Hej laski u mnie od rana zamieszanie bo bija swinke i jest masakra wiecznie cos potrzebuja i tylko tam i spowrotem do sklepu jezdze teraz wkancu juz chyba wszystko maja wiec wzielam sie za obiadek miesko sie piecze to ja skoczyłam na BB zobaczyc co sie tu u was kochane dzieje:-):-):-)

Widze ze miedzy nami nie ma duzej róznicy w tygodniach na kiedy masz termin i myslałas juz gdzie bedziesz rodzić

nie przejmuj sie ja tez juz jestem 10kg do przodu

o kurcze z ta hemoglobina to sa jaja bo po porodzie ciezko sie organizm regeneruje tak mi lekarz mi gadał , a mam nadzieje ze męża szybko zoperuja i przyniesie mu operacja ulge bo to napewno boli:-(

Witam rzeszóweczki
Z tą grypą jelitową to chyba jakis wirus bo strasznie duzo ludzi teraz choruje szczególnie dzieci. U mnie w rodzinie 3 dzieciaczki a w firmie 2 dziewczyny chyba jakis wirus. Kurujcie sie
Iwcik ja tez mam juz ten problem, wczoraj musialam sie zwolnic z pracy tak mialam opuchniete nogi ze w buty nie moglam włozyc. Ze zmeczenia brzuszek mi twardnieje no i strasznie miednica boli bo brzuchol juz ogromnny 10 kg po ostatnim wazeniu na plus a teraz podobno to bede niezle rosła ale maluszek przynajmniej zdrowy
pozdrawiam was kobitki
Widze ze miedzy nami nie ma duzej róznicy w tygodniach na kiedy masz termin i myslałas juz gdzie bedziesz rodzić

Hej laseczki.Chwilę mnie tu nie było bo z tym szkoleniem mam urwanie głowy,zrobilam parę prac z florystyki postaram sie wrzucic zdjęcia.
AGNIECHAK w tak młodym wieku i masz juz problemy z mięsniami krocza? O matko to strasznemoja teściowa ma 60 lat i czeka własnie na ten zabieg plastyki krocza.
ASIA100 jelitówka jest okropna przechodziliśmy ją w lutym,masakra była wszyscy prawie chorzy byli
LIDKA ja tez reaguję bólem głowy na niskie ciśnienie a ostatnio prawie co dzień mnie boli
IWCIK współczuje opuchniętych nóg na szczęscie ja nie miałam z tym problemów.Hemoglobinkę masz w miarę dobrą ja miałam tylko 10 i musiałam brac żelazo.
M odebrał wyniki rezonansu kregosłupa i niestety jest tak jak się obawialiśmy ma przepuklinę kregów i czeka go operacja
o kurcze z ta hemoglobina to sa jaja bo po porodzie ciezko sie organizm regeneruje tak mi lekarz mi gadał , a mam nadzieje ze męża szybko zoperuja i przyniesie mu operacja ulge bo to napewno boli:-(

wytrzymac.
wytrzymac. moge wpasc;-):-)
moge wpasc;-):-)