciuszków i sobie jeansy.

deszcz przeszedł bokiem, pogrzmiało trochę i nadal jest strasznie duszno :baffled:

A ja się kurde nie mogę na lumpy wybrać.

No i mi Alek wstał...od niedawna śpi coraz mniej...buuuu...ale nadal często chodzi spać w ciągu dnia ;-)

reklama
hej laseczki:) ja tak na chwilke:)ide do szefowej zlozyc podanie o wypoczynkowy- w koncu mam go 30 dni:) czyli do 30 czerwca a od 1 lipca wychowawczy......... z mezem dalej cisza... probowal sie przytulac ale ja jakos ochoty nie mam,.,,, jedyne co dobre to ze dzis kiedy mala wstala o przed6 i stwierdzila ze koniec spania... to on do niej wstal, zajal sie nia i dzieki temu moglam sie jeszcze poprzewracac na lozku.... i ostatecznie wstalam po 7..:)
zobaczymy co wymysli po powrocie bo dzis do 17 pracuje.... bedzie sie przymilal??????

Mój to do niedawna NIE SPAŁ w ciągu doby 4 godz około...teraz już mniej snu chyba potrzebuje...ale nocki całe przespane zawsze są ;)
To tylko pozazdrościć, bo mój w nocy też się jeszcze budzi. Najgorsze że od 5 to już właściwie takie drzemanie na 5, 10 minut, bo cały czas się przebudza.

kurcze...mój mi tak sypia od 1 miesiąca zycia i chyba mam za dobrze z nim hehe

Mojemu udało się przespać całą noc kilka razy, wcześniej w dzień spał więcej, ale od jakigoś miesiąca śpi właśnie tak. Przyzwyczaiłam się;) chociaż fajnie by było gdyby tak spał od 20 do 7...
Idę się z nim pobawić, bo już mu się nudzi samemu;)

Hej wszystkim:)
Mam nadzieje ze wszystkie mamusie i dzieciaczki zdrowe:)
U nas jest taka nedzna pogoda ze pol dnia minelo a ja jestem strasznie zmeczona i padnieta i jak normalnie nie pije kawy(bo nie lubie) to chyba dzis sobie zrobie.
Co do spania ... to u nas w nocy nie jest najgorzej bo Julka o 19 juz chodzi spac i spi do 5 rano ma w tym czasie tylko kilka marudzen o smoka, ale nawet przy tym oczu nie otwiera. Niestety o tej 5 jest juz pobudka i nie ma mowy o pojsciu spac. Jest butla i zabawa i tu wchodzi nasz schemat dnia czyli po spaniu 2,5-3h zabawy, cwiczen itd i drzemka(zazwyczaj miedzy 30-90min) i tym sposobem mamy kazdego dnia 3 drzemki:) W miare trzymamy stale pory karmien i spania co pasuje mi jak i Julci:)

Wszystkiego najlepszego dla Majeczki:)

kurcze zgubiłam gdzieś nożyczki do obcinania paznokci Alusia i mu obcięłam zwykłymi małymi nożyczkami - jaką miał radochę :szok:

reklama
Do góry