AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Justa są...
Tu masz na allegro różne
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Tu masz na allegro różne
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sa podgrzewacze na zapalniczke samochodowaja mam ta karuzele, tam wchodza 3 baterie R14 i odkad mam ta karuzele to te baterie chodza, a ona u mnie dziala na okraglo... takze bardzo dlugo, chyba ona malo pobiera tych baterii...:-) jestem z tej karuzeli bardzo zadowolona
fajny pomysl
dziewczyny mam pytanie:
bede jechala z mala do polski, my normalnie jedziemy tak 5 godzin (jak nie ma korkow) ale z mala pewnie bedzie dluzej... i potrzebuje taki podgrzewacz do butelek do samochodu, jest cos takiego??
o dzieki dziewczyny, zamowie sobie taki przez allegro, akurat mama przyjezdza do mnie na poczatku czerwca to mi przywiezie od razu, super
a co ma mi jeszcze mama kupic w polsce? ten spirytus mnie interesuje, ten z apteki, jak to sie mowi? normalnie spirytus? 70 procent czy jak? i do czego on sluzy? ktoras pisala ze przemyla jakas biala krostke dziecku na buzi i od razu zniknela, moja mala tez ma 3 takie krostki biale...
to powiem tacie, on sie zna na rozrabianiu spirytusuJusta lepiej niech mamusia zakupi normalny spirytus w monopolowym- taniej wyjdzie niż apteczny- jest w malutkich buteleczkach)) i go rozrób do 70%: jak kupisz 50 ml spirytusu 95% to musisz dolać 17 ml wody, rozmieszać i masz 70% spirytus.
to powiem tacie, on sie zna na rozrabianiu spirytusuale widze ze i ty masz pojecie..;-)
![]()