reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

fogia szkoda ze wczesniej nie pisalas o tym! Wybralabym sie!Ale dopiero dzisiaj to przeczytalam!:eek::-(

Witam wszystkich w brzydka sobote!!!!
Ja zaraz wybieram sie z Maksem do Bugi,ze z godzinke sie pobawi i wrocimy, bo na dwor nie mam co z nim isc jak nadal nie mam kaloszy!:eek::eek::confused::no: A tak to tam sie troszke wyszaleje, a ja za nim strace moze z kilogram!:-D:-D:-D

reklama
Hej!!!
Fornetka wszystkich pozdrawia:tak::tak::tak::tak:. Jeszcze nie urodziła, nie ma nadal skurczy. Jeśli się nie pojawią jutro założą jej cewnik.

Gosiu
W dniu, takim jak dziś,
życzę Ci:
Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.

witam i ja

biedna ta nasza Fornetka z czekaniem na maleństwo nawet mnie pobiła, oby szybko cos się ruszyło

pogoda dzisiaj taka kompletnie niec się nie chce, o spacerze nie wspomnę, oszukałam Mikołaja i uspałam go w wózku, ciekawę ile pośpi:-D:-D:-D
małż pojechał po auto, wkońcu naprawione i 1400zł paszłoooo.....:no::no::no:

a ja prańska dziś robę bo się już uzbierało, obiadek mam z zamrażarki więc się wysilac nie muszę
;-);-);-)

miłego dnia życzę

Witajcie, my wlasnie wrocilismy z BF kupilismy Julci ciapki takie jak Kainkasz Befado i sandałki Antylopy
I ponad 150zl poszło na Juli buty....:eek::eek::eek::eek::eek:

Zobacz załącznik 245844

teraz biorę się za pizzę!!!!

Milego dzionka
Gosieńko wszystkiego najlepszego!!!!!

Witajcie, pamiętacie nas jeszcze?

Wreszcie dotarliśmy od mamy do domku :) mamy męża przy sobie i jesteśmy wszyscy razem!
Mam nadzieję że teraz uda nam się częściej tu zaglądać :)

Dla Gosi również podsyłamy wszystkiego naj naj!!! Spełnienia marzeń!!!

Madzieńka widzę że wy wcześnie wstajecie :) Dużo ludzi na mieście? bo my też po zakupki musimy pojechać... a tak mi się nie chce...

idę podczytać co u was słychać...

Madzieńka Mandziula ale mi smaka robicie... mniam aż mi się zachciało i pizzy i gofrów... a do tego jeszcze oglądalam kuchnię i pani robiła pyszne skrzydełka... i zachciało mi się i skrzydełek :-D
chyba głodna jestem że mam takie zachciewajki... :confused:

Fornetka zaciskam kciuki oby szybko poszło!!!!!!

Aluśka a za Ciebie zaciskam kciuki oby tym razem wyniki były ok!!!!!

Fogia powodzenia na wykładzie... szkoda że ja tez wcześniej nic nie wiedziałam o tym festiwalu - wybrała bym się razem z Madzieńką :-)

Sienio super te stempelki... może i ja kupie mojemu łobuzowi... :tak: już zapisałam na allegro aukcję... :)
Te drugie - drewniane kiedyś kupowałam u nas w sklepie "wszystko za 5 zł" ale to było już dawno dawno temu...

I jeszcze jedno - ten szał to pewnie bunt dwulatka :-) pocieszę cię - za rok się skończy bo wtedy zacznie się bunt trzylatka :-):-):-)

Mój Julo jeszcze marzy o kosiarce... obiecałam mu że mu kupię ale nie mogę znaleźć takiej co by warczała i przypominała prawdziwą... widziałyście może taką?

maltanka,madzienka, marz21 Super macie zdjęcia z kulek... szkoda że my nie mogliśmy w tamtym tyg do was dołączyć :sorry2:
Mam nadzieję że Julowi będzie lepiej i w tym tyg do bugi zawitamy... bo już dzieciakom się nudzi siedzenie w domu, Julo zresztą już dopytuje kiedy pojedziemy do kulek bo się stęsknił za dziećmi :)
Co do pogody - My kalosze mamy i Jula to tylko na dwór wypuścić to już może do domu nie wracać... tylko że ja jeszcze kaloszy nie posiadam a mała mi ciągnie w kałuże za brejdakiem :confused: a że jeszcze się czasami wywraca bo muszę biegać za nią w moich trampach albo sandałach :cool2::sorry::sorry::eek:

Antuanet24 a jaką piaskownicę skręcałaś? Ja też kupiłam do babci taką drewnianą... też czeka nas skręcenie jej i kupienie piachu... ale taka pogoda była że nawet o tym nie chciałam myśleć :wściekła/y:

i to by było na tyle mojego czytania - mała mi się obudziła bo sąsiad tak cichutko odkurza wszystkie kąty:eek: :szok:

Pogoda nam się coś chyba poprawia... jupi.... miłego dnia więc Wam życzę! i zmykam do dzieciucha...

Witajcie, pamiętacie nas jeszcze?

Wreszcie dotarliśmy od mamy do domku :) mamy męża przy sobie i jesteśmy wszyscy razem!
Mam nadzieję że teraz uda nam się częściej tu zaglądać :)

Dla Gosi również podsyłamy wszystkiego naj naj!!! Spełnienia marzeń!!!

Madzieńka widzę że wy wcześnie wstajecie :) Dużo ludzi na mieście? bo my też po zakupki musimy pojechać... a tak mi się nie chce...

idę podczytać co u was słychać...

cześc Madzia wczesnie...dzisiaj Jula wstała o 8.30 wiec szybciutko na zakupy pojehaliśmy...jak bedziesz w Plazie zajrzyj do H&Mu troche wczoraj zaszalałam bo takie cudności dla naszych dziewuch

A jak Julcio???

My juz tez po wizycie na miescie
Bylismy na dniu Lego w Olimpie skladaja woz strazacki a na zewnatrz prawdziwy oblezenie ogromne nawet Mateusz siedzial w srodku:-)
Wczoraj bylam w pracy na rozmowie i wogole sie przypomniec ale nie chce mi sie o tym pisac:sorry2:
Wieczorem wizyta znajomych przyszli zaprosic nas na slub i "Party Ślub" juz tylko dla znajomych dziwnie:-)
No i kupilam sobie wkoncu rower takze czekam na pobudke Mateusza obiadek i w droge:-D
Madzienka slodkie te Wasze sandalki w Antylopie sa bardzo fajne buty i tam zawsze znajdzie sie cos dla siebie.
Madziara zdrowka dla Jula i udanych zakupow
Mandziula dobrze ze bedziecie juz mieli samochod ale wydatku nie zazdroszcze wrrrrr...

Pogoda sie poprawila oby tak zostalo bo jutro do znajomych na grilla sie umowilismy. A tak mi sie chce czeos grillowanego i piweczka a poki co ide moja pomidorowke skonsumowac.

Gosiu Wszystkiego Najlepszego z Okazji 7 Urodzinek!!!!

Fornetka trzymam mocno kciuki za szybkie rozwiazanie!!!!

reklama
Do góry