reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka ogromne gratko dla Juleczki na kolejnego ząbka:tak::-):-). A zdjęcia rewelacyjne ale chyba zostaniecie przy Bugi;-):confused:?

Dzięki, tak jak napisałam Bugi wysoko postawiło próg:tak::tak::tak:więc następny raz już w Bugi:zawstydzona/y:

Witajcie, jaka piękna pogoda za oknem:eek::eek::eek::eek:kto wspominał o grillu...macie kalosze??
Moja śpiąca królewna jeszcze śpi i nawet pioruny jej nie przeszkadzały
Dzisiaj czeka nas siedzenie w domu..chyba wyjmę jej farbki i coś pomalujemy

A co tam u Was???i dlaczego tutaj tak pusto???

Widziałyście to
https://www.babyboom.pl/rodzina/zwiazki_rodzinne/mozesz_pomoc_mozesz_zdobyc.html

Ostatnia edycja:
reklama
marz o czym Wy mowicie?Kubuś piesek???
anet tak kolezanka odrabia mi kolezenskie za wtorek. dlatego moge pojsc do gina w srodku dnia.
Acha , no tak pisalas o tej wizycie,to ja jakas zakrecona,przez ta migrene chyba:eek:
Anet współczuję bólu głowy, mnie wczoraj na wieczór zaczęła boleć ale na szczęście zasnęłam i ból minął :tak::tak::tak:
A ja nawet jak w nocy sie przebudze to mnie boli.....a wczoraj to caly dzien mialam do d..y...dzis juz troche lepiej:happy2:
Widzę że tylko my dzisiaj tu zaglądamy...piękna pogoda to wszystkie na dworku:tak::tak::tak:

Maltanka
mi tez te male piłeczki spodobały sie...może cos w Bugi zasugerujemy;-);-);-);-)

A tutaj moje dzisiejsze fotki
Picasa Web Albums - Madzienka-BB - Wizyta w Magi...

Maltanka
zdążysz swoje zgrac i imieścic przed wyjazdem???
Madzienka,zdjecia superasne.....:tak:;-)
Witam
wizyta u lekarza zaliczona i wieści nie są dobre:-( bo pani doktor jak zobaczyła moje wyniki stwierdziła że mocz wyszedł źle a morfologia to już po prostu fatalnie:-( oczywiście mam też anemię:baffled: a żeby tego było mało mam coś z serduchem bo znów wyszło niskie ciśnienie a tętno bardzo wysokie jest mało co pikawa nie wyskoczy :baffled:
i jeszcze doszły do tego szmery:baffled:
skierowanie do kardiologa dostałam od razu sie zapisałam jednak najszybsza wizyta dopiero na 8 czerwca ale powiedziała mi w rejestracji pani że jak będę sie jakoś gorzej czuła to mam się do nich na patologię zgłosić i tam sie, mną zajmą:dry:
aluska,bedzie dobrze,teraz odpoczywaj i lukaj te witaminy....a zobaczysz ze sie wyniki polepsza....:tak:
anaconda wow super ze zakupy udane, pochwal sie zdobyczami!!!:-) My blismy w PLAZIE ale nic nie kupilismy bo Maksio byl okropny spodobaly mu sie ruchowe schody i koniec!!!Kladl sie na podlodze w sklepie i juz!!!!!!!!!!!!!! A jeszcze na dodatek przy wsiadaniu do samochodu przytrzanelam mu paluszek,matko ile bylo placzu,az mi serce pekalo!!!!!
Marta czekamy czekamy!!!:-)
Ojej,biedny Maksio....ucaluj w paluszek od cioci:happy2:

Witajcie,zanim was doczytalam to kawa mi sie skonczyla w kubku....ja juz wczoraj nie dalam rady zajzec wieczorkiem.....ból glowy mnie wykonczyl....a potem ogladalam "hotel 52"
Burza byla i u mnie dzis z rana,nawet mnie obudzila:dry:...ale dobrze ze bardzo n ie grzmialo,bo ja to sie zaraz boje:szok:
Dzis mialam upiec biszkopty na tort dla Gosi(jutro ma urodziny),ale jajek w domu brak(bo tesciowa zbiera na kurczaczki pod kwoke),wiec chyba do sklepu musze zajechac i kupic,bo jakos tak przykro jej bedzie bez tortu...a imprezy zadnej nie robie....wiec sie bedzie cieszyc jak swieczki zdmuchnie:happy2:
W srode ide do chirurga ,niech powie co z ta moja przepuklina pepkowa,moze na zabieg mnie skieruje....troche sie boje:tak:
A we wtorek umowilam sie wreszcie na pasemka,tu u nas,za 40 zl:szok:...zobacze jak wyjda....:sorry2:
Ok,lece cos na obiad wykombinowac....

Hahaha Magda ja myślałam ze napisze ze już po porodzie :-D:-D:-D:-D Pozdrów ją od nas i życz szybkiego porodu :tak::tak::tak:
Anet trzymam kciuki za wizytę u chirurga :tak::tak:
A czemu ty masz te bóle głowy, migrenę jakąś masz?
A tort dla Gosi koniecznie musisz mieć, będzie się cieszyła :tak::tak::tak:

Witajcie
madzienka gratuluje Juli zabka:) a jakie masz farbki? takie do malowania palcami z crayola? Chyba tez wyskocze jakis blok rysynkowy kupic, bo sie skonczyl, no i chcialam takie stempeli ale jakos w sklepach nie moglam znalezc PIECZĄTKI STEMPELKI 12 WZORÓW ZE ZWIERZĄTKAMI (1028050470) - Aukcje internetowe Allegro

Biedna ta fornetka... dobrze, ze juz w szpitalu to sie nia tam zajma i moze dzisc lub jutro urodzi.
Fornetko bądz dzielna trzymamy kciuki!!!
Ale dzien sie zapowiada,

Witajcie
madzienka gratuluje Juli zabka:) a jakie masz farbki? takie do malowania palcami z crayola? Chyba tez wyskocze jakis blok rysynkowy kupic, bo sie skonczyl, no i chcialam takie stempeli ale jakos w sklepach nie moglam znalezc PIECZĄTKI STEMPELKI 12 WZORÓW ZE ZWIERZĄTKAMI (1028050470) - Aukcje internetowe Allegro

Biedna ta fornetka... dobrze, ze juz w szpitalu to sie nia tam zajma i moze dzisc lub jutro urodzi.
Fornetko bądz dzielna trzymamy kciuki!!!
Ale dzien sie zapowiada,

Nie wiem jakiej firmy my mamy, zaraz ich poszukam...robilismy kiedys odciski rączek i stopek Julci...a te stempelki fajne, bedziesz zamawiala na allegro???

Senio takie stempelki jakie pierwsze pokazywałaś to u nas w księgarni były, jak chcesz to wstąpię dzisiaj i zobaczę czy są i po ile

reklama
anaconda w tej ksiegarni obok stokrotki? kurcze to moze sie przejade tam. Welkie dzieki za info :):):) Jakby Ci bylo po drodze to bylabym wdzieczna :)

Do góry