reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Trzymamy kciuki za Fornetkę i małe Forniatko...aby szybko zawitało na świecie i juz mamy nie męczyło:tak::tak::tak:

Marta PW!!!!

Witajcie
My takze po wizycie w miescie, na Placu Litewskim jakas impreza promujaca region lubelski :tak: fajnie chlebek, miodek i inne przysmaki maja. Do tego śpiewy i tance, a po placu spaderuje zielony smok:-) Calkiem przyjemnie! Pamietacie andruty? tez byly:tak::tak: mniam mniam :-D:-D
Bylysmy tez w smyku tym drugim obok Bramy Krakowskiej, tam wcale nie ma ludzi:tak::tak: tak spokojnie , nie to co w plazie i wybór wiekszy.
madziara ojoj to sie wysiedzialas u mamy:-) Kosiarki niestety takiej nie widzialam, jakas byla w smyku, ale nie wiem czy z dzwiekiem:sorry: To mnie pocieszylas z buntem 3 latka:-p:-p
A co Julkowi dolega?
madzienka gratuluje udanych zakupów:tak: widzę, ze tak jak ja 7 dzi w tyg moglabys kupowac:-D:-D:-D

Biedna ta fornetka juz tyle sie meczy, oby tylko poród przebiegl szybko.

Gosieńko Wszystkiego najlepszego, spelnienia marzen i uśmiechu na buzi!!!

Fornetka no nareszcie! Trzymamy kciuki :D:

Ostatnia edycja:
Madzieńka z Julem to się trochę pociągnie jeszcze... napiszę na priv dokładniej co się dzieje :)

Fornetka kibicuję mocno!!! go go go!!!

Sienio najpierw myślałam że to pęcherz bo nie mógł się spokojnie wysikać a teraz się okazało że to nie pęcherz tylko sprawy "męskie" tzw stulejka która sprzyja zakarzeniom... :eek:
Męczy się biedaczek mój... tak mi go szkoda :shocked2:

My juz tez po wizycie na miescie
Bylismy na dniu Lego w Olimpie skladaja woz strazacki a na zewnatrz prawdziwy oblezenie ogromne nawet Mateusz siedzial w srodku:-)
Wczoraj bylam w pracy na rozmowie i wogole sie przypomniec ale nie chce mi sie o tym pisac:sorry2:

Madzienka slodkie te Wasze sandalki w Antylopie sa bardzo fajne buty i tam zawsze znajdzie sie cos dla siebie.

Pogoda sie poprawila oby tak zostalo bo jutro do znajomych na grilla sie umowilismy. A tak mi sie chce czeos grillowanego i piweczka a poki co ide moja pomidorowke skonsumowac.

Pisz co w pracy!!!

A jak ten dzien lego warto jechać???

Ja tez gotowałam dzisiaj pomidorówkę:-p:-p:-p:-p

Super ze rowerek kupiony i trzymam kciuki za grilla i pogode...
widzimy sie w czwartek????:-)

Madzieńka z Julem to się trochę pociągnie jeszcze... napiszę na priv dokładniej co się dzieje :)

Pisz co sie dzieje....czekam

Sienio oj moglabym tylko portfel mojego P nie wytrzymuje tych zakupow
Uwielbiam robic zakupy w szczegolnosci Juleczce:-D:-D:-D

Madzia
co do kosiarek to w smyku widzialam taka gadająca
Zobacz załącznik 245920

Sa tez fischera price ale nie wiem czy ona warczy na pewno puszcza bańki mydlane

Ostatnia edycja:
Sienio oj moglabym tylko portfel mojego P nie wytrzymuje tych zakupow
Uwielbiam robic zakupy w szczegolnosci Juleczce:-D:-D:-D
oj tak, tak dla dzieci tyle fajnych ubranek i zawsze super w nich wygladaja:):) też lubie kupowac dla J :D:D

madziara ojejku biedny Juleczek, myslalam, ze to tylko przeziebienie... Zdrowiej szybko Juleczku! :):)
marz milej wycieczki rowerowej :)

taka kosiarka tez fajnie wyglada http://www.allegro.pl/item1031569531_stiga_kosiarka_zabawka_koszenie_z_dzieckiem_aj.html

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczyny za te kosiary... oglądałam te na allegro - ale myślałam że uda nam się coś tu kupić :) Zobaczymy, jak nie to kupimy przez allegro :)

Madzienka te gadające oglądaliśmy ale Julo powiedział że to nie jest prawdziwa - że on chce żeby "walcała"

Do góry