reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie

anaconda mam nadzieje, ze nawa wlasncicielka chce ustalic tylko zasady platnosci i przedstawic sie:tak:
talia piosenka naprawde fajna:rofl2:
fornetka trzymam kciuki, zeby Twoj stan nie trwal juz dlugo:rofl2:

Kurcze wy juz sandalki kupujecie, a ja nawet o nich jeszcze nie pomyslalam, a pozniej zastanawiam sie dlaczego numerow juz nie ma:-D My z J i koezanka bylysmy dzis w Bugi i nawet kilkoro dzieci bylo:happy2: Ale cieplo dzis, ciekawe jak dlugo taka pogoda sie utrzyma? Mam nadzieje, ze jak najdluzej!!!:tak:
Dziewczyny nie wiem czy przyjdziemy w czwartek, bo Julka od dzis ma katar, jak jej nie przejdzie jutro to nie bedziemy nikogo narazac:sorry2::sorry2:

reklama
Dzień dobry:-)

Ale dziś ładne słoneczko świeci aż się do domu nie chciało mi z Ami do domu wracać no ale zjeść trzeba;-)
Badania dziś wykonałam no i morfologia wyszła bardzo zaniżona tzn moje wyniki są poniżej normy:-( sprawdzałam z wynikami jakie miałam z Amandą w ciąży i były dużo wyższe niż teraz i mieściły się w normie :baffled: a tylko oczywiście tych skrótów nie rozumiem np. RBC mam 3.33, z Ami 4.08, a norma 3.80-5.80, PLT mam 110, z Ami 295 a norma 150-390 itd. w czwartek idę do lekarza więc pewnie się do wiem konkretnie czy z tymi wynikami jest wszystko dobrze:dry: i mam nadzieję że żadnej anemii nie mam:sorry2:
ekg również zrobiłam wynik jest tylko potrzeba interpretacji lekarza bo pani wykonująca to badanie nie mogła mi nic powiedzieć:dry:

Sienio my już tez po zakupie sandałków:tak: miałam jej zamiar kupić balerinki ale małz się uparł że najpierw sandałki trza:-p
Dużo zdróweczka Juleczce życzę żeby katarek przestał jej dokuczać:tak::tak:
Anet mam nadziję że choróbsko szybko minie u Karolinki:tak::tak:
Anaconda może jednak tej córce właścicielki chodzi o to żebyście ją poznali a nie o podwyższenie czynszu:dry: Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Waszej myśli:tak:
Marz jak tam Wam polowanie na sandałki i pamki poszło?;-)

My właśnie wróciliśmy z placu zabaw:-p:-p:-p
Oby pogoda utrzymała sie to jutro spotkamy sie z Kasia i Hubciem:-):-):-)

Juleczce życzymy zdróweczka i mamy nadzieję że spotkamy sie w czwartek....

Aluśka
ja na wynikach kompletnie nie znam sie.....ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!!!!

Maltanka
super avatarek!!!!:tak::tak::tak::tak:

My właśnie wróciliśmy z placu zabaw:-p:-p:-p
Oby pogoda utrzymała sie to jutro spotkamy sie z Kasia i Hubciem:-):-):-)

Juleczce życzymy zdróweczka i mamy nadzieję że spotkamy sie w czwartek....

Aluśka
ja na wynikach kompletnie nie znam sie.....ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!!!!
dzięki ja też mam taka nadzieję:tak::sorry2:
oby zdróweczko Juleczce dopisało w czwartek i spotkanko było z Sienio udane:tak::tak:

aluśka mam nadzieję, że będzie dobrze, ja też na wynikach się nie znam.

my po południu też wybyliśmy na spacerek, młody to mi ostatnio tylko na dworze je, zawsze biorę mu jakiś jogurt, niedługo obiady będę ze sobą nosić;-):-D

teraz chłopaki pojechali po części do samochodu, a ja mam chwilkę;-)

Witam wszystkich!!!
Ale piekny dzien!!!Bylam popopudniu z dzieciakami na placu,normalnie przypiekalo mnie!!!:-) Potem jak wrocilam to jeszcze 1,5godzinki z Maksiem na placu-z krotkim rekawkiem normalnie ekstra!!!!:-)
Ja nie dam rady do Magik Parku, na 12 mam gina na Jaczewskiego.Musze pojsc, bo cytologie odkladalam juz pare miesiecy,no i recepte musze wziasc.

Czechowianki bylyscie kiedy na Milenijnej u fryzjera?

KTO MIAL PRZEPISY Z DIETY DUKANA??!!!!

Ostatnia edycja:
Dzis caly dzien prawie spedzilysmy na dworze,nawet panna dala mi opielaczowac szalwi troszke:szok:...siedziala grzecznie w wozku i chrupki wcinala....a ja sobie tak opalilam kark,ze teraz mnie az piecze:szok:...a z przodu jak zwykle nic:baffled:
Lece zrobic kasze i szykowac panne do spania.....
poczytam co tam u was pozniej...pa

reklama
KTO JESZCZE DOŁĄCZY DO NAS W CZWARTEK??

Przypominam...spotykamy się w Magic Parku ok.11-11.10;-)
my nie możemy bo szkolenie do 14 mam:-(
Ja nie dam rady do Magik Parku, na 12 mam gina na Jaczewskiego.Musze pojsc, bo cytologie odkladalam juz pare miesiecy,no i recepte musze wziasc.
oby Twoja wizyta odbyła się bez wcześniejszego stania w kolejce;-):tak::tak:
aluśka mam nadzieję, że będzie dobrze, ja też na wynikach się nie znam.
dzięki! nadzieja czyni cuda;-) tym razem staram sie nie przejmować tak jak przed tą wizytą u gina tak się martwiłam a okazało sie że wszystko jest w porządku więc jakoś do czwartku wytrzymam :dry: a anemię nawet jak mam to jakieś witaminki przypisze i będzie po sprawie czyż nie:sorry2:

Do góry