reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
ja mam ta karuzele, tam wchodza 3 baterie R14 i odkad mam ta karuzele to te baterie chodza, a ona u mnie dziala na okraglo... takze bardzo dlugo, chyba ona malo pobiera tych baterii...:-) jestem z tej karuzeli bardzo zadowolona

fajny pomysl

dziewczyny mam pytanie:
bede jechala z mala do polski, my normalnie jedziemy tak 5 godzin (jak nie ma korkow) ale z mala pewnie bedzie dluzej... i potrzebuje taki podgrzewacz do butelek do samochodu, jest cos takiego??
sa podgrzewacze na zapalniczke samochodowa

o dzieki dziewczyny, zamowie sobie taki przez allegro, akurat mama przyjezdza do mnie na poczatku czerwca to mi przywiezie od razu, super
a co ma mi jeszcze mama kupic w polsce? ten spirytus mnie interesuje, ten z apteki, jak to sie mowi? normalnie spirytus? 70 procent czy jak? i do czego on sluzy? ktoras pisala ze przemyla jakas biala krostke dziecku na buzi i od razu zniknela, moja mala tez ma 3 takie krostki biale...

Poszlam dzis z corcia na spacerek, i jak zwykle z pustymi rekami nie wrocilysmy. Ł tylko pukal sie w glowe, bo Pola ma 2 miesiace, a zapasy robimy na hoho do przodu... Tak wiec przy okazji promocji na TT kupilysmy dzis (oczywiscie wszystko w wersji RÓŻ ):-D:

Załączniki

• img.png
    img.png
    15,2 KB · Wyświetleń: 30
  • img3.png
    img3.png
    55,8 KB · Wyświetleń: 29
  • img1.png
    img1.png
    32,3 KB · Wyświetleń: 31
  • img2.png
    img2.png
    18 KB · Wyświetleń: 31
o dzieki dziewczyny, zamowie sobie taki przez allegro, akurat mama przyjezdza do mnie na poczatku czerwca to mi przywiezie od razu, super
a co ma mi jeszcze mama kupic w polsce? ten spirytus mnie interesuje, ten z apteki, jak to sie mowi? normalnie spirytus? 70 procent czy jak? i do czego on sluzy? ktoras pisala ze przemyla jakas biala krostke dziecku na buzi i od razu zniknela, moja mala tez ma 3 takie krostki biale...

Justa lepiej niech mamusia zakupi normalny spirytus w monopolowym- taniej wyjdzie niż apteczny- jest w malutkich buteleczkach :))) i go rozrób do 70%: jak kupisz 50 ml spirytusu 95% to musisz dolać 17 ml wody, rozmieszać i masz 70% spirytus.

Mam pytanko do doświadczonych mamusiek - jak długo dzieciaki interesują się karuzelką nad łóżeczkiem?
My dostalismy od chrzestnej karuzelkę kupioną w Smyku i po miesiącu użytkowania zaczęła się psuć. Miałam paragon, więc poszłam i zareklamowałam - zwrócili mi pieniądze (120 pln bo tyle kosztowała).

I teraz nie wiem co robić - kupić kolejną taką wypasioną z projektorem, na baterie, czy dać sobie spokój z drogą karuzelką i kupić taką nakręcaną za 50 pln?
Moja Mała bardzo mało leży w łóżeczku - praktycznie tylko śpi tam w nocy, w dzień leży w salonie na macie lub w wózeczku, więc sama nie wiem czy opłaca mi się kupować fajną karuzelkę?

Ja bym kupiła pośrednią ;) czyli bez projektora, ale z melodyjkami. Kuba uzytkował karuzelkę około 6- 7 miesięcy. Jak się budził to cieszył się do miśków (nawet jak się nie kręciły), w dzień lubił posłuchać muzyczki. Projektor nam się nie przydał- może mamy za wysokie mieszkanie ;)))
Miałam tez zwykłą karuzelkę, ale mnie wk... bo trzeba było latać i ją nakręcać. A tak włączyłam melodyjkę i heja ze sprzątaniem!

Justa lepiej niech mamusia zakupi normalny spirytus w monopolowym- taniej wyjdzie niż apteczny- jest w malutkich buteleczkach :))) i go rozrób do 70%: jak kupisz 50 ml spirytusu 95% to musisz dolać 17 ml wody, rozmieszać i masz 70% spirytus.
to powiem tacie, on sie zna na rozrabianiu spirytusu:-D:-D ale widze ze i ty masz pojecie..;-):-p:-D:-D

reklama
Do góry