reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
aluśka a jaki masz poziom hemoglobiny??? anemia nie taka straszna i łatwo można jej zaradzić więc nie martw się na zapas, ja miałam anemię przez całą ciążę i łykałam żelazo:tak::tak::tak:

anet to mała dała ci trochę popracować, ja ogarniam ogródek jak Mikołaj śpi, inaczej nie chce w wóżku leżeć, pewnie dlatego że nic nie widzi:-D:-D:-D

maltanka dzięki za propozycję wspólnych zakupów, ale ja muszę się wybrać w najbliższym czasie bo muszę w czymś na chrzcie wystąpić a z tego co mam to nic się ie nadaje:no::no::-(

my dzisiaj też długo byliśmy na dworze, super była pogoda:tak::tak::tak: ale z tych dobrych rzeczy to tyle. padło nam autko i stoi teraz u mechanika, ciekawe ile bedzie kosztować naprawa, kurcze strrasznie pechowy te samochód, naprawialiśmy go jakiś miesiąc temu i znowu padł:baffled::baffled::baffled: a ja się na jutro z szefem umówiłam i kicha bo autobusem to mi troche zajmie a małego nie chce włuczyć komunikacja miejską:no::no: słów brakuje:baffled::baffled::baffled:

Witajcie wieczorkiem,
ja znowu na chwilkę, bo korzystamy z pogody i poza miasto do rodziców jeździmy.......wiadomo powietrze lepsze:tak::tak::tak:więc wracamy wieczorkiem i na wszystko nie wystarcza już czasu...dom zapuszczony:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale brak mi BB, więc choć na sekundę zaglądam i staram się czytać na bieżąco...tylko już odpisać nie ma kiedy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
fornetka3 a ty kiedy się wybierasz na porodówkę:-p:-p??

Ja dziś padam ze zmęczenia, Gabi mimo tego że dałam jej 30ml soczku jabłkowo gruszkowego nie narobiłą dalej kupy a to już 6 dzień:szok: Jestem tym już powoli załamana bo ona stęka i kwęczy ale nic nie potrafi zrobić i obawiam się ze bez czopka się nie obędzie a tego za wszelką cenę chcę uniknąć.

Mam ochotę zrobić ciasto rabarbarowe ale może macie jakiś łatwy przepis bo ja w ogóle nic nie piekę a chciałabym zacząć i to od czegoś łatwego co mi wyjdzie żeby się nie zniechęcić. Proszę więc o przepis ale szczegółowo opisany jak dla laika w dziedzinie pieczenia

Aluśka ja tez łykałam na koniec ciąży żelazo anemia jest popularna wśród ciężarnych

sundey nie pomogę z fryzjerem, nie byłam tam, ja chciałam pójśc do tego w Gali nie pamiętam już czy wam pisałam o tym, miałam już się zapisać, ale coś mnie podkusiło, żeby zapytać o ceny, i za obcięcie z malowaniem jednym kolorem zaśpiewali sobie 230 -250zł około. :szok: zwątpiłam:wściekła/y:

btw do którego gina sie wybierasz?

misia korzystajcie, korzystajcie ze świerzego powietrza

mandziula współczuje przebojów z samochodem, mój P dzisiaj sobie kupił części i znowu poczułam jak to boli :baffled: czwartek jedziemy na wieś i do niedzieli brak neta:sorry2:

talia oby obeszło się bez czopka, a ciasto z rabarbarem słyszałam, że to jest dobre, ale sama nie robiłam Ciasto z rabarbarem i truskawkami

hello hello :) stekniłam sie kobitki :) musiałam zajrzeć
internetu na stałe nie mam wiec szybko to co doczytałam na tym żółwiowym internecie ;)

co to za nowy klub na spotkania ??

Aluśka ja anamię miałam od samego początku i łykałam chyba od 6 tygodnia żelazo i magnez ....

Fornetka Ty jeszcze w 2 paku ??

Madzianka mam pytanie ... bo Ty masz xlandera xa... masz do niego parasolkę ??

mam mały problem otóż w moim Delti Cat jest ta cicho składana budka jest bardzo fajna ale jest ciut płytka i przy ostrym słońcu parasolka jest niezbędna... niestety nie ma jej w zestawie (a szkoda) nasza stara parasolka niestety się nie nadaje bo ma za płytki uchwyt. U nas na placu zabaw mierzyłam z dziewczynami różne parasolki ale wszystkie nie pasują do tego stelaża ... i się zastanawiam czy xlander nie robi jakiś innych parasolek z szerszym uchwytem.

dzisiaj było bardzo ostre słońce i mimo że miałam postawioną budkę, Gabi w kapelusiku to na część buźki słońce padało ... i ma taką lekko zaczerwienioną... dobrze że wzięłam dobry krem przeciwsłoneczny ...

Madzia w sobote ide do Moniki na maniciur na 11:00 to możemy się później spotkać zobaczysz rezultat :) już się doczekać nie mogę :)

co do diety to jaks sie trzymam chociaz tutaj nie słyszeli o odtłuszczonym jogurcie czy serku .... wiec muszę kombinować ....
wagi też nie mam więc zważę się w sobotę ;)

a teraz spadam bo jestem padnięta ... wstałam o 5 i do papierów siadłam bo mała nie daje mi nic zrobić jest strasznie rozdrażnona i marudna ... pewnie zmiana miejsca a i idą jej górne dwójki

dobranoc kochane

ps poproszę o codzienne głosik na mój brzusio ... bo spadam ;) w rankingu :D

reklama
A my z nadworu wrocilismu o 20.30 i to z placzem. Bylismy na pilce z sasiadami i z ich dwojka chlopakow. Zakupy nieudane sandalkow brak pieluchy musze wyczaic w carefoure jesli wogole ta promocja jeszcze trwa.
Swoja drogą Madzienka czy napewno jest tam 162 szt w rozm 4 za 79zł troche wyszloby to za tanio.
Czy wasze dzieciaki te młodsze tez takie nerwusy moj to chwilami z byle czego potrafi sie polozyc na chodniku i plakac jak cos mu sie zabroni mam nadzieje ze to przejsciowe.
Anaconda jak wizyta nowej włascicielki??
Maltanka nie zazdroszcze zakupow motoryzacyjnych
Talia oby naturalnie przyszla i czopek nie byl potrzebny

Ostatnia edycja:
Do góry