Madzieńka Mandziula ale mi smaka robicie... mniam aż mi się zachciało i pizzy i gofrów... a do tego jeszcze oglądalam kuchnię i pani robiła pyszne skrzydełka... i zachciało mi się i skrzydełek

chyba głodna jestem że mam takie zachciewajki...
Fornetka zaciskam kciuki oby szybko poszło!!!!!!
Aluśka a za Ciebie zaciskam kciuki oby tym razem wyniki były ok!!!!!
Fogia powodzenia na wykładzie... szkoda że ja tez wcześniej nic nie wiedziałam o tym festiwalu - wybrała bym się razem z Madzieńką :-)
Sienio super te stempelki... może i ja kupie mojemu łobuzowi...

już zapisałam na allegro aukcję...

Te drugie - drewniane kiedyś kupowałam u nas w sklepie "wszystko za 5 zł" ale to było już dawno dawno temu...
I jeszcze jedno - ten szał to pewnie bunt dwulatka :-) pocieszę cię - za rok się skończy bo wtedy zacznie się bunt trzylatka :-):-):-)
Mój Julo jeszcze marzy o kosiarce... obiecałam mu że mu kupię ale nie mogę znaleźć takiej co by warczała i przypominała prawdziwą... widziałyście może taką?
maltanka,madzienka, marz21 Super macie zdjęcia z kulek... szkoda że my nie mogliśmy w tamtym tyg do was dołączyć

Mam nadzieję że Julowi będzie lepiej i w tym tyg do bugi zawitamy... bo już dzieciakom się nudzi siedzenie w domu, Julo zresztą już dopytuje kiedy pojedziemy do kulek bo się stęsknił za dziećmi

Co do pogody - My kalosze mamy i Jula to tylko na dwór wypuścić to już może do domu nie wracać... tylko że ja jeszcze kaloszy nie posiadam a mała mi ciągnie w kałuże za brejdakiem

a że jeszcze się czasami wywraca bo muszę biegać za nią w moich trampach albo sandałach

Antuanet24 a jaką piaskownicę skręcałaś? Ja też kupiłam do babci taką drewnianą... też czeka nas skręcenie jej i kupienie piachu... ale taka pogoda była że nawet o tym nie chciałam myśleć
i to by było na tyle mojego czytania - mała mi się obudziła bo sąsiad tak cichutko odkurza wszystkie kąty
Pogoda nam się coś chyba poprawia... jupi.... miłego dnia więc Wam życzę! i zmykam do dzieciucha...